katarinka26
2. júl 2015

Jamieson pre deti

Jamieson Laboratories je najstarší a najväčší kanadský výrobca a distribútor prírodných vitamínov, minerálov, koncentrovaných výživových doplnkov, byliniek a botanických liekov má viac ako 90. ročnú tradíciu. Vedúce postavenie na trhu získal vďaka tomu, že dôsledne prichádza na trh s inovatívnymi produktmi najvyššej kvality, čistoty a bezpečnosti.

V roku 1922Jamieson ako prvý začal s výrobou prírodných vitamínov. Spoločnosť pokračovala v získavaní nových zákazníkov a popritom si udržiavala existujúcu klientelu, jej vitamíny a doplnky výživy si získavali dôveru každý deň.
Jadrom dôvery je vývoj a výroba prírodných výživových doplnkov v moderných laboratóriách Jamieson vo Windsore, provincia Ontário, s využitím exkluzívneho typu protokolu 360 Pure. Zabezpečuje minimálne 360 patentovaných výrobných postupov, kontrolných testov kvality, kalibrované biologické a klinické skúšky – celý tento systém je súčasťou Good Manufacturing Practice (GMP) schváleného kanadským ministerstvom zdravotníctva. Jamieson Laboratories je certifikovaná farmaceutická GMP spoločnosť, pravidelne auditovaná kanadským ministerstvom zdravotníctva.

Jamieson je priekopníkom v oblasti prírodnej zdravotnej starostlivosti, poskytuje zákazníkom inovatívne produkty, ako sú vitamíny s vysokou účinnosťou, prvú schválenú botanickú medicínu DIN a taktiež prvý klinický OTC nutričný antioxidant na zníženie hladiny cholesterolu

#jamieson
všetky vitamíny a minerály od Jamieson určené pre deti ...