pr_clanok
3. sep 2015

V Unione sa o vás postarajú: Rodina môže dostať výhody za 1073 eur

Preventívne prehliadky, skríningy, zapožičanie monitora dychu a pohybu novorodenca. To sú tri z najpopulárnejších výhod, na ktoré majú poistenci Union zdravotnej poisťovne nárok.

Náhla zástava dychu bábätka straší každého rodiča. Dnes našťastie existujú praktické pomôcky, ktoré minimalizujú riziko vzniku syndrómu náhleho úmrtia novorodenca. Elektronika monitora dychu a pohybu Nanny stále sleduje, či je všetko v poriadku. Ak Nanny zistí zástavu dychu na viac ako pár sekúnd, upozorní rodiča.

Výhody za vyše tisíc eur

Mamičky si takúto pomoc pochvaľujú, odradiť ich zvykne cena tohto pomocníka. Ak je v Union zdravotnej poisťovni poistená celá rodina, poisťovňa zdarma požičiava Nanny na pol roka od narodenia dieťaťa - práve vtedy, keď ho rodičia najviac potrebujú. Zapožičanie monitoru dychu a pohybu je medzi poistencami Union ZP jedným z najobľúbenejších  zdravotných benefitov.

Rodina poistená v Union zdravotnej poisťovni môže získať výhody v hodnote 1073 eur (dvaja dospelí a dieťa). Postarajú sa napríklad o to, aby ste zbytočne nebrali antibiotiká - Union ako jediná zdravotná poisťovňa hradí lekárom všetky náklady na CRP pri deťoch aj dospelých. Navyše, ak ste poistený v Union zdravotnej poisťovni, máte za polovicu aj cestovné poistenie. Union tiež ako jediná zdravotná poisťovňa prispieva na test potravinovej intolerancie, ktorý odhaľuje látky spôsobujúce dlhodobé ťažkosti (typicky bolesti brucha, ekzémy či migrény).

Najmenej ľudí na čakačkách

Samozrejmosťou už v Union zdravotnej poisťovni je, že má najmenej pacientov čakajúcich na operácie. Podľa údajov z roku 2014 bolo na čakacích listinách na plánovanú starostlivosť v Union zdravotnej poisťovni iba 58 ľudí. V pomere k počtu poistencov je to až 10-násobne menej než v štátnej poisťovni.

5 dôvodov, prečo si vybrať Union zdravotnú poisťovňu:

  • Najmenej poistencov na čakacích listinách na plánované operácie
  • Zdravotné výhody pre rodinu v hodnote 1073 eur
  • Zľava 50 % na Individuálne komplexné cestovné poistenie do zahraničia
  • Odmena pre všetkých, ktorí sa starajú o svoje zdravie
  • Pomoc pri odhalení potravín, ktoré znižujú kvalitu života (test potravinovej intolerancie)

Začni písať komentár...

Odošli