@weronika646 jasne, bez problemov 🙂 idem z pamati 🙂)).. jeden hrudkovity tvaroh, 45dkg hladkej muky, 3vajcia, malu lyzicku sody bikarbony, 1ks vanilkovy cukor, 10dkg hery alebo palmarinu(rozpustit), 3lyzice rumu, stipka soli, ziaden iny cukor tam nejde 🙂 hotove cesto sa necha min. 1hodinu odlezat zakryte v chladnicke, lepsie napr. od vecera do rana, potom sa rozvalka na hrubku cca 1-2cm, pokraja na stvorceky, kazdy stvorcek sa v strede 2x nareze 🙂) potom som to prazila z oboch stran na masti, ale moze sa aj na oleji.. na stredne silnom stupni-mame sklokeramiku.. kludne aj na najvyssi vykon, ked to bude moc horiet, tak sa to proste stiahne 🙂, a potom sa to posype praskovym cukrom z oboch stran 🙂 super je to s takym studenym domacim marhulovym alebo jahodovym dzemom, nase baby to maju radi s nutelou 🙂
Musím vyskúšať ďakujem Bea😉
date receptik?