Poradíte dobrého liečiteľa na zdravotné problémy?

denkalienka
26. mar 2015

Dobrý deň,prosím Vás máte kontakt na overeného liečiteľa v PD a okolí alebo to je jedno odkiaľ, ale taký čo ozaj pomôže priateľovi (27r.), kt. má už niekolko mesiacov (od decembra) problémy so žaludkom a črevami? (Preháňa ho niekoľko x denne a aj zvracial,ale už dlhšie naštastie nie, výsledky mal len ze rotavírusy ale nič dostupné z lekárne nepomohlo) Pracuje v zahraničí a má zle skusenosti s lekarmi aj tu aj tam, tak chceme vyskúšať túto metodu. Budem Vám vďačná. Pekný deň

sisaha
26. mar 2015

a tebe nevadi, ze sa bude zahravat s vlastnym zdravim? Akoze byliny mu maju pomoct? alebo mavanie palickou nad hlavou?

ivetlo
26. mar 2015

Tak to čo opisuješ môže byť v pohode vred žalúdku a hlavne aj ak schudol.
Ak chcete skúste. Ja mám dobrú skúsenosť s Ján Dedík - naturoterapeut a ten chodí do Bratislavy, Trenčín, Nové Mesto nad Váhom, Piešťany a Trenčianske Teplice(tu býva posledný štvrtok v mesiaci, Dom učiteľov, Partizánska 11 od 13h do 18h).

spirit16
27. mar 2015

to sisaha - nikto by sa nemal zahrat so svojim zdravim a preto by prave tie byliny mali byt ako prva volba a to este predtym, nez clovek zacne mat skutocne problemy.
PRavidelne jarne bylinkove kury napriklad.
Alebo caje podporujece potenie, ked clovek prechldne, alebo je zahlieneny.
Matka priroda nam na lukach poskytuje vela zazrakov, sme hlupy, ze ich nedokazeme pouzivat.

Realita je taka, ze nase zdravie zacneme riesit az vtedy, ked je ozaj zle. Vtedy je samozrejme najlepsie zajst k doktori, co zjavne priatel aj urobil a vyzera to tak, ze doktori nevedie pomoct.
Kvalitny naturoterapeut napriklad skutocne moze pomoct a pokial je kvalitny, tak sa so zdravim nezahrava ale vie aj odporucit na ake vysetrenia je nutne sa zamerat.

mariamay
27. mar 2015

Jednoznacne Pan Jezis ...ostatni sarlatani sa tocia v okultizme, a keby si mala poznanie, ake su nasledky, tak by si sa takychto veci stranila ...aj ked naoko ma clovek dojem,ze pomohol,ale to je fakt len naoko...pretoze diabol je Bozia opica a urcite mu nejde o to,aby cloveku pomohol...v jednom ti akoze ' pomoze' v niekolkych dalsich oblastiach poskodi...viem,o com pisem..radsej ruky prec.

katarina822
27. mar 2015

a co probiotika nasadit aspon na 3-6mes. ake vysetrenia postupil moze mat celiakiu. alebo crohnovu chorobu zmenit lekara a postupit dalsie vysetrenia.ludovy liecit da bylinky za drahu cenu ale neodporucam suhlasim v tomto s mariamay. rotavirus je virus asi 2dni clovek vracia alebo aj hnackuje. potom min. tyz dieta postupne sa pridavaju lahke jedla a nemalo by sa to casto opakovat .prevencia je caste umyvanie ruk. a tie probiotika.ziadne mliecne vyrobky pocas liecenie sladkosti a tuky mastit nieco ci pouzitie oleja alebo masla. cize ryza zemiak .mrkvi kur.prsicka dietne vo vode varene. a pod.