Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    jankabj033
    10. jún 2017    Čítané 273x

    Ako som sa zamilovala do zázraku

    Ahojte ženičky.

    Dovoľte, aby som sa prv predstavila. Mám 27 rokov, náročné zamestanie a obrovský nedostatok spánku. Bola som vybraná z množstva žien, ktoré prejavili záujem otestovať novinku od značky Vichy a to krémiky SLOW AGE. Firme som za túto príležitosť veľmi vdačná, pretože som našla zázrak, ktorý doslova milujem.

    Akú mám ja pleť:

    Aby ste ženičky vedeli, moja pleť je prehnané citlivá, suchá a červená. Potrebujem pleť hydratovať a dokonale premastiť, preto už dlho hľadám ten správny produkt.

     A čo som testovala?

    Dostala som dva krémiky: denný krém a očný krém(alebo krém na očné okolie).

    Denný krém je na pohľad jemný a vláčný. Má krásnu marhuľkovú farbu a jemnú konzisteniu. Po nanesení krémiku som zistila, že je aj veľmi jemný k pleti, neštípe a premastí pokožku. Denne používam make-up tiež z radov Vichy. Ostala som milo prekvapená, pretože som mala len jeden jediný lišaj. WOW.

    Na druhý deň som spozorovala na pleti zmenu, sem-tam vyrÁžka, čo je Úplne normalné pri začatí uživania krému. Do týždňa boli prejavy preč a veselo testujem ďalej.

    Očakávania som nemala veľké ale po 10-tih dňoch mám pleť peknú na pohľad, jemnú na dotyk, hebkú na pocit, premastenú dokonale pod make-up a aj keď neviem, či som spomalila starnutie pleti, ale viem, že zostanem tomuto dennému krému verná, pretože ja som konečne našla niečo, čo mi dokonalé sadlo - veľké dakujem.

    Očný krém je taktiež jemnučký a vláčný. Neohúril ma síce až tak veľmi ako ten denný ale aj tento očný si budem nadalej kupovať. Mám podstané svetlejšie kruhy pod očami, nemám oči také vpadnuté a aj ked nosím okuliare je vidno, že oči mam akési svieže-neviem to inak opisať. Jeden jedinný nedostatok, ktorý možem vytknuť je, že prvé tri dni testovania očneho kremu ma cca 10 minút po nanesený krému ,"rezali," oči.

    Možno to bolo ozaj len tým, že mam prehnané citlivú pokožku.

    A čo dodať na koniec?

    Aj mladé ženy, neváhajte, a vyskúšajte túto novinku. Aj dievčatá s citlivou pleťou ako mám ja. Ja pri tomto kréme ostávam a veľmi by som chcela podakovať za to, že mi bolo umožnené nie len testovať ale hlavne pri tom  aj nájsť to čo hľadam už pekných pár rokov.   

    #test_slowage.mam narone obdobie a tento zazrak urobil to,ze nie je na pleti poznat ze som spala 4 hodiny,ze ozaj idem s posledneho a za usmevom je unava.ze waw..dnes testujem 6 den vyrazky ustupili,plet je krasne premastena a nema nijaky lisajik pod makeupom,plet je vypnuta aj napriek unave a ten ocny kremik mi minimalizuje opuch ocneho okolia.myslim,ze som nasla nieco pri com dlhsie ostanem

    #test_slowage make-up od vichy na tomto kremiku vydrzal viac ako 12 hodin waw.zacinam ten kremik milovat 😍

    #test_slowage ano ano uz sa vytesujem lebo uz su doma a tak zacinam testovat.na prvy pohlad snad nicim nevyrazny kremik.po prvom pouziti viem povedat,ze krasne premastil plet do poslednej vrchvy pokozky co som od neho ozaj necakala,nie je PARFUMOVANY.huraaa konecne ma nic na pleti nestipala a nevyzerala som ani po pol hodine ako by ma niekto obaril vriacou vodou.uvidime ako zreaguje este s maku-upom ktory je samozrejme od vichy.zienky moje zatial len a len odporucam aj pre tie ktore maju rovnako hekticke dni za sebou ako ja ale aj pre tie ktore trpia pri kazdom kreme neprijemnym palenim ci osipom a svrnenim. cize ja sa vytesujem.jemne zlozenie a prijemna vonia ktora mi pripomina mandlovy olej je len dalsim plusom.za mna 10 z 10

    (2 fotky)