Žena bez partnera a adopcia

domin85
2. jan 2013

Ahoj, nenasla som takuto temu, tak sa pytam nanovo. Este podotykam ze sa pytam za svoju znamu ktora nie je na MK.
Kamaratka ma 36rokov, z viacerych dovodov je bez partnera. Davnejsie sa jej hlasia ale biologicke hodiny. Problem je v tom, ze ma zdravotny problem, naposledy jej endokrinologicka povedala ze bez CAR to nepojde. V CAR ale vraj nepomozu, pokial partnera nema. Zvazuje aj adopciu, ale obava sa, ze vsade narazi na ten isty problem. Poznam ju dlho, je to uzasna osoba, o dieta by sa postarala perfektne, tomu verim. Nemate niekto skusenost, alebo aspon informacie ci ma zena, hoc s vlastnym bytom a slusna, ale osamela nejaku sancu aby jej niekto pomohol ci uz k vlastnemu, alebo adoptivnemu dietatu?

cairka
2. jan 2013

@domin85 , pomôže si jedine sama - návštevou Úradu práce, sociálnych vecí a rodiny a prejdením celým tým kolotočom vybavovačiek. Žiadať môže aj osamelý človek 😉 teda to k tomu adoptovanému, k vlastnému potrebuje pomoc, ale to neviem, či jej na úrade pomôžu 😅

domin85
autor
2. jan 2013

Dakujem, odkazem ;) A nevies ci potom su nejake sprisnene podmienky ked je sama alebo ci sa na nieco viac prihliada alebo ma rovnaku sancu ako par?

cairka
2. jan 2013

@domin85 , má rovnakú šancu ako pár. Bude zaradená na určité miesto v Zozname žiadateľov a už podľa svojich požiadaviek na dieťa sa bude posúvať. Určite sa nemôže stať, že bude dieťa podľa jej požiadaviek a bude ponúknuté páru, ktorý je za ňou len za to, že oni sú pár 🙂 Môže sa stať, že ju budú zdanlivo predbiehať nejaké páry, ale to len v prípade, že budú mať v niečom benevolentnejšie požiadavky.

domin85
autor
2. jan 2013

Este raz dakujem 😉

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre