Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    dadda
    28. mar 2021    Čítané 101x

    Svetlená šou

    Testovanie svetelno-hudnobných hračiek Linkimals od Fisher-Price... Ako sme sa zabavili...či?

    Naše testovanie začalo po obednom spánku, rozbalili sme balík s veľkým očakávaním. Hračky vyzerali naozaj veľmi kvalitne a pekne, presne ako by som od značky Fisher-Price očakávala.

    Stlačili sme tlačidlo a čakali, ozvalo sa hlasné "Ahoj!" a zrazu....

    ...sa rozozvučali aj ostatné dve postavičky a odpovedali: „Ahoj," „Ahoj."...

    Aby ste mi rozumeli, na testovanie nám boli zaslané 3 nádherné zvieratká: Leňochod, Lama a Los.

    Nevedela som spočiatku, že hračky medzi sebou kooperujú a odpovedajú si, spievajú spolu a spustia úžasnú svetelnú šou, a preto keď som sa prekvapene mykla, zľakol sa aj môj drobček. No o pár sekúnd bolo po plači a so záujmom stláčal všetky tlačidlá na zvieratkách.

    Každé ráno utekal za svojimi zviratkami, a kým som ja pripravovala raňajky a moju rannú kávu, on sa sám vyhral. Drobcovi je momentálne 22 mesiacov.

    Každým dňom sa hral viac a viac sám, čo mi dalo dostatok priestoru na upratovanie :D, vychutnanie si kávy a raňajok, čo bol doteraz naozaj boj.

    Najviac sme si obľúbili Leňochoda (ktorý je najväčší a nahlučnejší) a Losa, ktorý sa jednoducho drží aj v jednej ruke a má veľmi príjemný hlas. Lama nás zaujala najmenej, možno preto, že najmenej spieva, svetielkuje a takmer ju nepočuť. No i tak, keď sa hráme, drobec prinesie vždy z police na gauč všetky tri zvieratká.

    A nemyslite si, že je to zábavka lenpre malé deti, moja 8 ročná dcérka Leňochoda zbožňuje, stíska ho a spieva si pesničky s ním.

    Je to naozaj zábavka pre celú rodinu. A to ani nehovorím, že keď príde večer a necháme v dome prítmie, spustí sa neuveriteľná svetelná šou.

    Tieto hračky odporúčam všetkými desiatimi, Fisher Price nesklamal, stále ho považujem za TOP výrobcu hračiek.

    Som veľmi vďačná, že sme mohli byť súčasťou testovania, ostáva nám nádherná spomienka, ale hráme sa naďalej a už sa nevieme dočkať až sa k nám budú môcť prísť pohrať drobcovi bratranci. 🙂

    #test_fisherprice3 a #recenzia #linkimals_skusenosti

    Posledný deň nášho testovania, ale určite nie posledný kedy sa s Linkimals hráme.
    Sú to naozaj krásne interaktívne hračky.
    Mne sa najviac páči leňochod. 😁

    #test_fisherprice3

    dadda
    Správa bola zmenená    18. mar 2021    

    Kedy je najväčšia zábava s Linkimals?
    Predsa večer, včera dokonca dcérka pozhasínala všetky svetlá a spolu sme sa opäť krásne zabavili.

    No náš raňajší rituál drobček nevynechal.
    Stále sa s nimi rád zabaví aj sám. 😁

    #test_fisherprice3

    (2 fotky)

    Testovanie Linkimals je u nás v plnom prúde. Každý deň ihneď po prebudení uteká drobec k leňochodovi a stláča jeho nožičky. Potom si pekne postupne jedného Linkimals po druhom prenesie na gauč a začína svetelná a hudobná šou.

    A poviem Vám som vďačná za tieto chvíle, lebo aj keď už viem asi všetky pesničky naspamäť, je to momentálne jediná hračka (teda 3), s ktorou sa vyhrá sám a dlhšiu dobu, takže ja stihnem pripraviť nielen raňajky, ale aj vypiť moju rannú kávu. 😁

    #test_fisherprice3

    Ahojte.

    Rada by som sa s Vami podelila o moje postrehy z nášho testovania úžasných hračiek Linkimals od Fisher Price.
    Táto firma je podľa mňa výrobcom naozaj veľmi kvalitných hračiek a keď sme boli vybraní na testovanie bola som nadšená.

    Balíček dorazil v pondelok a poobede, po spánku nášho drobca a keď prišla veľká sestra zo školy, sme ho otvorili.

