Protizápalová príručka ZDARMA

janaaaaaaaaa
17. júl 2018

Milé dámy, často sa stretávam v diskusiách s príspevkami ohľadom dlhodobých zdravotných problémov, s ktorými sa trápite a nedarí sa vám ich dostať pod kontrolu. Spoločným znakom je narušená imunita s príznakmi ako časté prechladnutia, zápaly prínosových dutín, užívanie antibiotík, herpesy, migrény, neplodnosť, horšiace sa príznaky alergií, ekzémy, atď.

Ak si neviete dať rady a rozhodli ste sa vziať svoje zdravie do vlastných rúk, porozmýšľajte nad protizápalovou kúrou. Vyriešila moje zdravotné problémy aj problémy viacerých v mojom okolí, nad ktorými už lekári zalamovali rukami.

O tejto problematike je k dispozícii množstvo literatúry napríklad v kníhkupectvách, na internete nájdete veľa stručných článkov. No môžete si o nej prečítať v bezplatnej protizápalovej príručke – a tým myslím naozaj bezplatnej. Dávam ju k dispozícii zdarma a nie sú za tým žiadne fígle, ani vám na základe toho nikto nebude posielať reklamu. Stiahnuť si ju môžete tu: https://e-terapia.sk/sluzba/zapal/

Príručka sa venuje problematike komplexne. Obsahuje okrem protizápalovej stravy aj množstvo iných rád ako sa prírodnou cestou zbaviť svojich problémov raz a navždy.

Verím, že vám pomôžu rovnako, ako pomohli mne.

luludia
17. júl 2018

@janaaaaaaaaa takato reklama je na tomto portali zakazana.

zuzkamargit
17. júl 2018

@janaaaaaaaaa a nemohla by si ten elektronicky subor - teda prirucku dat rovno niekam na ulozto alebo do inej databazy suborov?

janaaaaaaaaa
autor
17. júl 2018

Uložto nerada používam ale ak ti vadí to, že tam treba vypísať údaje, môžem to zavesiť len na obyčajnú podstranku.

zuzkamargit
17. júl 2018

@janaaaaaaaaa jej dakujem! To by bolo super! ☺️

katharines
17. júl 2018

@janaaaaaaaaa a das na nu link? Dakujem

janaaaaaaaaa
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stanulienkat
Autor odpoveď zmazal
Zobraz