Vysadenie antikoncepcie Belara

plazmopara
29. jún 2014

ahojte, beriem hak Belara uz rok, pred tym som mala dve ine atk, vzdy s cca rocnou prestavkou...z tejto hak som dost pribrala, som dost naladova,nechut na sex a pod...cize zvazujem,ze ju vysadim...avsak, ma to ten problem, ze naposledy som po vysadeni atk mala po ely rok rozhadzany cyklus a dalsi avec je,ze som si uz nevedela dat rady s otrasnou formou akne nielen na tvari, ale aj na chrbte ☹ a tym si uz znova urcitenechcem prejst... nemate niektora skusenost s hormonalnou nerovnovahou po vysedani? ako ste to potom riesili? mne sa akne samo neupravi,to viem,pretoze je jednym z dovodov,preco som hak zacala brat...nic mi nan nepomahalo, ani kozna, ani kozmeticka...este som kdesi citala, ze by to mohol byt problem so stitnou zlazou, nemate o tom niektora info? 😖

mamcucha
29. jún 2014

@plazmopara ahoj, Belara uz NIKDY VIAC!!! Zahod ju najdalej ako vladzes. 😀 Mala som to ako ty, skoro som prisla o vztah. Sama som sa nespoznavala. Tiez som brala kvoli akne. Mne moc pomahala Diane, ale uz sa neda zohnat. :( Ta bola super. Radim ti, aby si douzivala belaru a po tyzdni uzi nejaku nahradnu. Mne teraz predpisal jeanine, tak testujem. Inak mam vyoperovanu stitnu zlazu.

plazmopara
autor
29. jún 2014

@mamcucha no mne posledne mesiaci vravi priatel,ze som na nevydrzanie...nervozna,naladova,moc ho nechcem a tak...az mi je to luto...ja by som uz atk ani nechcela, uz sa babu az tak nebranime,ale to akne je pre man ako nocna mora ☹

mamcucha
29. jún 2014

@plazmopara mas aj ine priznaky hormonalnej nerovnovahy?

plazmopara
autor
29. jún 2014

@mamcucha neviem este ake ine by mohli byt....neviem co sa za priznaky horm. nerovnovahy povazuje,tak tazko povedat...tie nalady, prirastok vahy, otrasna plet bez hak...

mamcucha
29. jún 2014

@plazmopara tak u mna je to napr nadmerne ochlpenie.

plazmopara
autor
29. jún 2014

@mamcucha to nie...nic ine okrem tohto...este zvazujem, ze skusim zase raz, po rokov neuspesneho liecenia na koznom ineho kozneho lekara...ale kvoli tomu musim ist ku svojmu doktorovi po vymenny listok, objednat sa u kozneho atd... vela casu budem prec z prace kvoli tomu a neviem ci mi to povolia 😖

mamcucha
29. jún 2014

@plazmopara a je akne az taky velky problem? Ved mas chlapa, lubi ta.. napatlas trochu make-upu a vybavene. ;)
Pises, ze uz by ste aj chceli babatko. Ked som bola tehu, mala som otrasnu plet, pribrala som 30kg, bola som chlpata ako opica a citila som sa hrozne. Ale teraz mam dcerku, uzasneho chlapa, ktory ma lubi a pacim sa mu, tak mi uz na to az tak nezalezi. Hak teraz beriem, lebo som po kyrete.
Chcem ta povzbudit, mozno by si to mala prestat riesit. ;)

plazmopara
autor
29. jún 2014

@mamcucha no je to hlavne moj problem so psychikou...hrozne ma to deprimuje,pretoze to nie je ako akne,ktore maju zeny pred ms... je to hrozne a ani tona make-upu to nezakryje.... uz som pochodila koznych lekarov, kozmeticky, vselijake masticky a kremiky a len to bola strata casu a hlavne penazi....a tvar mam teraz z hak peknu,cistu,ale aj napriek tomu mi ozvali hrozne jazvy po tvary z akne ☹ priatelovi to nevadi,ale vidi,ze mne je z toho hrozne...

mamcucha
29. jún 2014

@plazmopara ja ta chapem a verim, ze raz najdes nieco, co ti fakt pomoze. Skus si dat teda zistit hormony. Moze to byt stitna.

plazmopara
autor
29. jún 2014

@mamcucha a kde mi urobia hormonalny profil? aj sa za to plati alebo ako to chodi?