    Hračky sú krásne, farebné a čo mňa prekvapilo, pekne spolu kooperujú. Jedna druhej odpovedajú, alebo si spolu spievajú.
    Musím povedať, že keď sme prvýkrát stlačili jedného z nich a ostatní odpovedali, zľakol sa nielen drobec, ale aj ja. 😂

    Nehudem sa ďalej rozpisovať, veď ja da ešte ozvem a poviem Vám ako naše testovanie prebieha. 😁

    Daniela ❤️

    #test_fisherprice3

    (4 fotky)
    dadda
    20. mar 2020    Čítané 170x

    Malé testovanie pre veľkého hladoša

    Ahojte,

    dovoľte, aby som sa Vám predstavila, som mamička dvoch nádherných detičiek, 7-ročného dievčatka a 9-mesačného chlapčeka. Do testovania sme sa zapojili, pretože náš drobček (ktorého nemôžem kojiť od jeho 5,5 mesiaca) papká len Nutrilon. Popravde, skúsili sme aj iné značky, ale Nutrilon je pre nás najvhodnejší. A prečo? To sa Vám pokúsim priblížiť v mojom článku a recenzii tohto testovania.

    Na mliečko sme čakali netrpezlivo a už som sa aj bála, že nestihne prísť, pretože sme odchádzali na pár dní na jarné prázdniny. Ale všetko prišlo v poriadku, a tak sa naše testovanie mohlo začať.

    Ako prvé ma milo prekvapila dóza, pretože sa jednoducho otvára a zvládnem to aj jednou rukou pri tom, ako mi na druhej sedí môj hladoš. Zaujímavé otváranie vrchnej fólie sa mi, bohužiaľ, nenatočilo, ale to nie je podstatné. 

    Malému sa dózička tiež veľmi páčila, no keď sme ju otvorili, prekvapila nás odmerka (na obrázku žltá), bola hranatá a skosená a pravdupovediac, veľmi ťažko sa prášok sypal do fľaše, najmä pre nás, ktorí máme všetky fľaše s úzkym hrdlom. Nakoniec som si našla spôsob, ako prášok dostať do fľaše a nerozsýpať zbytočne, však som matka :D, ale pripraviť fľašu pre malého hladoša mi tým pádom trvalo o niečo dlhšie.

    Mliečko sa ale vo fľaši pekne rozpustilo a neostalo na spodku ani v hrdle fľaše nič po dopití. Chuťovo nie je veľmi sladké, chutí podľa mňa veľmi podobne materskému mliečku. Čo ma ale nemilo prekvapilo, bola penivosť. Nutrilon Profutura 2  oproti bežnému Nutrilonu a Nutrilonu HA Prosyneo, ktoré sme vyskúšali, pení extrémne. Napriek tomu drobcovi trávilo dobre, nezaznamenali sme žiadne grckanie, ani zmenu stolice, pekne sa mu po dopití fľaše odgrglo a hral sa spokojne ďalej. 🙂

    Keď to všetko zhrniem, tak výhodou je praktický obal, aj keď na cesty nie veľmi dobrý, pretože sa môže v taške ľahko otvoriť. Chuť je veľmi príjemná, drobec nemal problém s touto novinkou, tiež neovplyvnilo trávenie, ani spokojné spinkanie.

    Nevýhodou je prílišné penenie, a za mňa je to veľmi podstatný prvok, ktorý pri výbere mliečka u nás veľmi zaváži. A tiež odmerka je veľmi nepraktická.

    Či by som odporučila toto mliečko? Áno, pre všetkých, ktorým nevadí penenie a nie všetkým, ktorí sú príliš pohodlný na vymýšľanie zlepšovákov pri sypaní mliečka z odmerky do úzkeho hrdla fľaše. Každý si nájde svoje, Nutrilon je pre nás stále TOPka na trhu, každý si ale musí vybrať z rady, ktorá jemu a jeho bábätku najviac vyhovuje.

    Ďakujeme @koník_testuje za možnosť vyskúšať Nutrilon Profutura 2 a veríme, že sme našou recenziou aspoň trošku prispeli a pomohli Vám rozhodnúť sa pri výbere.

