pr_clanok
28. máj 2015

°COOL osvieženie úplne bez cukru!

Vychutnajte si prírodný ovocný čaj, ktorý v letných horúčavách nielen osvieži, ale aj podporí zdravý pitný režim.

Ak v chladnejších mesiacoch roka nedáte dopustiť na kvalitný čaj, pokojne môžete s „čajíčkovaním“ pokračovať aj v lete s Mistral °COOLTEA, ktorý je spôsobom prípravy ako stvorený pre letné mesiace. Vďaka špeciálnej technológii spracovania stačí čajové pyramídové vrecúško zaliať studenou vodou, nechať lúhovať a o 8 minút si už môžete s rodinou pochutnávať na vynikajúcom letnom nápoji.

Zdravé osvieženie pre celú rodinu

V letných horúčavách je zvýšený príjem tekutín pre deti nevyhnutný. Radi by ste sa však vyhli nápojom, ktoré vyzerajú lákavo, ale sú plné cukru? Ak chcete malým nezbedníkom ponúknuť niečo naozaj dobré, osviežujúce a zdravé, pripravte im Mistral °COOLTEA. Tento pravý čaj vaše ratolesti osvieži a uhasí smäd po behaní, skákaní a vystrájaní s kamarátmi okamžite. Prírodný čaj plný skvelej chuti sa zalieva iba studenou vodou, a preto nemusíte čakať, kým sa vychladí ako klasický teplý čaj. Neobsahuje konzervačné látky, umelé farbivá, ani sladidlá, a tak sa nemusíte obávať zvýšeného rizika zubného kazu či detskej obezity.

Navyše s Mistral °COOLTEA ulahodíte aj vášmu rodinnému rozpočtu. Z jedného balenia pripravíte až 15 porcií nápoja! Vychutnajte si letné osvieženie s príchuťou Jablko, Citrón, Červený pomaranč či Čierna ríbezľa.

Letné osvieženie bez kalórií

Leto milujeme nielen preto, že je obdobím dovoleniek a pohody, ale aj pre slnečné lúče, ktoré rozdávajú bezstarostnú náladu. Cez letné mesiace si však každá z nás stráži svoju líniu ešte väčšmi než po zvyšok roka, zdravšie sa stravuje a dodržiava pravidelný pitný režim. Zaraďte do neho aj Mistral °COOLTEA, ktorý je výbornou alternatívou nielen pre uhasenie smädu, ale aj zdravý životný štýl. Čaj neobsahuje umelé sladidlá a ani konzervačné látky či farbivá, a preto sa nemusíte obávať o svoju štíhlu líniu! Nalaďte sa na osviežujúcu vlnu Mistral °COOLTEA a užite si leto podľa vašich predstáv!

Prečítajte si viac na www.cooltea.sk

Začni písať komentár...

Odošli