zitaje
29. jún 2014

@plazmopara ja chapem, ze problemy s pletou vedia byt poriadne stresujuce, ale aj tak, antikoncepcia predsa nelieci!!! Urcite by som nebrala umele hormony z kozmetickych dovodov, ak mas hormonalnu nerovnovahu, antikoncepcia ti ju nevylieci, len kym ju budes brat, bude problem ako keby uspaty, plus do toho neziaduce ucinky. Cize vysledok: problem pod povrchom ostava a navyse vsetky tebou spominane problemy navyse a este aj mozne ine neziaduce ucinky HAK, ktore sa zatial neprejavili.
Ak sa ti neda nijak vyriesit akne pomocou klasickych lekarov (mam osobne katastrofalne skusenosti s koznymi lekarmi, chceli ma hospitalizovat, nasadit kortikoidy a atb do zily, a aby som odstavila vtedy 4-mesacne babatko) - nastastie som sa nedala zblbnut a vsadila som na alternativu, ktora mi pomohla a vyliecila som sa bez hospitalizacie, maleho stale dojcim.
Toto odporucam aj tebe - to uz je na tebe, aku, ktoru alternativu si vyberies, najdi si nejaky liecebny postup, ktoremu veris, a ktory si vsima CELY organizmus a neriesi akne ako lokalny, kozny alebo maximalne hormonalny problem. Cize nejaka ocista, nastolenie vnutornej rovnovahy, posilnenie oslabeni v organizme a pod.

mamcucha
29. jún 2014

@plazmopara chod za obvodnou, vymysli si, ze sesternici zistili problemy so stitnou a nech ta posle endokrinologiu. Tam ti zoberu krv a neplati sa nic. Pripadne sa jej priznaj, ze kozny nepomaha a ake mas dalsie moznosti. Na to su tam, aby pomahali. ;)

mamcucha
29. jún 2014

@zitaje pokial su to hornony, nemas to ako inak liecit. Aspon podla mojich skusenosti bola hak jedine riesenie. Ked nemas rovnaky problem, tazko sa do toho vzijes. :(

zitaje
29. jún 2014

@mamcucha ale prave o tom to je, ze HAK to v skutocnosti neriesi... to je len ako make up, len znutra. Pre mna je liecba to, ze beriem nieco nejaky cas, a po istom case sa problem strati, teda vylieci. Od HAK sa akne nevylieci, lebo ked vysadi, ma ich spat.

mamcucha
29. jún 2014

@zitaje ale ked ti telo vyplavuje do tela hormony, ktore tam nemaju co hladat, nemas to ako vyliecit. Mas 2 moznosti: 1.Zmiernit priznaky s hak alebo 2.Neriesit to.
Ina moznost tam nie je. Hornony mozes potlacit jedine hormonmi.

zitaje
29. jún 2014

@mamcucha ja si to nemyslim 😉 Presnejsie som presvedcena, ze existuje este aj 3. moznost. Hormony nie su v tele izolovane, vsetko so vsetkym suvisi. Ale z pohladu klasickej mediciny je to samozrejme tak, ako pises ty.

mamcucha
29. jún 2014

@zitaje mozeme pisat ip, nech nezavadziame v teme zakladatelke? 🙂 Aj tak som celkom nepochopila tvoj prispevok. :(

zitaje
29. jún 2014

@mamcucha mas IP 😉

luxuryfashion
30. jún 2014

Zdravím,belaru som používala asi 3 mesiace a bolo to hrozné.Naozaj mi nesadla a vysadila som ju.Neľutujem to a teraz používam už asi trištvrte roka Dienorette,pomohla mi na pleť a čo sa týka náladovosť tak uplne v pohode 🙂 Ide o to asi či chceš ďalej užívať antiku alebo nie.Ale podľa mňa ak ti Belara nesadla tak ju neber a nenič si zdravie.

symma139
2. júl 2014

Ja som brala Belaru asi pólroka, nemala som z nej žiadne vedľajšie účinky, jediné negatívum bolo,že mi po čase neudržala cyklus a menštruáciu som dostávala pred dobraním tabletiek.
Preto som vymenila - teraz mám dienorette, pribrala som asi 5kg, ale nie je to nič z čoho by som sa išla zblázniť, nie je 5kg ako 5kg ;)

majka123500
2. júl 2014

Čavte kočky môžem sa opýtať??? Brala som tri roky HAK minervu chloe aidee a nakoniec belaru mala om dva mesiace pauzu lebo mi nesadli tabletky a teraz som začala zase brať belaru ale je mi z nej zle nenormalne krče mam picha ma v hlave vysadila som ju dnes by som brala 10tu tabletky myslíte že môžem tak často meniť tabletky??? Minerva bola najlepšia ale bohužial už ju nemôžu predpisovať dik za radu

dominika74
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ellaayezko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
termoska15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
en1987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
samuelmizer123
17. nov 2015

Ja by som nedala ziadnu volovinu na tvar ise manzel ma miluje taku ako som

termoska15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
en1987
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
kristina306
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mirdy11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz