pr_clanok
27. okt 2014

Súťaž so značkou Linola

Milé maminky a oteckovia,

je tu pre vás nová vedomostná súťaž o 20 balíčkov Linola MINI. 

V priebehu tohto týždňa (27.10.-2.11.2014) zverejníme formou krátkej správy 20 vedomostných otázok o produktoch Linola. Kto správne odpovie na otázku ako prvý, získava balíček Linola MINI. 

Máte tak možnosť si vyskúšať príspravky, ktoré sú určené pre starostlivosť o suchú, citlivú, ako aj atopickú pokožku vašeho dieťatka. Balíček Linola MINI obsahuje cestovné balenie Linola Lotion, Linola sprchový gél a Linola Šampón + ako bonus získate cestovné balenie Linola Gesicht a plyšovú prstovú bábku na prst. 

Pre značku Linola je charakteristická unikátna receptúra s obsahom kyseliny linolovej, ktorá obnovuje a stabilizuje ochrannú kožnú bariéru. Detská pokožka ešte nemá túto bariéru dokonale vytvorenú a preto je potrebné ju chrániť a svedomitu sa o ňu starať. Aj obyčajná voda môže narušitť ochrannú kožnú bariéru, pokožku vašeho dieťatka vysušiť a spôsobiť mu nepríjemné svrbenie, v horšom prípade podráždenie. Preto venujte veľkú pozornosť nielen výberu vhodného prípravku na premazanie detskej pokožky, ale tiež na výber prípravkov do kúpeľa a pre každodennú hygienu. 

Značka Linola sa stala tiež neoddeliteľnou súčasťou liečby pokožky s atopickým ekzémom a s veľkým úspechom používajú túto značku na niektorých detských oddeleniach pre staristlivosť  o pokožku novonarodencov.

Viac o produktoch Linola nájdete na www.linolaprodeti.cz

Začni písať komentár...

Odošli