Sú aj silnejšie ženy pekné?

nadaa1
18. aug 2022

Ahojky ja mám stále depresie so svojej postavy mne sa páči chudá postava mám 2 deti čiže stále som pribrala schudla a tak po pôrode som schudla pribrala a stále to iste dookola nie som tlustá mna hnevá hlavne brucho nemám ho úplne ploché držím už 4 roky dietu cvičím niekedy si aj ja dám niečo sladké ale keď si dám alebo sa poriadne najem tak priberiem aj teraz som si dala trocha sladké po dlhej dobe a už som pribrala a s toho mám veľku depresiu cvičím starám sao seba zdravo sa stravujem a raz začas si dám niečo sladké a hneď sa to prejavý čo si myslíte aj keď mám trocha väčšie brucho tak by vám to vadilo ?? Bo mne osobne veľmi vadí neviem sa stým zmieriť aj silnejšie dievčatá alebo žený sú pekné ja som všade chudá akurát trocha brucho o boky neviem fajt čo mám robiť ....dietá navždy alebo čo ?? Pravdu povediac nebaví ma ta diéta ale priberať tiež nechcem stále ma hnevá len to brucho a dotoho tie boky 🥺

vanesenka
18. aug 2022

@nadaa1 veľa žien čo sú pri sebe sú koľko krát krajšie ako chudšie

hipuska
18. aug 2022

Záleži, aj koľko máš rokov. Už ku ,40 tke inak funguje metabolizmus. Už to je proste o tom, fakt dávať pozor na stavu...proste iné nie je

lucia147852
18. aug 2022

Radšej s bruchom a stastna ako sa takto týrať. Záleží aj od typu postavy. Kedysi som mala 49kg a brucho. Ja som postava, že sa mi všetko ukladá do brucha a bokov. No čo, svet nespadne. Krása ženy je aj v tom čo vyžaruje, nie len že je vynervovana anorektička.

viestta
18. aug 2022

@nadaa1 z jednej porcie skadkeho neprberies. Vieš kolko kalórií by si musela zjesť aby si pribrala kilo? Vieš, že kilo zo dňa neprberies. Ak ti skočí váha o kilo zo dňa na deň, tak si buď nevyprazdnena alebo si zadržala vodu. Je chyba sa vážiť každý deň. Nie je to relevantný výsledok a len ta to deprimuje. Vážiť sa treba v rovnaký den raz za týždeň, vyprazdnena, vycurana a nenajedena. Potom sú výsledky relevantné.

huginko
18. aug 2022

@nadaa1 bože ženy, ja niekedy žasnem nad témami a vašimi otázkami... 🙊

zmrzlinka2021
18. aug 2022

@nadaa1
pravdaze, je rozdiel byt silnejsia, mat par kil navysse a rozdiel byt obezna.

Vezmi si nasu pani prezidentku, nie je chuda, je krv a mlieko, ale je to krasna zena so sarmom a s milujucim partnerom

7lenka11
18. aug 2022

moja kamarátka je krv a mlieko.. navyše má zdravotné problémy a kilá sa na ňu dosť lepia v poslednom čase.. no je to sebavedomá, inteligentná žena, ktorá má charizmu.. je úspešná v práci a našla si partnera o 6 rokov mladšieho - rovnako šikovný chalan, ktorý je už pred 30tkou za vodou..

wig
18. aug 2022

Sú a dokonca veľmi pekné! 👍😋

sosta
18. aug 2022

Mozno odveci, ale nemas diastazu? Mozno cvicis zle, treba ist k odbornikovi, fyzio..

simca06022011
18. aug 2022

A nemas to tak trosku v hlave? Ako si teraz mozes dat trochu sladké a hned pribrať?
Vies co je najpritazlivesie? Žiť. Nesledovat kazdy milimeter a gram na sebe. Ved ak sa zdravo stravujes, hybes sa a staras sa o seba, si zdravá... Tak nemas problem. Aj keby si nemala 50kg. Vidis ze ani teba to nebaví, cize radšej par cm viac na bruchu a bokoch a nervny dietny zivot.

lenkacanigova
19. aug 2022

@nadaa1 aj ja som silná,a mojmu snúbencovi to nevadí,som šťastná a neriešim

888elizabeth
19. aug 2022

Nevolajme to silná žena. Jednoducho človek s nadváhou, tučný alebo obézny. Ale možno anie nie ste tučný, iba si to myslíte. Výpočet pre zistenie svojej ideálnej váhy pre ženu je:

Výška mínus 110 a rozdiel 5kg hore dole.
170cm - 110 = ideálna váha 60kg ... 55-65kg

koniarova
19. aug 2022

Z jednej sladkosti raz za čas si pribrala? Cvičíš a aj sa zdravo stravuješ? Tak niekde bude zjavne chyba, lebo to je veľmi málo pravdepodobné. Jedine, že by si mala zdravotné problémy.