Otehotneli sme počas užívania Duphastonu?

katarinka1224
23. nov 2015

Cauko som tu nova chcela by som sa len opitat ci mate skusenost z (duphaston) mam velmy nepravidelny cyclus doctor mi predpisal duphaston na 3 mesiace aby sa mi cyclus opravil . Z manzelom sa snazime o babo us skoro 4 rokou . Duphaston man brat jak.mi zacne menzes 15 dni od vtedy a ze otehotnet na tote tabletky je len 1% moja otazka je ze podarilo sa vam otehotnet na tote tabletky diki ..

micka511
23. nov 2015

Ahojte 😊 no ja beriem duphaston od februára, tiež som krvacala hocijako... A tiež sa snažíme O bábätko aj odvtedy... A zatiaľ nič,A keď tento mesiac akurát neviem 😊 veľmi si to prajeme... 💜
Ináč cyklus sa mi až tak moc neupravil, len tento posledný mesiac je ok...tak uvidíme A držme si peste ✊ 😊

sse
23. nov 2015

Ja som otehotnela počas užívania duphastonu 2x. 🙂

tinkaro
23. nov 2015

Duphaston nie je na otehotnenie. Je skôr na udržanie tehotenstva, niektorí doktori ho dávajú na úpravu cyklu, čo však by som dala len v prípade ak mám hotový hormonálny profil, lebo nie vždy cyklus upraví, dokonca môže zablokovať ovuláciu, vždy záleží od výšky hladiny hormónov. Takže neviem ako to je v tvojom prípade. Skôr by som hľadala príčinu, napr. vyšetrenie štítnej žľazy, hmotnosť. spermiogram, úpravu hlienového príznaku a pod. Po vysadení duphastonu sa ti môže cyklus upraviť, ale nemusí.

bibistec
23. nov 2015

no mne duphaston naozaj pomohol lebo som mala zly cyklus a aj pocas tehu som ho brala

srnanka
24. nov 2015

Ja som brals Duphaston v tehotenstve , lebo som krvacala a mala som hematom v maternici. Brala som ho na udrzanie tehotenstva a zastavenie krvacania.