Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    04/2024
    Túžba po úspechu, pochopení, precítenie emócií a empatia, to nám chýbať v tomto mesiace nebude. Hlavne čo sa týka začiatku mesiaca.
    Problém môžem ale nastať vtedy, keď sa rozhodneme vykročiť dopredu. Chýbať nám bude hlavne odvaha. Obavy pred problémami a ťažšia cesta, ktorá by nás mala doviesť k vytúženému cieľu.
    Skúsme sa viac zamerať na to, čo potrebujeme a chceme dosiahnuť.

    Pekný sviatočný deň

    Petra 🍀

    Foto: zdroj web

    petka3012
    29. mar 2024    Čítané 116x

    Zo sedenia HAP

    Niečo zo sedenia HAP - regresnej terapie 

    Klientka prichádza na ďalšie sedenie, kde riešime kožné problémy na hlave. 

    Ako prvé odprevádzame privtelené entity, keďže klientka má problém pri terapiach s neustálym vychádzaním z tela. 

    Ako sú entity odvedené do svetla, vraciame sa späť k predošlej udalosti. 

    Na poslednom sedení totiž klientka zmenila dej, čo nie je akceptovateľné. Preto sme posledné sedenie uzavreli s uvedomením si prítomnosti a vrátenia sa do prítomného života. 

    Takže sa opäť vraciame k udalosti a deju. 

    Klientka sa vidí v minulom živote ako malé dieťatko.

    Na rukách ju drží mama. Sú spolu v kuchyni, keď prichádza otec klientky, nahlas sa ozve, matka sa vystraší a zo svojich rúk púšťa svoje dieťa (klientku). 

    “Padám, veľmi som sa zľakla. Udrela som si hlavu o horúcu pec. Pali ma hlava, krk a ramená. Veľmi to bolí.”

    Udalosť pokračuje tým, ako rodičia zvažujú, či zavolajú lekára. Napokon lekár predsa len prichádza na druhý deň, kedy konštatuje, že všetko bude v poriadku a podáva mastičku, ktorou to majú natierať. 

    Na druhý deň sa lekár opäť príde pozrieť na stav klientky. 

    Rodičia jej hlavu ale obviazali a lekár všetko strháva z hlavy malého dieťatka s tým, že má byť popálenina voľná, aby sa rýchlejšie zahojila. 

    “Zabolelo ma to a zľakla som sa.”

    Ako dni tejto udalosti ubiehajú, postupne sa zranenie hojí. 

    Klientka prechádza udalosť už 10. krát, kedy pocit svrbenia už zostáva len v jednej časti udalosti. 

    Túto časť sme prešli ešte 3 krát, kým sa úplne nevyčistila. 

    Pekný zvyšok dňa

    Petra 🍀

    03/2024
    Čo tak si dať tento mesiac troška námahy a popremýšľať nad tým, čo na nás naozaj vplýva negatívne a čo pozitívne. Možno, ak by sme prijali niektoré záležitosti a niektorých sa úplne zriekli, niektoré straty budú totiž zanedbateľné, ľahšie by sa nám kráčalo ďalej. Našli by sme pokoj v sebe a celkovo by sme vyrovnali energiu v dávaní a prijímaní.

    Pekný večer

    Peťa 🍀

    Foto: zdroj web

    petka3012
    Správa bola zmenená    11. feb 2024    

    02/2024

    Z numerologického hľadiska budeme občas až nezdravo citlivejší.
    Môže sa objavovať viac zdravotných problémov
    Karty zasa poukazujú na problémy spôsobené nadmerným premýšľaním, ktoré môže viesť k neprimeraným postojom k situáciám.
    Obávať sa prekážok, ktoré by boli reálne ale nebude potrebné. Ak sa aj nejaká objaví, bude sa dať úplne v pohode prekonať.
    Pocit spokojnosti, ukľudnenia, môžeme očakávať až koncom mesiaca.

    Pekný večer

    Foto: zdroj web

    Foto: zdroj web

    foto: zdroj web

    2024
    Nový rok so sebou prinesie veľa nových možností, ktoré budeme môcť využiť vo svoj prospech. Niektoré budú znamenať úplne nové životné cesty, možno troška náročnejšie, ale zato s dobrými výsledkami
    Občas sa nám bude zdať, že nevieme, čo nás vlastne čaká. No nevidieť, žeby sme sa mali vzdávať. Pochybnosti preto dajme bokom a pokračujme ďalej v tom, čo vieme, že nám môže priniesť nové a významné udalosti v našich životoch.

