Mamičky a budúce mamičky, ďakujeme vám, že ste sa celý týždeň zapájali do diskusií na fóre Tesco Potraviny domov 🙂
    Ak chcete službu vyskúšať, využite zľavový e-kupón na prvý nákup cez Tesco Potraviny domov pre členky Modrého koníka.
    Ak už službu používate, využite zľavu 4€ do konca júna 2016 na nákup nad 90€.
    Krásny víkendík a dovidenia niekedy nabudúce na Modrom koníku! 🙂
    Link na službu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    (2 fotky)

    Oslávte Svetový deň mlieka 😉 Objednajte si cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov poriadnu porciu zdravého mlieka, chutných syrov či lahodných jogurtov za akciové ceny:
    https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

    Sú také chutné, že zabudnete na pizzové cesto 😉 Baklažánové minipizzy sú hotové za hodinku a pohostia malých aj veľkých maškrtníkov. Všetko potrebné si môžete pár klikmi objednať ešte dnes cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov a zajtra máte ingrediencie doma.
    http://tesco.sk/hravo-a-zdravo/tipy-a-triky/bak...

    Chcete vyskúšať online nakupovanie pre domácnosť a ťažké nákupy nechať na donáškovú službu Tesco Potraviny domov? Zistite, či služba funguje aj u vás jednoduchým zadaním PSČ tu: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...
    Ak nie, odporúčam vám predregistrovať sa. Ako prví tak dostanete info do e-mailu, keď službu spustíme u vás 🙂 Pekný víkend!

    Skvelý tip na ušetrenie času: vyzdvihnite si nákup po ceste domov z chaty,dovolenky alebo práce v najbližšom hypermarkete Tesco! Pracovníci služby Klikni&Vyzdvihni vám nákup pripravia a naložia priamo do autíčka. Nemusíte ani vystupovať 🙂 Služba funguje pri hypermarketoch Tesco Zlaté Piesky a Petržalka v Bratislave, v Nitre a v Košiciach a stojí iba 0,99€.
    Nákup objednávajte cez službu Tesco Potraviny domov: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Posielam tip na skvelú večeru: kuracie stehienko s bylinkovou plnkou! Hotové za 65 minút. A všetko potrebné vám môže doviezť Tesco Potraviny domov až k dverám bytu 🙂
    http://tesco.sk/hravo-a-zdravo/hrave-inspiracie...

    Aj vy radi plánujete? Výhodou donáškovej služby Tesco Potraviny domov je, že si dovoz nákupu môžete objednať nielen na druhý deň, ale až v rozmedzí troch týždňov! Je to skvelá vychytávka napríklad po dovolenke - vodič vám privezie potraviny a vy nemusíte utekať do obchodu, ale oddychovať. 🙂
    Link na objednávanie nákupu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Tie najlepšie výrobky pre váš nákup každé ráno z regálov v predajni vyberá pracovník vychystávania tovaru (tzv. picker) donáškovej služby Tesco Potraviny domov. Kontroluje trvanlivosť výrobkov, vyberá tú najkvalitnejšiu zeleninu a ovocie. Môžete sa naňho spoľahnúť – riadi sa totiž heslom: Kúpil by som si to aj ja?
    Link na objednanie nákupu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Na lete mám rada aj to, že si môžem kedykoľvek urobiť chutné šaláty namiesto večere alebo obeda. Posielam aj vám dva skvelé recepty na netradičné šalátiky: http://tesco.sk/hravo-a-zdravo/tipy-a-triky/ovo...
    Všetko potrebné na ich prípravu si môžete pohodlne objednať aj z domu cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov - stačí kliknúť na odkaz - Kúpiť ingrediencie - pod receptom. Dobrú chuť!

    Nákup až k dverám domova vám dovezú aj takíto milí vodiči donáškovej služby Tesco Potraviny domov 🙂 A je jedno, či bývate na prízemí, alebo na 14. poschodí. Aj autíčka majú špeciálne upravené na prepravu chladených aj mrazených vecí. Ako sa vám páči? 🙂
    Link na objednávky: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Nakupovanie cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov je veľmi pohodlné. Nielenže všetko vybavíte online pár klikmi, ale všetky tovary sa vám automaticky uložia do záložky Obľúbené. Tak ich jednoducho nájdete pri ďalšej objednávke a získate pár minút času naviac!
    Nakupujte tu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Viete, že Modrý koník tento týždeň vyhlásil výzvu na vyskúšanie donáškovej služby Tesco Potraviny Domov? Zapojte sa aj vy a pomôžte nám svojím testovaním službu ešte viac vylepšiť.
    Ako sa zapojiť do výzvy nájdete v pokynoch pod článkom: https://www.modrykonik.sk/blog/konik_testuje/article/vase-skusenosti-s-tesco-potraviny-domov-sgtrqs/
    Čas máte do nedele 5.6.2016. Tešíme sa na vaše recenzie a vaše názory!

