Poradíte ohľadom cvičenia s balónikom?

janahladka
15. aug 2015

Ahojte mamicky, potrebovala by som poradit, som v tretom trimestri a vela som citala o cviceni s balonikom, pride mi to ako fajn vec sa tymto sposobom pripravit na porod ale bola by som rada keby mi niekto kto to skusil napisal svoju skusenost a nazor. Dakujem

mandy20
15. aug 2015

Ahoj @janahladka ja som rodila pred 18mesiacmi a cvicila s s balonikom epino a neviem si vynachvalit 😉 porodila som bez natrhnutia a bez nastrihu . Ak by som nemala malu pri sebe ani neviem ze som rodila :D cvicila som od 37 tyzdna. Zo zaciatku to teda nie je sranda ale kazdodennym cvicenim rano a vecer som sa dostala az na 31cm a dcerka mala 35cm obvod hlavky. Vies ako tlacit, poznas tie tlaky je to bomba pomocka. Len odporucam ;)

monika_123
15. aug 2015

poslala som ti pozvanku do skupiny,mozes citat 😉

janca029
20. aug 2015

Ahoj ja som cvicila s aniballom tu ho mozes kupit www.aniball-sk.sk je tam aj dost info ohladom cvicenia. Je to v podstate to iste ako epino len lacnejsie. Mne osobne aniball velmi pomohol pri porode. Porodila som bez jnatrhnutia alebo nastrihu. Balonik ta nauci ako mas pri poorode tlacit a ake svaly pri tom zapajat. Ak chces vediet viac kludne napis.

tevia
20. aug 2015

Ja len, ze treba davat velky pozor na infekcie. Posva je v tehotenstve velmi prekrvena a prostredie zmenene a nachylne na infekcie. Ja som pouzivala pri druhom tehu epi-no. Poctivo som dezinfikovala pred aj po pouziti, naozaj dokladne, na cistotu si potrpim vseobecne, nie to este v tomto pripade. A nakoniec som aj tak dostala infekciu, o ktorej som samozrejme nevedela. Pri porode som sa "vdaka" infekcii vo vnutri velmi velmi velmi potrhala, sili ma asi 3/4hodiny 2 lekari a sestra asistovala... ani 2 mesiace po porode som este nebola zahojena, aby ma mohol Dr poriadne vysetrit. A rok po porode som musela riesit zasivanie pod narkozou, co sa mi nieco z toho pozasivaneho postopkaneho natrhlo pri sexe. ☹

ivca88
20. aug 2015

https://www.modrykonik.sk/group/6626/
Tu nájdes vseeeeetko 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre