Ste podnikateľka? Mnohí si myslia, že energetické poradenstvo je len pre veľké podniky. Avšak usporiť vie aj malá firma. A ľudia majú vo vlastnom podniku väčšiu motiváciu k šetreniu. Viac na: https://www.rwe.sk/web/sk/RWE/Media-a-aktuality...

    Tak tento článok denníka SME nás veľmi potešil. Robíme všetko, aby ste mali čo najnižšie ceny za plyn. Míňajte viac na zážitky, nie na energie. Želám Vám krásny deň. https://www.rwe.sk/web/sk/RWE/Media-a-aktuality...

    noro_rwe
    6. júl 2016    Čítané 167x

    Slováci preplácajú na energiách stovky eur

    Ceny vody či elektriny nedokážeme ovplyvniť. Podľa odborníkov
    sa však dá na energiách ušetriť priemerne 200 eur ročne.

    V domácnosti, podobne ako v živote, často míňame energiu tam, kde netreba.

    A potom za to musíme platiť. Vďaka Energetickému poradenstvu RWE,

    môžete svoje výdavky znížiť priemerne až o 189 eur.

    Domácnosti, ktoré gazdujú podľa rád odborníkov, šetria a sú bezpečnejšie

    Energetický poradca RWE jednoducho identifikuje, kam vám každý mesiac zbytočne tečú peniaze. V rámci jednej návštevy zhodnotí celkový stav vo vašej domácnosti a navrhne konkrétne riešenia, ktoré vám na konci roka ušetria peniaze na darčeky, novú práčku, či lepšiu dovolenku.

    Súčasťou energetického poradenstva je aj eliminovanie rizík, ktoré predstavuje nefunkčný kotol alebo starý sporák. Odborník na spotrebu energií vám poradí plynový alarm, ktorý upozorní na únik oxidu uhoľnatého či zemného plynu alebo navrhne iné riešenie. Hoci sú jeho rady nad zlato, vy za ne nezaplatíte ani cent. Energetické poradenstvo od RWE je totiž bezplatné.

    Prajem vám príjemný deň voľna 🙂 Prežite ho so svojimi najmilšími.

    Za program Pomoc ženám v núdzi prevzal na slávnostnom galavečere prestížnej súťaže Via Bona Slovakia cenu pre veľké podniky v kategórii Dobrý partner komunity predseda predstavenstva a generálny riaditeľ spoločnosti Thomas Hejcman.
    Viac na: https://www.rwe.sk/web/sk/RWE/Media-a-aktuality...