    #test_nutrilonprofutura
    Naše dvojtýždňové testovanie sa dnes končí. Už sa teším až Vám napíšem súhrnnú recenziu na toto mliečko.
    Dnes Vám chcem ukázať ako veľmi sa mliečko pení, nie som na to pri Nutrilone zvyknutá a bohužiaľ za toto má u mňa veľké mínus. 😔

    (2 fotky)

    #test_nutrilonprofutura
    Testovanie je v plnom prúde. Dnes vám ukážem rozdiel medzi naberačkou v Nutrilon Profutura, ktore testujeme a Nutrilon HA Prosyneo v plechovej krabičke.
    Žltá naberačka je z testovanej Profutury. Je skosená a pravdupovediac stále som si na ňu nezvykla, pretože máme všetky fľaše s úzkym hrdlom a vždy sa mi podarí kúsok vysypať mimo.
    Ale malý s mlieckom problem nema, chuti mu, travi mu dobre, takze stastne dieta, stastna maminka.
    V prilozenych fotkach si pozrite rozdiel v naberackach.
    Ahojte pri dalsej recenzii ☺️

    (2 fotky)
    dadda
    7. mar 2020    

    #test_nutrilonprofutura
    Pokračujeme v testovaní mliečka. Oceňujem otváranie krabičky, pre mňa veľmi praktické a jednoduché. Najmä keď je malý hladný a mám ho na rukách. 😆 Malinkému chutí a to je dôležité. ☺️

    dadda
    4. mar 2020    

    #test_nutrilonprofutura
    Ahojte,
    v pondelok nám prišiel balíček s novým Nutrilonom Profutura a keďže náš už 9 mesačný drobček papá len Nutrilon (teda samozrejme okrem kašičiek a maska 🙂 ), tak nás veľmi potešilo, že sme dostali možnosť byť vybraný a testovať túto novinku.
    Testujeme, testujeme a určite Vám napíšeme naše postrehy 🙂

    (2 fotky)

    Ahojte, neviete nahodou kedy svatia kosiky zajtra v kostole v niznej sebastovej?

    dadda
    20. okt 2017    Čítané 216x

    CREMA, CLASSICO, či EXTRA ŠPECIÁL???

    Som veľký milovník kávy  a mám svoje obľúbené značky, myslela som si, že Popradskú kávu poznám a ničím ma neprekvapí, ale opak bol pravdou. 🙂

    Keď som bola jednou z vybraných na testovanie Popradskej kávy, veľmi som sa potešila. Káva vypĺňa každé moje ráno, milujem ju piť ako espresso, picollo, či cappucino alebo caffe laté. Káva s mliekom, bez mlieka, s cukrom, či bez neho, občas si do nej pridám sladené salko, proste ju milujem na všetky spôsoby.

    Najlepšie však chutí čerstvo upražená. Vtedy najviac vynikne jej aróma a chuť. A ozaj, vedeli ste, že káva pôsobí blahodárne na naše zdravie? Pomáha v prevencii vzniku rakoviny, pri znižovaní vzniku cukrovky druhého typu, redukuje riziko ochorení pečene, chráni pred Parkinsonovou chorobou a má mnoho ďalších blahodárnych účinkov. (zdroj: internet)

    Podľa odborníkov zo slovenského Inštitútu kávy, Arabica má silnejší antioxidačný potenciál ako bežné druhy kávy, napr. Robusta. Zároveň vyniká intenzívnejšou chuťou a arómou. (zdroj: internet)

    Ja som testovala tri druhy kávy:

    • CREMA espresso – 100% arabica,
    • CLASSICO espresso – zmes arabiky a robusty,
    • EXTRA ŠPECIÁL – 100% arabica

    Musím povedať, že na všetky tri druhy som nastavila rovnakú hrúbku mletia a tiež rovnaké množstvo pomletej kávy. Keďže máme doma automatický stroj na prípravu kávy, ktorý kávu melie sám, bolo jednoduché toto nastavenie ponechať a tým pádom presne porovnať tieto tri druhy. Aj keď určite na každý druh kávy by sa mala nastaviť rôzna hrúbka mletia, aby dokonale vynikla jej chuť.

    • CREMA espresso:

    Káva CREMA je vyrobená zo 100% arabiky. Táto káva má krásnu arómu, hneď po otvorení balíčka som sa tešila až ju ochutnám. Vyniká jemnou penou, veľmi lahodnou chuťou, necítiť prítomnosť žiadnej horkej ani kyslej chuti. Pre mňa je to TOP z týchto troch testovaných káv a veľmi ma prekvapila.

    • CLASSICO espresso:

    Káva CLASSICO je zmesou arabiky a robusty, má mierne čokoládovú arómu a jemnú penu. Nie je horká, ale cítiť tu miernu kyslosť, ktorá sa po chvíli usadí na jazyku. Nie je však zlá, u mňa získala druhé miesto.

    • EXTRA ŠPECIÁL:

    Toto je káva, ktorú pozná snáď každý z nás, tiež je vyrobená zo 100% arabiky ako káva Crema, je to taká tradičná kávička, ale je z testovaných káv najhorkejšia. Pre mňa je to dobrá káva, ale nič neprekoná CREMU espresso.

