122 / 468
    a opat pizza-chobotnica :)) tentokrat pre kazdeho jednu.. a mensiu:) uuuzasneee boliii :)) sunka-syr-kukurica.. taka ta klasika :)

    teba je skoda na HR, radsej sa profesionalne venuj takejto kreativnej cinnosti, mas obrovsky talent a aj ta to bavi, co je obdivuhodne

    21. apr 2013

    @daskafj moooja.. 🙂 moc dakujeeem.. a kamosska mi povedala, ze mi pomoze s web strankou 🙂 ze vsetko je to o navstevnosti.... a na tom sa ze potom zaraba 🙂... no.. neviem.. nieco budem musiet vyhutat 🙂.. ale dakujem, veeelmi si ma potesila..asi ako zuzku s fotenim 🙂 cmuq!!

    21. apr 2013

    tak ked raz ma clovek talent :o)

    22. apr 2013

    @daskafj 🙂)))))))))))))) obcas sa zadari,xixi🙂 este raz vdakaaa...

    22. apr 2013

    Lucka chystám sa dnes spraviť tieto malé chobotničky poprosím receptík plus na koľko stupňov piecť a na ako dlho.Ďakujem 🙂

    6. jún 2013

    @janka03 aaano.. vpopise albumu 🙂

    6. jún 2013

    Ahoj, ešte k tejto pizzy. Čo dávaš ako prvé, druhé,tretie a ďalšie, Prosím o postupík. Receptík už mám. Dík. Lenka

    9. dec 2013

    @smalen akoze navrch.. ci do cesta? 🙂.. lebo cesto v tom poradi, ako je pri vsetkych skoro obrazkoch napisane .) 175ml teplej vody+25g kvasnic+1/2KL cukru.. potom pridam 1/2KL soli+4,5PL oleja+300g hladkej muky.. to je vsetko..

    9. dec 2013

    🙂 áno, ale potom na vyvaľkané cesto dáš: ................. 🙂 čo

    9. dec 2013

    @smalen paradajkovu omacku s cubulkou a oreganom alebo pizza korenim.. voprd si pripravim.. predvarim..ked nemam cas.. tak dam len paradajkovy pretlak z tetrapacku 🙂 to je take 500g balenie.. a na to koreniny.. uz bez cibulky.. ta je chutnejsia, ked je spenena.. nie cerstva.teda mne to tak chute 🙂.. potom sunka, syr.. a oc ma napadne..dos casto davam aj cuketu 🙂.. olivy, kukuricu, paradajky... tie este pod sunku zvyknem.. k tomu pretlaku 🙂.. niekedy slaninku..alebo suchu salamu.. niekedy dam tuniaka-kusky.. 🙂.. fakt je to len o improvizacii .).. a o tom.. co je prave v chladnicke .).. a treba minut.. a casto robievam aj s nutellou 🙂

    9. dec 2013

    Skvelé, ďakujem za super rady, už sa teším na sobotu, budeme robiť pizzu 🙂))))

    10. dec 2013

    Ahojkaj, skúšali sme v sobotu tú tvoju pizzu a musím povedať skvéééééééla. Tatik povedal, že lepšia ako z pizzérie. Ďík za skvelý recept, teraz budume mať pizzu častejšie. Ja som urobila dvojitú dávku a dala som ju na 4 plechy, čo mám z Lidla taký stojan. Za hodinu sa po nich zaprášilo. Malí zjedli jednu celú sami dvaja a tatik dve a mne ostala jedna. Preste mňáááááám. Nech sa ti darí v receptoch, je budem odkukávať. 🙂

    17. dec 2013

    @smalen supeer... 🙂 tesim sa..aj nam tak chute 🙂))vdacne..nech sa paaaci..na to to tu ju 🙂 dobru chut

    17. dec 2013

    Mozem sa opytat,vsetky suroviny spolu zmiesam a dam vykysnut?pouzivate klasicke drozdie?dakujem🙂

    19. jan 2014

    @anina33 jasne, ze mozte 🙂 rada poradim.. prve tri.. sa nechaju trosku podkysnut.. potom sa pride zvysok a da sa to nakysnut ako normalne kysnute cesto.. teda najskor kvasok, len namiesto mlieka sa pridava tepla voda 🙂

    19. jan 2014

    @baby2008 dakujeeem🙂

    19. jan 2014

    @anina33 vdacne 🙂

    19. jan 2014