    #test_tescopotravinydomov

    Mamičky a budúce mamičky, mysleli sme v donáškovej službe Tesco Potraviny aj na vás! Všetko potrebné pre svoje bábätko nájdete pohodlne v záložke: ,,Starostlivosť o dieťa“ na stránke služby:
    https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

    Chutný dezert, ktorý detičky všetkých vekových kategórií milujú: potrebujete len banány a jahôdky. Ako na to: http://tesco.sk/hravo-a-zdravo/mali-pomocnici/b...
    Všetky ingrediencie vám môžu až k dverám domova priviezť vodiči služby Tesco Potraviny domov: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Urobte deťom skvelú párty! Všetko potrebné na prípravu úžasnej oslavy na Medzinárodný deň detí vám privezie donášková služba Tesco potraviny domov až k dverám a nemusíte nosiť ťažké nákupy:
    https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/sk-S...

    Milé dámy, vedeli ste, že za dovoz nákupu až k dverám domova cez Tesco Potraviny domov môžete zaplatiť vopred kartou online alebo vodičovi kartou pri dovoze tovaru? Oba spôsoby sú veľmi jednoduché a pohodlné. Samozrejme, z účtu sa vám odpočíta iba suma za naozaj prevzatý tovar od vodiča. Viac tu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Vedeli ste, že na prvý nákup potravín a potrieb pre domácnosť cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov môžete využiť získať špeciálnu zľavu? Platí len pre členky Modrého koníka:

    daska_tesco
    31. máj 2016    Čítané 25x

    Doprajte svojim rukám voľnosť!

    Viete, do koľkých tašiek by sa zmestil 437- tisíckilogramový rodinný nákup? Na jeho odnesenie by ste potrebovali nielen veľa silných rúk, ale aj 40-tisíc igelitiek. Podobné množstvo potravín aj potrieb pre domácnosť si každý mesiac objednávajú Slováci cez čoraz obľúbenejšiu donáškovú službu Tesco Potraviny domov.

    Aj vy si môžete uvoľniť svoje ruky a venovať sa príjemnejším veciam. Napríklad objať deti, zahrať sa so psíkom či vysadiť záhradku. Stačí sa jednoducho zaregistrovať cez webstránku donáškovej služby Tesco Potraviny domov a zvoliť si čas dovozu a nechať si nákup priniesť až k dverám. Vybrať si môžete z dvojhodinových intervalov v nasledujúci deň alebo až v rozmedzí troch týždňov.

    Potom prichádza najobľúbenejšia časť nakupovania – naklikávanie vašich obľúbených výrobkov do virtuálneho košíka. Vybrať si môžete z tisícov čerstvých i trvanlivých potravín, potrieb pre domácnosť aj potrieb pre mamičky.

    Výhodou je, že za dovoz zaplatíte od 1,59 do 3,99 eura, čo je menej ako za cestu taxíkom alebo autom. A je úplne jedno, za akú sumu si nákup objednáte alebo ako ďaleko bývate. Ale pozor! Ak si teraz objednáte väčší nákup nad 90 eur, až do konca júna získate navyše dovoz zdarma!  Pri potvrdení nákupného zoznamu jednoducho zadajte zľavový kód: zlava4. Zľavu môžete použiť viackrát.

    Potraviny aj doplnky pre domácnosť vám privezú usmievaví vodiči až k dverám bytu. A je úplne jedno, či bývate na prízemí alebo na 14. poschodí bez výťahu. Skvelé, pravda?

    A neprídete ani o žiadne špeciálne akcie či zľavy.  Na webstránke sú ceny rovnaké ako v Tesco predajniach, zľavy dokonca nájdete pod špeciálnou záložkou Akcie

    Objednávanie rodinného nákupu cez internet z domu alebo z práce je skutočne veľmi pohodlné. Celý nákup môžete aj zrýchliť – objednané výrobky sa automaticky uložia do skupiny Obľúbené, kde ich jednoducho nájdete pri ďalších nákupoch.  

    Platiť môžete dvoma spôsobmi – kartou vopred online alebo kartou priamo vodičovi pri dovezení nákupu cez platobný termín. Tovar si môžete skontrolovať pred jeho prevzatím a rozhodnúť sa, ktoré tovary si naozaj ponecháte a ktoré vrátite. Na všetko máte čas.

    Výhody objednania potravín cez službu Tesco Potraviny domov:

    • ťažké nákupy privezieme až k vašim dverám
    • nemusíte trápiť nakupovaním svoje neposedné ratolesti
    • potraviny si objednáte za pár minút cez počítač alebo smartfón
    • sami si volíte čas dovozu nákupu podľa toho, kedy vám to vyhovuje – vyberať môžete z dvojhodinových časových intervalov od 8:00 do 22:00 h, a to až tri týždne dopredu
    • nákup vám vodiči dovezú až k dverám bytu – stačí potraviny už len vyložiť do špajze a chladničky
    • ušetríte čas, ktorý môžete venovať sebe a svojej rodinke

    Tip: objednajte si nákup domov kdekoľvek – počas cesty autobusom, obedňajšej prestávky či pri čakaní na priateľov. Stačí si do smartfónu ZADARMO stiahnuť aplikáciu Tesco Potraviny domov, naklikať obľúbené tovary a na druhý deň sú u vás doma!
    Návod na stiahnutie aplikácie nájdete tu: http://tesco.sk/sluzby-a-znacky/tesco-sluzby/po...

