Koľko sa platí za KET?

beke
6. sep 2007

Ahojte baby,
chystám sa na KET a kedže som po úspešnom IVF (mám doma 19mesačného syna) 🙂 ,chcela by som pre malého súrodenca, mám ešte 7 mrazáčikov, to znamená že budem samoplatca. Chcela by som vedieť koľko sa platí za KET aké lieky sa berú atdˇ. Chodím do ISCARE.

dr.janinka
6. sep 2007

Ak si dobre pamätám za každé rozmrazenie je 4500.-sk plus lieková príprava na sliznicu maternice a to je asi estrofem a ten je na predpis tak okolo 100.-sk a potom klasika utrogestan .Tak ti prajem veľa šťastia, aby ti mrazáčiky prežili a aby sa vám to podarilo. 🙂

beke
autor
7. sep 2007

Dakujem za odpoved, aj ty si po KET-e?
Môžte sa pridať aj dalšie.

dr.janinka
7. sep 2007

Ano v júni ale neúspešne, lebo z 8 prežilo len 3 a aj to asi bolislabšie, lebo sa neujali. A teraz zvažujeme čo ďalej. 😒

beke
autor
7. sep 2007

To ti vložili všetky 3? Bola si v kúpeľoch? Mne možno pomohli tie kúpele.
Mám kamošku ktorá to po IVF aj KET-e vzdala a nakoniec si adoptovala dieťa.
Ked máš nato tak by som skúsila zase IVF. 😉

engelina
7. sep 2007

chcem vas povzbudit do ket-ka.
nam vlozili dve embryjka a 1 sa ujalo...je to ovela menej invazny zakrok ako samotne ivf,ktore som uz 2x podstupila...

takze smelo do toho! 😵 😵 😵 prajem co najviac babetiek...aby vas coskoro kopkal drobcek ako ten moj. 😵 😉 🙂

beke
autor
7. sep 2007

Dakujem engelina, ja už mám jedno dieťa po IVF a chystám sa na KET.
Koľko si platila za celé KET?

dalmacia
12. sep 2007

Ahoj babiky 🙂 ja som po neuspeš.IVF no ale naštastie mi ostali 2embyka...no a tak dúfame že na 2 pokus to výde - ale som s toho nieaká celá blbá !? v iscare je mi jasne že nemaju až tak čas všetko vysvetlovať a pod. tak čo sa dá info zháňam tu.Takže neviem ktorá to tu už písala že bola na Ket, mňa by zaujímala že Ked budem platiť tych 4500 za KET tak či musím aj tých 7500 príprava cyklu IVF ?

palculienkkka
12. sep 2007

ahojte ... mňa čaká zajtra 2xKET... tak dúfam,že to vyjde... 🙂

dalmacia
12. sep 2007

palculienkkka a kde ideš na KET?

palculienkkka
12. sep 2007

GYN FIV BA

beke
autor
15. sep 2007

Palculienkkka držím ti palce...aké to bolo, aké lieky si dostala?

Dalmacia myslím, že sa platí iba tých 4500sk. Ja sa chystám až na jar budúceho roka na KET. Kam chodíš a ku komu?

dalmacia
19. sep 2007

beke fakt dakujeeem, za odpoved 🙂 vätšinou ked tu žiadam o radu tak nulova odozva ☹ ešte malý dotaz, 4500 sa plati za rozmrz.1 embryka? lebo ja mam dve...a chodim do iscar. Tazberikovej.

beke
autor
19. sep 2007

Dalmacia,
ja mám cenník z minulého roka a tam je, že za celé KET sa platí 4500
a myslím že sú po dvoch zmrazené...ja mám 7 a po rozmrazení nemusia všetky prežiť tak rozmrazujú postupne...to by malo byť v cene.
Ešte sa dopláca aj za lieky ale pri KET-e je to lacnejšie ako pri samotnom IVF lebo nepotrebuješ lieky na stimuláciu vajíčok...ja chodím k Ďurechovej.
Aké lieky si dostala na IVF?

dalmacia
21. sep 2007

prave teraz mi priala kladna odpoved s poist. 🙂
odporu
.lieky 15 amp. Merional, 5 ampuli Cetrotide a 1 balenie Puregon 900.

Má este jeden dotazík ked mam 2 zmrzlinky tak idem na Ket, tak to berie poist, ako KET alebo 2IVF.???

Mne totisto jedna akmoska povedala ze zistila od druhej holky ze poist. to berie ako stale 1IVF. No mne prisli dnes papiere s poist. a tam stoji ze "Poradie navrhovanehi cyklu IVF: 2 !? tak ako to je?

beke
autor
24. sep 2007

Neviem ako to je ... ja som bola len raz a vyšlo to.
Cyklus je druhý tak by to malo byť ako ti píšu v papieroch...čím máš viac mrazáčikov tým je to pre teba lepšie, menej platíš a máš lacnejšie aj lieky...ale po troch neúspešných cyklusoch si samoplatca...aspoň myslím, že to tak je.
Teraz to vyjde musíš myslieť pozitívne.

A Utrogestan si nedostala a aké lieky máš pri Ket-e?