    Tento rok bude rokom pracovitosti, aktivity, rodiny, citov a celkovo ľudí okolo nás.
    Pracujme na tom, čo nás obklopuje a robí náš život krajším. Môžeme toho dosť vybudovať, zlepšiť.

    Všetko dobré v novom roku 🍀

    Foto: zdroj web

    01/2024

    Prvý mesiac v novom roku sa u viacerých začne nepokojom a pocitom smútku. Uzavrenosti do seba samých. Aj v tomto období sa ale veľa z vás pokúsi ísť dopredu aj napriek tomu, čo sa deje vo vašom vnútri. Bude to vyčerpávajúce, no po každej búrke vyjde slnko. Tešiť sa môžete na prehodnocovanie možnosti, ktoré vám život ponúkne. Možnosti, ktoré vám prinesú pokoj, spokojnosť, nové cesty v živote.

    Pekný zvyšok dňa 😊

    Foto: zdroj web

    12/2023
    Koniec roka, posledný mesiac v roku, nebude veľmi pozitívny. Lepšie povedané, my nebudeme zvládať nápor emócií. Čaká nás obdobie, keď sa aj maličkosti budú zdať neprekonateľné a zdrvujúce.
    Budeme potrebovať pomoc od iných.

    Nemali by sme sa držať niečoho, čo nám nedáva pocit pokoja.
    To, čo nás znepokojuje alebo dokonca ničí, uvidíme až vtedy, keď sa poriadne zahľadíme do svojho vnútra.

    Pekný večer

    Foto: zdroj web

    petka3012
    Správa bola zmenená    18. nov 2023    

    Spomínam si na jedného muža, ktorý nakupoval v hračkárstve darček pre svojho synčeka na Vianoce. Bol to známy matematik, a tak mu predavač ukázal hla- volam. Matematik to skúsil... bol to krásny hlavolam. Skúšal to a skúšal znova dokola, potom sa začal potiť. Zneistel. Všetci zákazníci aj predavač ho sledovali a on nemohol hlavolam vyriešiť. Nakoniec dostal nápad a za- čal kričať na predavača:,,Ja som matematik, a keď ja nie som schopný vyriešiť ten hlavolam, ako si myslíte, že ho vyrieši môj malý syn?"

    Predavač mu odpovedal:,, Vy tomu nerozumiete. Ten hlavolam je vyrobený tak, aby ho nikto nemohol vyriešiť - či už je, alebo nie je matematik."

    Matematik sa opýtal:,,Ale prečo to takto urobili?"

    A predavač odpovedal: „Urobili to preto, aby sa každý malý chlapec hneď od začiatku naučil, že život sa nedá vyriešiť, nedá sa mu porozumieť."

    Text - úryvok z knihy "O ženách - OSHO"
    Foto: zdroj web

    11/2023
    November vyzerá, že bude plný lásky, pozitívnych emócií a dávania a prijímania.

    Plány, ktoré budete mať, aj keď možno trošku neskôr, ako by ste chceli, sa naplnia.

    Nebojte sa rozprestrieť svoje ruky a prijať to, čo život dáva. Príliš veľa premýšľania môže znamenať práve to, že budete nakoniec bezmocní. S porozumením a uvedomením si toho, čo vlastne chcete, môžete kráčať s pozitívnym nastavením ďalej.

    Pekný večer

    Peťa

    Foto: zdroj web

    10/2023

    Tento mesiac budeme sledovať naše vnútro, počúvať naše vnútorné hlasy a túžby.
    Aj keď nás to môže stáť veľa síl a prekážok, je potrebné, aby sme sa pustili touto cestou, ktorá nám prinesie vnútorný pokoj a vyrovnanosť energií.

    Karty ukazujú a radia, aby sme sa neuzatvárali a nebojovali sami so sebou. Všetko, čo nás stretne musíme riešiť odvážne a postaviť sa k tomu s dostatočnou silou.

