tak ked raz ma clovek talent :o)
Lucka chystám sa dnes spraviť tieto malé chobotničky poprosím receptík plus na koľko stupňov piecť a na ako dlho.Ďakujem 🙂
Ahoj, ešte k tejto pizzy. Čo dávaš ako prvé, druhé,tretie a ďalšie, Prosím o postupík. Receptík už mám. Dík. Lenka
🙂 áno, ale potom na vyvaľkané cesto dáš: ................. 🙂 čo
@smalen paradajkovu omacku s cubulkou a oreganom alebo pizza korenim.. voprd si pripravim.. predvarim..ked nemam cas.. tak dam len paradajkovy pretlak z tetrapacku 🙂 to je take 500g balenie.. a na to koreniny.. uz bez cibulky.. ta je chutnejsia, ked je spenena.. nie cerstva.teda mne to tak chute 🙂.. potom sunka, syr.. a oc ma napadne..dos casto davam aj cuketu 🙂.. olivy, kukuricu, paradajky... tie este pod sunku zvyknem.. k tomu pretlaku 🙂.. niekedy slaninku..alebo suchu salamu.. niekedy dam tuniaka-kusky.. 🙂.. fakt je to len o improvizacii .).. a o tom.. co je prave v chladnicke .).. a treba minut.. a casto robievam aj s nutellou 🙂
Skvelé, ďakujem za super rady, už sa teším na sobotu, budeme robiť pizzu 🙂))))
Ahojkaj, skúšali sme v sobotu tú tvoju pizzu a musím povedať skvéééééééla. Tatik povedal, že lepšia ako z pizzérie. Ďík za skvelý recept, teraz budume mať pizzu častejšie. Ja som urobila dvojitú dávku a dala som ju na 4 plechy, čo mám z Lidla taký stojan. Za hodinu sa po nich zaprášilo. Malí zjedli jednu celú sami dvaja a tatik dve a mne ostala jedna. Preste mňáááááám. Nech sa ti darí v receptoch, je budem odkukávať. 🙂
Mozem sa opytat,vsetky suroviny spolu zmiesam a dam vykysnut?pouzivate klasicke drozdie?dakujem🙂
teba je skoda na HR, radsej sa profesionalne venuj takejto kreativnej cinnosti, mas obrovsky talent a aj ta to bavi, co je obdivuhodne