    Ďakujem #konik_testuje a #test_popradska_kava za to, že ste ma vybrali pre toto testovanie, veľmi som si to užila. Kávička spríjemnila dni s mojou rodinkou. Určite by mal Popradskú kávičku vyskúšať každý, je lahodná a hlavne naša, slovenská. 🙂

    #test_popradska_kava
    Dnes si ju vychutnavam takto ❤ caffe latte moje najoblubenejsie.

    dadda
    8. okt 2017    

    #test_popradska_kava
    tyzden sa pomaly konci, je to asi 5dni, co testujeme s manzelom Popradsku kavicku a musim povedat, ze zatial sme nadseny, vyskusali sme uz CREMU (v zlatom baleni) a CLASSICO (v modrom baleni) a porovnavame, zistujeme rozdiely, ochutnavame, vychutnavame, aby som na konci mohla napisat, co najvernejsiu recenziu na tieto kavicky 🙂

    dadda
    5. okt 2017    

    #test_popradska_kava
    Z toho, že ma vybrali pre účasť v testovaní Popradskej kávy mala radosť celá rodina. Ja s manželom, že si pochutnáme na novej, doteraz nepoznanej kávičke. A dcérka z bublinkovej fólie, v ktorej prišla káva úhľadne zabalená.
    Teším sa na každé ráno, keď si budem môcť vychutnávať kávičku.

    Minule som sa konečne dostala k umývaniu okien, ale poznáte to ako to býva, umyjete okno, ale je také čisté, že vám doň narazí vták (prežil to), môj pes mi kradol handry, do toho sme ho v ten deň kúpali a kam sa išiel otrepať? no jasné, že na moje čerstvo umyté okná a neskôr sme mali návštevu a deti si z môjho okna urobili tabuľu a kreslili naň kriedou 🙂 ergo okná sa aj tak neoplatí umývať :D :D :D

    dadda
    1. apr 2017    

    Vcerajsia blokada Presova u nas vyzerala takto. Naplanovali sme si oddych doma a tesili sa z toho ticha bez hluku motorov 😂😂😂

    (2 fotky)

    Dala som dcerke (4r.) moj stary dotykovy telefon, nema tam sim kartu, ale manzel jej stiahol nejake hry a daju sa fotky normalne robit na nom. Tak ona si posklada hracky a foti ich z kazdej strany, aj nataca 🙂 a popri tom odfoti niekedy aj mna. Minule pozera na fotky a hovori: ,,Mamka tu fotku, kde si ty vymazem, lebo mas na cele vyrazky" :D no nemiluj ju, bola som na kozmetike a teda mala som ich tam riaaadne, uz som z toho bola aj nervozna, lebo to ani zakryt sa poriadne nedalo a do toho moja mala toto povie 😀😝😅

    Ked som videla konkurz na ambasadorku #popradska #kava #a #caj hned som sa musela prihlasit, som velky kavickar a popradska je pre mna znakom kvality, dnes ranajocky s popradskou nesmeli chybat..dufam, ze ma vyberu 😍

    (2 fotky)

    Konecne po styroch rokoch si zutulnujeme byvanie. Zavesili sme par obrazov, velmi som sa na to tesila, su krasne. Dakujem @petrah3 za ne a mojmu manzelovi, ze mi konecne navrtal diery 😁

    (2 fotky)
    dadda
    7. mar 2017    

    nádherné klišé...fotky z výletu, ktorý sme podnikli cez víkend..

    (2 fotky)

    Minulý týždeň bol zvláštny, dcérka s kašľom doma (lebo som zodpovedná mamička, ktorá nedáva choré dieťa do škôlky), tak som sa jej naplno venovala, čiže s robotou som veľmi nepohla, do toho náš pes jeden večer štekal ako besný od 01:30 do 5:00 ráno (v noci), ráno som našla jeden vankúš, ktorý sme mu dali, aby mu nebolo zima (keďže je to vonkajší pes) celý roztrhaný a perie lietalo po záhrade a aby toho nebolo málo pošta mi stratila dôležitú úradnú zásielku. Čo dodať, dúfam, že tento týždeň bude krajší 🙂

    (2 fotky)

    ...ako bojujeme s okusovaním nechtov...síce to nezaberá, ale tak skúšam všetko... :D

    Včerajší valentínsky deň i večer som nestrávila ako asi každý romanticky, ale pracovne. Vyhlásili sme bojkot Valentínu, pretože my ho máme každý deň. Preto som sa ponorila do práce a som vďačná za včerajší úspešný deň, ďakujem Vám maminky za podporu a za všetky objednávočky, ktoré mi včera prišli. milujem svoju prácu a taktiež svoju nádhernú rodinku, dnes s nimi budem oslavovať obyčajný deň 🙂