    Mňam! Posielam inšpiráciu na chutné prekvapenie pre vaše detičky k zajtrajšej oslave MDD 🙂
    A ešte niečo - ak si dnes objednáte potreby na prípravu dobroty cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov - zajtra ich máte doma! Tu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga...

    Recept na Super-shmallow nájdete tu: http://tesco.sk/hravo-a-zdravo/mali-pomocnici/s...

    Milé dámy, mamičky a budúce mamičky 🙂 Pozývame vás do fóra tu na Modrom Koníkovi Týzdeň s Tesco Potraviny domov, kde môžete vyhrať množstvo cien za zapojenie sa do diskusií a súťaží 🙂
    Dozviete sa ako funguje donášková služba Tesco Potraviny domov a ako ju môžete využiť napríklad na ťažké nákupy.
    Zapojte sa tu: https://www.modrykonik.sk/forum/category/dni-s-...

    (3 fotky)

    Skvelý tip ako môžete ušetriť čas aj svoje ruky! Vyskúšajte donášku potravín a potrieb pre domácnosť Tesco Potraviny domov!
    Nákupy tak vybavíte pár klikmi z pohodlia domova tu: https://potravinydomov.itesco.sk/groceries/?_ga....
    A pozor! Pri nákupe nad 90 €, získate dovoz zadarmo – stačí pri objednávaní použiť kód: zlava4. Zľava platí až do konca júna 2016.
    Pozrite si, ako služba jednoducho funguje 🙂

    Milé mamičky, uľahčite si starostlivosť o domácnosť a urobte rodinný nákup za pár minút - stačí, ak si cez webstránku http://potravinydomov.itesco.sk/?_ga=1.99288604...
    vytvoríte nákupný zoznam, zvolíte čas dovozu a môžete sa pokojne venovať oddychu alebo svojim zlatíčkam 🙂 Pripájam E-kupón na dopravu zdarma pri prvom nákupe 🙂 Držím palce!

    Vyskúšajte netradičný tip na nedeľný dezert pre vaše zlatíčka: agentské tučniacke mafiny 😉 a všetky potrebné suroviny si môžete jedným klikom aj objednať až k dverám cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov:
    https://www.tesco.sk/hravo-a-zdravo/mali-pomocn...

    Prekvapte svojich rodičov alebo starých rodičov a objednajte im nákup cez donášku Tesco Potraviny domov! Všetko potrebné pre domácnosť im jednoducho objednajte cez webstránku:
    https://www.tesco.sk/potraviny-domov/ako-to-fun...
    A je úplne jedno, že bývate v inom meste – môžete im pomôcť na diaľku. Vaši najbližší už len počkajú na vodiča, ktorý im tovar prinesie až k dverám bytu – hoci aj na 7. poschodie bez výťahu. Zaplatiť môžete aj vopred, online – finálna suma sa vám z účtu odpočíta až po odchode vodiča a iba za to, čo si skutočne odoberiete.

    Čaká vás víkendové upratovanie? Uľahčite si prácu a všetko potrebné si objednajte cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov – naši vodiči vám tovar privezú až k dverám bytu. Teraz so super akciami na potreby na upratovanie, napríklad tu:
    http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Promotion...

    Cez donáškovú službu Tesco Potraviny domov si môžete teraz až k dverám bytu objednať aj delikatesy značky Tesco Finest so zľavou až do 30% 🙂 Sú ideálne aj ako darček pre oslávencov alebo pozornosť pri návšteve priateľov 🙂
    http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/BuyList/L...

    Aj vy sledujete akciové ponuky v obchodoch? Prostredníctvom záložky „Akcie“ na stránke donáškovej služby Tesco Potraviny domov si môžete prezerať aktuálne akciové ponuky jednoducho na jednom mieste: http://potravinydomov.itesco.sk/sk-SK/Promotion...

    Plánujete cez predĺžený víkend výletík? Nákupy za vás pripraví Tesco služba Klikni& Vyzdvihni. Stačí, ak si cez webstránku http://potravinydomov.itesco.sk/?_ga=1.24660685...
    objednáte všetko potrebné pre domácnosť a zvolíte si čas, kedy si môžete tovar vydvihnúť autom napríklad aj po ceste domov z výletu alebo na chatu. Službu Klikni & vyzdvihni môžete využiť v hypermarketoch Tesco Zlaté Piesky a Petržalka, Košice a Nitra. Pozrite si, ako služba funguje:

    https://www.youtube.com/watch?v=MkvSt281Of0

    Ahojte mamičky, rady nakupujete a chcete si privyrobiť popri materskej dovolenke? Výborne! Práve hľadáme nových kolegov pre donáškovú službu Tesco Potraviny domov na pozície v príprave tovarov na rozvoz. Vašou úlohou bude vybrať tovary podľa objednávok zákazníkov v predajni a pripraviť pre vodičov. Práca začína v dopoludňajších hodinách od 6.00 hod. Životopis môžu záujemcovia zasielať na: nabor@sk.tesco-europe.com