    Pekný večer 🍀🍀🍀

    Foto: zdroj net

    09/2023

    Pocity bezmocnosti, smútku, vyhorenia,...vyzerá to ako dosť negatívny príchod jesene. V skutočnosti bude ale všetko lepšie, ako sa nám bude zdať a ako budeme preciťovať situácie okolo nás.
    Potrvá pár dní, kým prídeme na to, že nie je všetko tak hrozne, ako to vnútorne prežívame.
    Nakoniec prijmeme realitu a pochopíme a naše pocity sa dajú do rovnováhy.

    Pekný zvyšok dňa.

    foto: web

    #08/2023

    Pozor na zahrávanie sa s možnosťami, ktoré budete mať. Za vašim chrbtom sa totiž môže rozvíriť more ďalších problémov, ktoré si nevšimnete len preto, že budete riešiť len seba.
    Očakávať môžete ale aj dosť rýchle, príjemné zmeny. Nepripútavajte sa veľmi na tie príjemné zmeny, pretože časom sa môžu objaviť ďalšie možnosti, ktoré budete zvažovať ale práve tieto zmeny nebudete chcieť opustiť aj keď budete túžiť aj po niečom inom.

    Pocity a emócie vami budú dosť mávať. Budete sa cítiť neisto a ustarostene.

    Pristupujte k rozhodnutiam s porozumením, citom, láskou ale nezabúdajte ani na spravodlivosť. Práve to, že budete spravodliví k iným a nie len k sebe, vyvolá vo vás lepšie pocity.
    🍀
    #august

    07/2023

    Strata lásky, ochladenie citov, smútok zo straty - tieto pocity nás budú sprevádzať začiatkom mesiaca.
    Postavíme sa ale tomu a budeme hrdinsky zvládať ďalšie týždne tohto mesiaca. A to našou aktivitou a odvahou ísť ďalej. Objavíme totiž aj nové možnosti a budeme na nich pracovať.

    Pekný deň

    Foto: zdroj net

    petka3012
    Správa bola zmenená    30. apr 2023    

    05/2023
    Na začiatku mesiaca sa budeme musieť popasovať s rozhodnutiami, ktoré bude nutné urobiť. Pozor si bude treba dávať na posudzovanie. Či už ľudí alebo situácii. Treba sa na všetko pozrieť tak, akoby sme neboli zainteresovaní do situácie. Takto ju zhodnotiť. To znamená, že posudzovať aj seba, svoje správanie.
    Pri rozhodnutiach myslieť na to, že "správna" cesta neznamená bezproblémová. Koniec mesiaca sa ukazuje ako obdobie, s ktorým budeme spokojní.

    Pekný večer

    Foto: web

    04/2023

    Apríl bude mesiacom aktivity a možného posunu. Budeme mať šancu konať, byť aktívnejšími. Pri príležitosti urobiť nejaký krok dopredu sa môžeme cítiť v rozpakoch. Nebude to ale dlhotrvajúce rozladenie.
    Naozaj môžeme urobiť niečo pre to, aby sme našli pokoj a začali si užívať to, čo sme dosiahli.

    Príjemný zvyšok večera 🍀

    foto - web

    03/2023

    Marec v tomto roku si v sebe po numerologickej stránke nesie premýšľanie spojené so začatím niečoho nového.
    Tak isto to ukazujú a potvrdzujú aj karty.
    Máme pred sebou premýšľanie a zvažovanie. Točenie sa určitú dobu v kruhu myšlienok o tom, či niečo zmeniť alebo nie. Ťažko sa nám bude rozhodovať, keďže aj keď sa budeme chcieť postaviť a vykročiť, budeme mať zahmlenú cestu.
    Mali by sme aj napriek tomu začať pracovať na zlepšení našich životov a hoci cieľ je ďaleko, vytvoriť si cestičku k nemu odhodlaním a detailnou prípravou.

    Pekný večer 🍀

    Foto: zdroj j web

    02/2023
    Druhý mesiac, február, v tomto roku bude náročnejším. Budeme sa rozhodovať dosť rýchlo. Rozhodnutia sa môžu zdať na čas ako správne, avšak časom nám prinesú obavy. Vnútorná sila bude potrebná na to, aby sme sa cez to dostali a budeme potrebovať ukázať, že nám nechýba odhodlanie.
    Tak to ale má byť a všetko, čo nám tento mesiac prinesie bude presne to, čo potrebuje naše vnútro, aby sa život uberal správnym smerom.

    Pekný deň 🍀

    "Nie som tým, čo sa mi stalo, som tým, čím sa rozhodnem stať."
    ~Carl Gustav Jung~