Som v 28 týždni a som moc stiahnutá. Máte podobný problém?

sonickav
18. sep 2012

Ahojte, som v 28t. a dr. mi vravela, že som moc stiahnutá, či nemám problém s pohl.stykom. Pohlavný styk sme mali s manželom počas týchto celých týždňov dosť málo, zo začiatku to šlo bez problémov, ale teraz úplne že nič. Aj keď sa snažíme, vždy to necháme tak, pretože "dostať sa do mňa" je problém. A manžel má potom tiež obavy, je opatrný, pýta sa, či ma to nebolí a nakoniec dostane strach, aby mi neublížil a dieťatku tiež ( čo je asi nemožné ) Neviem či som stiahnutá alebo či sa automaticky stiahnem pri vyšetrní a pri styku sama bez toho, aby som sa stiahnut chcela, ale ja som taký menší bojko a stuhnem pri každom bolestivejšom vyšetrení a možno som moc zaujatá na bábo a stiahnem sa aj pri manželovi
mali ste tiež takýto problémik? Má to vplyv nejak na pôrod? Ď.
(dufam, že ma už nezamknu, neviem prečo som mala duplicitnú otazku, poslala som ju len raz, teraz to skúšam s iným názvom )

katren
18. sep 2012

uz si vcera zalozila 2 tieto iste otazky..... 🙄

zankaj
18. sep 2012

Ahoj no ja som v 20tt a moja lekarka sa do mna ani nevie dostat kolko krat. Neviem cim to je ale proste ako keby som nedovolila nikomu sa tam pchat a ublizit malemu. Mozno to mame v hlave neviem. Ja mam s tym problem od prveho dna co mi to povedala. Sex je ok ale uvolnit sa neviem. Ak vie niekto poradit uvitam aj ja dakujem.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre