lulla
    31. mar 2016    Čítané 3x

    Morrison,s.r.o.

    Máme pre Vás pripravené drevené hračky z poctivého bukového dreva, ktoré vďaka svojej kvalite budú tešiť obdarovaného veľmi dlho.

    Ďalšia séria drevených hračiek ponúka priestor pre Vašu kreativitu. Vďaka dôkladnému, jemnému vybrúseniu sú tieto drevené hračky veľmi príjemné na dotyk. Čisté drevo však umožňuje aj jeho ďalšie spravovanie, tj. kreatívne, farebné dotvorenie hračky/modelu podľa vlastných predstáv.

    Pozrite si ponúkanú paletu kvalitných nemeckých akrylových, vodouriediteľných farieb – vhodných aj pre deti.Takouto hračkou potešíte 2x.

    Prípadne dotvorte hračku/model tak , aby bol vo farbe, ktorú má obdarovaná osoba v obľube, alebo ho môžete zladiť s farbou interiéru.

    Vašej fantázii sa medze nekladú 🙂

    Ale ak ste Vy, alebo osoba, pre ktorú je darček určený prírodný typ, nechajte jednoducho vyniknúť krásu toho najprírodnejšieho materiálu – čistého dreva..

    Niekedy možno postačí drobnosť- malý darček, ktorým môžete potešiť seba alebo druhých. Prejaviť ním svoju vďaku, pozornosť či náklonnosť 🙂 Odporúčame Vám do pozornosti milých anjelikov, ktorých nájdete v sekcii visiace hračky, dekorácie.

    Viac info ako aj modely hraciek a krasnych drevených dekorácií nájdete na www.luli.sk