Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte, nemate niekto tento difuzer? Zrazu nam prestal fungovat, mame ho 2 tyzdne, pouzivany bol malicko a zrazu ho nejde zapnut. Neprevratil sa, voda nie je nikde, kde by nemala byt. Nestalo sa to niekomu?

    flowerfairy
    19. jún 2014    Čítané 0x

    Je vám toto povedomé? 🙂

    Každé dieťa sa vie naučiť spať. Moje napríklad zaspáva takto 🙂

    20.00 Líham si s ním do postele, spokojná, že dnes málo spal, tak bude uspávanie hračka.

    20.01 Odmieta spať na vankúši, vyberá si miesto neho moju ruku. Keďže má postieľku spojenú s našou posteľou, nie je problém, hlavne, aby bol kľud.

    20.05 Musíme si povedať, ktoré vláčiky už spinkajú. Obnáša to vymenovanie všetkých vláčikov zo seriálu mašinka Tomáš od roku 1984 až po súčasnosť.

    20.20 Naťahuje si paplón cez hlavu, že je mu zima.

    20.22 Skopáva paplón, že je mu teplo.

    20.25 Vyzúva si ponožky a kope ma bosými nôžkami všade kam dosiahne. Keď sa pokúsim protestovať, s anjelskym úsmevom prehlási "Ja ťa nekopééém, ja ťa hladkám nožkami". No ďakujem pekne.

    20.30 Snaží sa ohýbať moju ruku do rôznych extrémnych polôh. Fakt, že to nie je fyzicky možné nepovažuje za prekážku. Tvárim sa, že spím.

    20.45 Spieva "Fííííhaaa tjalalááááá, kde som to a čo to je to". Aspoň, že pošepky.

    20.50 Spieva zvučky zo všetkých rozprávok, čo pozná. Tvárim sa, že spím.

    21.00 Z postieľky letí veľký plyšový Macko Pu so slovami "nepraj si ma ty mrňavetkooooo"

    21.10 Zvádza úporný boj s vankúšom, ktorý na neho neľútostne zaútočil. Zatiaľ vankúš vyhráva.

    21.12 Snaží sa vysloviť slovo "klídek" a keď sa mu to podarí, stále dookola opakuje "klídek maminka, klídek tatinko, klídek dedko....". Tvárim sa, že spím.

    21.25 Už nejakú chvíľu je ticho. Svitá vo mne nádej.

    21.26 Prudko sa otočí, prisaje sa mi na ruku a fúkne, čím vydá hlasný prdiaci zvuk. A nielen taký hocijaký, ale kráľovský rozparovač. Vzdávam to, vybuchujem smiechom. Posmelený pozitívnou reakciou publika tento kúsok opakuje ešte niekoľkokrát.

    21.30 Boj s vankúšom druhý level. Tentoraz ho porazil na celej čiare.

    21.35 Upadám do kómy.

    21.36 Prebúdza ma uslinatný kúsanec do nosa.

    21.37 Šepká si bližšie neidentifikovateľnú rozprávku.

    21.45 Zobúdzam sa na zúfalý výkrik tatinka, ktorý si potme sadol na detskú redukciu na záchode. Uvedomujem si, že dieťa SPÍ!!!! Krížom cez celú posteľ a na mojej ruke, ale spí!

    21.50 Definitívne zaspávam. So stŕpnutou rukou, plným močovým mechúrom a neumytými zubami, ale šťastná, že sa ku mne túli ten najkrajší a najdivokejší batôžtek na svete 🙂

    flowerfairy
    28. nov 2012    Čítané 0x

    Palčeky hore pre Maškrtníčka

    Ahojte maminecky,

    nedavno tu bola debata o tom, ze STV chce zrusit detsky program Maškrtníček. Moje deti ho maju velmi radi a pokial viem, tak aj mnohe ine, tak si myslim, ze by to bola skoda. A uz vobec nechapem, ked v telke nie je nic poriadne pre deti, preco chcu rusit aj to malo dobre, co maju. Bavili sme sa o tom, ze by co najviac z nas malo poslat list alebo email do STV, padol tu aj napad odniest ho podpisat maminkam do skolky, aby vedeli, ze je nas dost, komu sa to nepaci. Budem rada, ak sa pridate, iniciative sa medze nekladu 🙂 Skopirujem vam tu, co som pisala ja, je to aj na ich stranke na FB, tak prosim lajkujte, shareujte, nech je tam co najviac lajkov, aby to malo nejaku vahu. Je to medzi odporucaniami, inak som to tam dat nevedela, musite na to kliknut, aby sa dalo dat "paci sa mi". Nie som nejaky expert na FB, takze ak to viete urobit inak, aby to bolo viac vidiet, budem rada za kazdu pomoc.
    Tu je to

    https://www.facebook.com/RTVS.sk

    A mailove adresy su

    listydivakov@stv.sk

    tibor.buza@rtvs.sk

    Mozno to pomoze. Vopred dakujem za kazdy palcek hore pre Maškrtníkov a ich tvorivy tim 🙂

    Vážený pán programový riaditeľ,

    s veľkým prekvapením sme sa dozvedeli, že od nového roku plánujete zrušiť výrobu relácie Maškrtníček. Už neraz som sa pozastavovala nad tým, prečo u nás na televíznej obrazovke nie je viac pôvodnej tvorby pre deti a teraz prídu aj o Maškrtníčka? Neviem čím túto reláciu plánujete nahradiť, avšak za detičky a ich rodičov Vám chcem povedať, že je to veľká škoda. Maškrtníček je milý, je poučný, je inšpiratívny, je náš. Je to presne to, čo potrebujú naše detičky, prestimulované zo všetkých tých hlučných, blikotavých "animákov" plných naháňačiek, ktoré im toho na rozdiel od relácií ako Maškrtníček veľa nedajú. Nemám nič proti disneyovkám, ani Minimaxu a podobným, len si skrátka myslím, že táto relácia bude v už tak značne obmedzenej ponuke pôvodnej tvorby pre deti veľmi chýbať. Je mi jasné, že žijeme v dobe kríz, škrtov a kompromisov, ale ani pri tom množstve veľkých problémov a možno dôležitejších tém by sme nemali zabúdať na naše detičky a už kto, keď nie verejnoprávna televízia by mala dieru v ponuke pôvodných relácií pre deti zapľňať. Pochybujem, že zastavenie výroby tejto relácie vytrhne RTVS z biedy a deťom, nielen tým mojim, bude naozaj chýbať. Preto Vás prosíme za všetkých malých divákov a ich rodičov platiacich koncesionárske poplatky, aby ste zvážili možnosť pokračovať v tvorbe tejto jedinečnej relácie.
    Ďakujeme!