pr_clanok
13. okt 2014

Objavte svet s kockami LEGO® DUPLO®!

Stavebnica LEGO DUPLO je hračka špeciálne navrhnutá pre deti od 1½ roka do 5 rokov, ktoré majú malé rúčky, ale veľkú predstavivosť. LEGO DUPLO kocky sú 2x väčšie ako štandardné LEGO kocky, takže sa výborne hodia na prvé stavanie. Stavebnice sú vhodné na precvičovanie jemnej motoriky a rozvoj kreativity. Pri hre sa deti zároveň učia základy počítania a rozoznávajú farby a tvary. Spoločnou hrou s rodičmi a ďalšími deťmi si tiež zlepšujú svoje sociálne schopnosti.

S novým radom stavebníc LEGO DUPLO s farmárskou tématikou môžete s deťmi tiež objavovať čulý život na dedine. Každý deň je treba podojiť kravu, nakŕmiť kozy a pozbierať jablká. Je len na vašich malých staviteľoch, či ich viac zaujma stavba domov, starostlivosť o zvieratká a záhradu alebo napríklad jazda s roztomilým traktorom. Okrem toho si môžu menšie deti trénovať zvuky zvierat, farby, tvary a väčšie deti si obohatia slovnú zásobu o slovíčka ako teliatko, žriebä, seno, vidly alebo kuriatko. Na malých farmárov skrátka čaká s novými stavebnicami Veľká farma, Zvieratká z farmy, Teliatko a Traktor veľké dobrodružstvo!

Teraz si môžete o jednu z týchto krásnych stavebníc zasúťažiť na Facebooku LEGO DUPLO Svet SK! Je to jednoduché – staňte sa fanúšikmi Facebook stránky LEGO DUPLO Svet SK, postavte z kociek LEGO DUPLO vaše vlastné zvieratko a fotku nahrajte do komentárov pod uvedeným príspevkom. Nezabudnite nám tiež napísať, ako sa vaše zvieratko volá. Desať fotiek, ktoré získajú najviac označení "To sa mi páči", vyhrajú stavebnicu LEGO DUPLO Veľká farma

Začni písať komentár...

Odošli