Hlien s prímesou krvi

4. apr 2023

Ahojte,mam par dní po ms.. trvala dlhšie ako zvyčajne, rešpektive som dlho este spinila hnedú krv( brala.som.atb a som po chorobe)
Sex sme mali.este počas toho spinenia mierneho.. muz ma pocit ze mu ušlo.. no a teraz mam asi ovuláciu, mam ten tahavy hlien taky ovulačny ako bielok,ale nieje priesvitný ale je ružový až hnedý... Myslíte ze to môže byť uhniezdenie? Alebo je to skrz ATB este nejake dozvuky?

janusik7
4. apr 2023

Kludne to moze byt ovulacia. Je celkom bezne ze pocas nej moze byt vytok s primesou do ruzova kedze kolisu hormony. Ja som to sem tam tak mavala. Nie kazdy mesiac ale raz za cas sa to vyskytlo.

autor
4. apr 2023

@janusik7 citala som o tom ,ale teda ja som este nikdy nemala s prímesou krvi,ale je možné ze to teda mozu spôsobovať teraz tie ATB asi,.. ja by som sa tehotenstvu potešila

janusik7
4. apr 2023

je to mozne ze aj po chorobe to mas este nejake rozhadzane. Ono nie kazdy cyklus je rovnaky. Mne sa ruzove spinenie v case ovulacie objavuje tak 1-2x do roka. Takze asi odpoved uplne nezistis. Len si pockat kym budes mat termin MS. Ak je to ovulacneho povodu, tak to zvycajne prejde po 2-3 dnoch. Ak by nie, mozno nicomu neuskodi sa spytat lekara.

autor
4. apr 2023

@janusik7 uz som asi stará tak uz sa to.meni u mňa 🙈😄celkovo tato ms bola cela nekonečná a divná.. no uvidí sa , kiežby to vyšlo 😣

autor
4. apr 2023

@janusik7 budem to sledovať,dnes začal ten výtok a pobolieva podbruško, tak uvidím čo ďalej

janusik7
4. apr 2023

drzim palce nech to dopadne tak ako si idealne prajes.

autor
4. apr 2023

@janusik7 ďakujem ❤️