dankaa78
28. máj 2015

Čo ženy najviac nenávidia na mužoch?

Vojna pohlaví: Čo ženy najviac nenávidia na mužoch?

"Žiť s mužmi je hrozné, ale bez nich ešte horšie. Muži vedia byť zlatí a ohľaduplní, ale na druhej strane nás vedia aj poriadne vytočiť."

Zuzana Onufer, dnes 8:00.

Image title

Ak by sme mali vytvoriť zoznam vecí, ktoré nás na nich najviac štvú, zrejme by nemal konca. Vyberáme preto top päť záležitostí, ktoré ženy na mužoch najviac nenávidia. A nielen to, aj návrhy riešení, takže páni pozorne si to prečítajte a vyhnete sa viacerým hádkam alebo tichým domácnostiam. 
Televízne surfovanie
Bežný scenár. Vy sledujete film, ale keď ho preruší reklama, váš partner začne prepínať medzi kanálmi a vy sa k svojmu programu už zrejme nedostanete. Muži chcú byť prosto pánmi ovládača a prepínanie medzi kanálmi je pre nich akousi úľavou od stresu. Ďalším dôvodom je, že chcú mať prehľad o tom, čo kde vysielajú, pričom každý program vydržia sledovať maximálne päť minút. Ženy to privádza do zúfalstva a riešením sú buď dva televízory alebo si jeden z dvojice musí nájsť inú zábavu. Spoločné pozeranie prepínania totiž neprichádza do úvahy. 
„Neomylnosť“
Muži sa za žiadnych okolností nechcú opýtať na cestu. Aj keď prejdú desiatky kilometrov navyše a cieľ cesty je stále v nedohľadne, nedokážu si pripustiť, že by sa mohli mýliť. Darmo navrhujete, že sa na cestu niekoho opýtate. Muži by to brali ako osobnú prehru, oni predsa vždy robia správne rozhodnutia, veď sú muži. Z evolučného hľadiska sa chlapi nikdy nechcú cítiť menejcenní. A preto robia aj navonok nerozumné veci. Riešením je zastaviť na benzínke akože na toaletu, opýtať sa na cestu a potom neomylného pána tvorstva nenápadne navigovať. 
Poskytovanie rýchlych riešení
Zatiaľ čo muži hľadajú riešenie každého problému, ženy sa potrebujú o svojich problémoch hlavne s niekým vyrozprávať. Preto o tom rozprávajú nielen partnerovi, ale aj kamarátke, mame, susedke. Väčšina mužov si myslí, že keď žene v dobrej viere poradí, ako problém riešiť, vec je vybavená. Omyl, ženu to ešte viac rozruší, pretože ona nechce, aby ste niečo rozprávali, ona chce, aby ste si ju vypočuli. 
Zdvihnutá doska na toalete
Odveká téma hádok párov, ktoré žijú spolu. Najhoršie je, keď si to nevšimnete a sadnete si priamo na studený okraj misy. Realitou je neustále sklápanie a vyklápanie WC doky. Obojstranne výhodné riešenie neexistuje. 
Nedokážu robiť dve veci naraz
Zatiaľ, čo žena dokáže žehliť, sledovať seriál a ešte aj vnímať zážitky z práce svojho manžela, u mužov takéto niečo nečakajte. Mužský mozog je nastavený tak, že môže robiť len jednu vec naraz. Ak muž pozerá televíziu, pevne si drží svoje diaľkové ovládanie a vy sa mu snažíte niečo povedať, všetko, čo bude počuť je biely šum alebo bzučanie. On je totiž zameraný výlučne na svoj program. Riešením je vypnúť televízor alebo aspoň zvuk a sledovať, či vás reálne počúva. 
Zdroj: news.com.au 

dakujem😉

28. máj 2015

jaaaaaj, toto je este pohoda 😀

29. máj 2015

Ja by som tam dopísala namiesto tej dosky, že ma vie vytočiť keď má muž soplík a teplotu 37,1C a už umiera, musí si brať dovolenku alebo dokonca PN-ku. 😀 😀, alebo keď raz do roka (maximalne) doma dačo urobí a už sa tým všade chváli a všetci hovoria akého máte doma šikovného muža 😀

29. máj 2015

My sme doma vyriesili problem s WC. jedno WC mame v kupelni a jedno samostatne. manzel pouziva WC ktore je samostatne a moze mat dosku hire, zatial co ja pouzivat WC v kupelni 🙂 a sme obaja spokojni 🙂

29. máj 2015

Ja som kúpila zasa mojim chlapom deocrystal a to je vecička🙂 syn je voňavý🙂))) ináč na deocrystal.sk ho teraz majú za 7.99 a doprava zadara🙂

29. máj 2015

ja som si teda asi vzala zenu,lebo na mojho nic z tohoto nesedi,az na to poskytovanie rieseni 😀

29. máj 2015
31. máj 2015
31. máj 2015

také somariny...

31. máj 2015

@alexxxma76 Zaujímavé, ale ako to súvisí s týmto článkom? 🙂

31. máj 2015

@martinkaha asi jej vadi na chlapoch, ked smrdia 😀

31. máj 2015

No tak toto mi na manzela vobec nesedi.. par krat zachodova doska stacil par krat v noci krik ze som spadla do zavhoda...sice sa smial...ale ked rano vstaval tak uz mu to vtipne neprislo....zasadne cika posediacky :D doska vyriesenaaa.....televizny surfer som ja :D jeho t moc nezaujima a vzdy mi da dobrovolne ovladac 🙂....poskytocanie rieseni? Tak poradi mi ked vie a moze ale vetainou ma vypocuje....doslova xo mna taha ako som sa mala v praci....on je moja naj kamoska 🙂 na cestu sa opyta kohokolvek kdekolvek 🙂 nema problem ani v obchode opytat sa kde co maju...to skor ja buddm bludit a hladat :D....no jefine co sedi tak je ze nevie robit 2 veci naraz!!! Sem tam nastane situacia kedy ma to vytaca.....dokonca ked soferuje a sa zamysli...uz sme tak burali....ale skor ma vytacaju ine veci strasne malickosti a kraviny....ze zozerie dkoto vzdy podlednu sladkost....ze ked kupime rovnako je.u aj mne tak pre neho plati podirk 70:30 pre mna samozrejme 50:50 :D ze ako pridd z prace tak sadne za pc a hra si v kuse tie svoje hry...ked furt daco fonesie a vsetko povyklada na botnik kadeake suciastky a podobne...a ze si na tom svojom milovanom pc nikdy ale naozaj nikdg neutrie prach! Sice povysava a aj riad umyje sem tam operie...aj vyvesia...pradlo vsak vzdy konci nahadzane na gauci...to som vo vyvrtke vtedy....a klasika rozdiel medzi upratovanim zeny a muza....ked poriadi on tak to je povysavane stredom a hotovo...a nilion krat mu mozem vysvetlovat a ukazovat co treba a ako to treba itaj to spravi such such po svojom....ale v konecnom dosledku som celkom spokojna 🙂

1. jún 2015

@anett54 ani na mojho vsetko nesedi🙂 a malo veci mi nanom prekaza ale nie je dokonaly😀

1. jún 2015

@dankaa78 neverim, ze nie je dokonaly, ked ma teba 🙂

1. jún 2015

@anett54 tak to si pisala presne o tom mojom :D

1. jún 2015

@janina81 oooo ze aky kompliment🙂

1. jún 2015

Začni písať komentár...

Odošli