Práca - domová kontrola v kauflande

bonnie2
12. júl 2018

Prosim vas nasla som ponuku prace s nazvom Dimova kontrola na skrateny uvazok v Kauflande. Mate noekto skusenost s touto poziciou? Co to obnasa? A da sa pracovat na tejto pozicii len do 16-tej hodiny? Hladam pracu ktora by mi kvoli skolke vyhovovala casovo do tej 16-tej. Daju sa v kauflande dohodnut nejako sneny ked je tam plno brigadnikov? Dakujem

fokuska
12. júl 2018

@bonnie2 Popis prace napr tu: https://www.profesia.sk/praca/kaufland-slovensk...
Ja som robila ako brigadnik na kase, pocas celeho dna musel byt isty pocet tpp ludi a doplnali to brigadnikmi.

bonnie2
autor
12. júl 2018

@fokuska ano ten popis som videla len ci to niekto realne robil a co to obnasalo, ci sa to dalo, aka bola prac.doba a tak som myslela..

Ale nevies ci sa dalo dohodnut tpp na case . napr.mne by vyhovovalo robit po-pia 6-16h. Viem ze mozno by to kazdy tak chcel, preto len zistujem ci je to vobec mozne v kauflande...

fokuska
12. júl 2018

@bonnie2 Presne co tam pisu: kontrolovat ci veci nie su po zaruke, ak ano tak ich stiahnut z predaja, dat do odpisu. Kontrolovst ci su spravne cenovky pri akciovych veciach, ked akcia skonci vratit naspat a nahodit do systemu, kontrolovat teploty na jednotlivych usekoch.

Pracovnu dobu by chcel asi kazdy taku - treba sa opytat na pohovore ;)

domulienka
12. júl 2018

ahoj,ja robím domovku (skrátené oslovenie domovej kontroly) v kauflande už 5 rokov pomaly.Ohľadom tej pracovnej zmeny,čo mám ja poznatky tak v každom kaufe majú byť tri domovky,momentálne ,práca je na smeny na každom oddelení v kaufe,tak sa nedá povedať že ja môžem len ranky kvôli dieťaťu,ja som tiež nastúpila od 3 ročného dieťaťa pred pár rokmi a hneď smeny,ťažko veru bolo ale zvykla som si.Aj teraz keď sa žienky vracajú po materskej musia brať to čo príde.Ono by to bolo aj nefér predstav si že tvoja kolegyňa má tiež dieťa,deti a robila by len poobedky a medzismenky,aby si to mohla mať len ranné,nič v zlom.Zase Ty budeš na skrátený úväzok,tak Ti možno vyjde v týždni 2-3 dni po 8 hodín a možno aj cez víkend.Ako som písala my sme tri na plný úvazok,vyjde mi tak 5 poobediek do mesiaca,cez víkendy len ranky máme,nejaká medzismenka.ahoj

bonnie2
autor
12. júl 2018

@domulienka
@fokuska dakuhem vam zienky. Ja sa preto pytam lebo som samozivitelka a teda nehake smeny poobedne neprichadzaju do uvahy kedze mi nema kto byt s dietatom. Preto sa pytam.chapem ze kazdy by tak chcel.tak za opytanie nic nedam.
@domulienka a inac da sa ta praca? Si spokojna? Robit treba vsade to mi je jasne🙂

bonnie2
autor
12. júl 2018

@domulienka no a na pokladnu alebo vykladanie tovaru nahodou nevies ci ma niekto len take smeny ako som pisala? Kedze tam je tolko brigadnikov ci vedia spravit takuto vynimku vobec v takom pripade ze je clovek sam s dietatom.

domulienka
12. júl 2018

@bonnie2 však pravdaže kľudne sa popýtaj na pohovore ak pôjdeš,vieš iný kraj iný mrav ako sa hovorí.Ako vychádzajú v ústrety keď potrebuješ niekde ísť a nahlásiš to dopredu,aby vedel nahodiť dochádzku.Teraz je v kaufe taký trend,nových ľudí berú len na čiastočné úväzky,si zamestananec,brigádnici sú len študenti.Na pokladniach sú smeny rôzne raz začínaš o deviatej ,druhý deň máš prísť na jedenáctu,tretí zas na desiatu,mne osobne by to vadilo,každý deň inak.Na obchode je to uhľadenejšie s dochádzkou.Máme jedného chlapíka teraz tiež na čiastočný,včera a predvčerom mal poobedky na O/Z (12,45-21,00) dnes prišiel na medzismenku od 10,00-18,15,do nedele už nerobí,v týždni odrobil prakticky po 8 hodín -3 dni.
Mňa domovka stále baví 🙂

bonnie2
autor
12. júl 2018

@domulienka dakujem za odpoved. Si zlata.a kedcteraz beru na ciastocny tak je moznost casom prejst na tpp?

domulienka
12. júl 2018

@bonnie2 nzč 🙂 ale určite si myslím 🙂

qsookie
10. aug 2018

@domulienka A ako je to konkrétne s prac. časom od - do na smenách?