Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    kikuska8
    Správa bola zmenená    19. nov 2023    

    V práci si připadají jako v neustálém útlumu, pokud ještě chodí do školy, tak nosí stále horší známky, ráno nedokážou vstát z postele, neudrží pozornost, mají problém s udržením pozornosti na běžné úkony, vykazují rostoucí tendence k depresím, apatii, nebo naopak k agresivitě bez příčiny, případně vybuchují na základě banálních podnětů. Je to snad nějaká nová, neznámá epidemie? Odborníci se shodují, že epidemií by se to v přeneseném smyslu slova nazvat dalo, a známá je už řadu let. Má totiž stejný zdroj nákazy: Počítače, mobily, tablety, a nejvíce jí trpí děti.

    MUDr. Martin Jan Stránský
    Profesor neurológie na Yale School of Medicine, primár neurológie v nemocnici v Yale, ktorý sa venuje tiež neurológii a neurofilozofii, v Prahe založil polikliniku na Národní třídě a je vydavateľom časopisu Přítomnost.

    https://www.radiouniversum.cz/stransky-jan-mart...

    kikuska8
    Správa bola zmenená    8. feb 2023    

    Virginia Satir povedala: „4 objatia denne potrebujeme na prežitie, 8 na podporu a udržanie si zdravia, 12 na rast (duševný, kognitívny... prospievanie).“ Krásny článok ❤️

    https://najmama.aktuality.sk/clanok/eBoKZ2B/4-o...

    Mám rada knihy od Eckharta Tolleho a toto je krásne spracovaný "výcuc" z jeho knihy Nová Zem.

    https://www.youtube.com/watch?v=oz1cag17bnc

    Vystihol to ...

    Skvelý nápad. Myslím, že myšlienka menštruačného voľna by sa ujala aj u nás... a nielen ako firemný benefit. Napríklad v Japonsku či Južnej Kórei je už zavedené.

    https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/627100-spa...

    kikuska8
    Správa bola zmenená    7. máj 2022    

    Dávam tip na úžasnú knižku. Popisuje poznatky a skúsenosti švajciarsko-americkej psychiatričky, ktoré získala po množstve hodín strávených pri lôžkach umierajúcich detí a dospelých.
    Elisabeth Kübler-Ross - "Smrť v skutočnosti neexistuje, je len prechodom do iného rozmeru, kde ľudskí jedinci naďalej cítia, vidia, počujú, radujú sa a sú schopní duchovne rásť."

    (2 fotky)
    kikuska8
    Správa bola zmenená    18. aug 2021    

    Vedec prof. RNDr. Jaroslav Turánek, CSc.,DSc., farmakológ, imunológ a vakcinológ.
    Vyjadruje sa nielen k očkovaniu detí proti covid-19 👏 👏 👏
    https://nastub.cz/w/mWS8PaKd5ax6eHdyymXZSs?utm_...
    https://www.svedomi-naroda.cz/2021/08/17/rozhov...