Opakované zápaly a mykóza

julianka312
8. feb 2023

Ahojte baby poraďte niečo na opakované mykozy, zápaly, kvasinky,... Ku gyn chodím už asi len kvôli tomu, prejde mam par mesiacov pokoj a potom zas...viem že vysadiť cukor, poraďte nejaké orálne tablety na dlhodobú ktoré fakt pomôžu, a aj diétu čo presne môžem jesť čo nemôžem, prosím poraďte hocičo... Ďakujem za každú radu, lebo som už z toho totálne nervózna aj zúfalá

54tinka54
8. feb 2023

@julianka312 preliečiť aj partnera, nasadiť si probiotiká, zaradiť do stravy kyslomliečne výrobky, čo najviac sa vyhýbať sladkému.

catca25
8. feb 2023

Ono moze to byt aj problem imunity. Treba nasadit aj vitaminy. Ja som tak mala problémy a infekcie kym som neupravila stravu+ vitaminy, B, C, D, selen a zinok, rakytnikovy olej a vysadila som sladkosti, slanosti, biele pecivo, sladke napoje a tukove syry. Ako sa mi zlepsila imunita kvasinky konecne prestali trapit.

sima338
8. feb 2023

Dať skontrolovať aj partnera a prípadne preliečiť. Odporúčam aj rozšírený ster na chlamýdie, ureaplazmy a mykoplazmy. Mne sa tak potvrdila baktéria a preliečila som sa. Dlho som si myslela, že to len zápaly a mykózy, ale blbosť. U nás to bola nevera, od nejakej inej ma nakazil, pretože ja som nikdy, ale naozaj že nikdy taký problém nemala. Samozrejme, to nemusí byť váš prípad, vôbec ma tak neber, len nech sa skontroluje aj on. Môže to byť niečo z minulosti, čo si prenášate. Po liečbe všetko ok a na také problémy som dávno zabudla.

sabina20
8. feb 2023

@julianka312 dobrý večer, ak máte zaujem kludne mi napiste spravu. Rada vám poradim prirodne a bylinne produkty 🙂 ukazem vam aj recenzie zakazniciek.

beckynka89
19. feb 2023

@julianka312 Candivac tablety... je to taká imunoterapia. Treba vyskúšať. Mne prvý krát pomohli až zázračne. Len ich treba brať dlhodobo. Ja som ich vysadila a už mi nepomáha nič.