Palculienkkka máš už nejaké nové správy? Aké lieky si mala pri Ket-e?

dalmacia
24. sep 2007

Hej utrogestan som dostla 3 bal. Ten mi robi najmenšie starosti s užívaním 😉

lenka20
24. sep 2007

ahoj dalmacia - ja som teda este KET nemala, ale tusim je to stale 1.IVF, ved predsa pred KET nemas ziadnu stimulaciu - nie je to IVF ako take - stimulka, OPU, ET... To si predstav, ze by si mala 10 krpcov zmrazenych a sla by si na 5xKET, to je blbost aby sa kazde ratalo ako IVF, ved tie embrijka su predsa produkt 1.IVF.
nemohlo sa stat, ze sa v centre pomylili a vypisali ti ziadost na druhe IVF - aj podla liekov to skor vyzera na IVF ako na KET cyklus - tam sa tusim podava estrofem a podobne lieky. dufam, ze som ta nedomotala - len sa skusam nad tym logicky zamysliet.

brita
24. sep 2007

Dalmacia, pokial viem, KET poistovna nehradi, ziadna. Napr. v Heliose stoji KET tusim 4000 Sk.

lenka20
24. sep 2007

dalmacia - konzultovala som s kockou, ktora ma jeden KET za sebou a dalsi pred sebou 🙂 takze KET sa neberie ako dalsi pokus, mala by si asi prevolat do CAR a opytat sa ci nespravili chybu, skoda by bola vycerpat dalsi pokus cez poistovnu ked vlastne nove IVF nepotrebujes - drzim palce na KET 🙂

dalmacia
24. sep 2007

lenka20 ja som s toho total blbec ... ved po kontrole budem mudrejšia, inak papam teraz estrofem /dokonca 3 denne/ aj mne sa zda akoby v iskar. vypisali dalsiu ziadost na IVF , ale ved sme sa o tom rozpravali že mam 2 embryká ?"!

Ja som sa až tu na M.Koňovi dozvedela/vydedukovala/ že nejdem na IVF ale KET...

brita 4000sk je pri IVF zanedbatelna sumička 🙂 takže ja sa len pekne v CAR. spytam ako som na tom...lebo to by som ozaj nerada prišla o další pokus.

lenka20 ked ta tvoja kamoška bola na KET. tiež mala také lieky ako ja???
Ja som s toho preto celá dopletená,lebo doktorka len tolko povedala že teraz/ako druhý pokus/ sa bude robiť všetko inak ako pri prvom...ale čo tým myslela.?

lenka20
25. sep 2007

ahoj dalmacia - ona brala estrofem a utrogestan potom, to je myslim vsetko.
mozno tu ziadost vypisali preventivne aby si hned mohla pokracovat keby KET nevyslo. lebo podla toho co pises o dr.tak ma pravdu, KET je omnoho jednoduchsi predsa ako IVF, beries len lieky na pripravu maternice a potom na udrzanie. myslela tym asi to. ved aj ked je ziadost schvalena, ked ju do roka nevycerpas tak sa nic nedeje, neberie sa to ako realizovany cyklus. len sa pre istotu opytaj. drzim palce. keby si este daco chcela vediet o KET tak prid k nam do temy IVF pokrocile snazilky a tam sa dozvies kadeco, su tam aj kocky, ktore KET absolvovali.

dalmacia
25. sep 2007

lenka20 dík, za odpis. inak i mňa to napadlo, že to bolo vypisané preventívne keby KET ...nedopadol na moje očakávanie. Ale fakt je že sa radšej pre istotu opýtam.
Ved čo mám vytlačený protokol ako mám užívať lieky, tak tam je len estrofem a utrogestan 😉 😉

lenka20
25. sep 2007

tak to je v poriadku - drz sa 😵

lumah
25. sep 2007

Ahojte! Môže mi niekto vysvetliť čo je to KET? Viem zatiaľ len čo je to IUI a IVF. Díík

lenka20
25. sep 2007

ahoj Lumah, KET je kryo embryo transfer - to znamena, ze ak ti po IVF zostanu nejake zvysne embrijka, tak si ich mozes dat zmrazit a v pripade neuspesneho IVF alebo ak neskor budes chciet surodenca pre mimi tak ti ho rozmrazia a vlozia po minimalnej liekovej priprave. plati sa za zmrazenie cca 3500,- plus rocny poplatok za skladovanie vychadza na cca 2000,- a potom ked teda pojdes na KET tak si platis aj za to cca 4000,-. dufam, ze som dobre napisala tie cifry, su z Heliosu, neviem, kam chodis ty, moze to byt rozne podla centra.

xima
28. sep 2007

Ahojte dievčatá.....
😉 Aj ja sa momentálne pripravujem prvýkrát na KET, beriem 3x1 estrofem a neskôr pridám utrogestan.A už teraz mi všetko neskutočne chutí a myslím, že som už aj nejaké to kilo pribrala.Že ste na tom niekto podobne ako ja 🙂...

dior
28. sep 2007

Ahoj xima, aj mna caka prve KET. Kam chodis do CAR a kolko mas zmrzlinkiek. Ja mam len 3. A kedy bude ET? Drzkam ti palce 🙂

dalmacia
7. okt 2007

xima to si ma potešila 🙂Takže som neni jediná. aj mne nieako všetko chutí, no a je to i na mne bohužial vidno...koncom juna som po neuspeš.IVF a teraz v okt. Som absolvovala KET, takže ešte jedno som nestačila zhodiť a už znovu naberam, ja teda s estrofemu rozhodne naberám kilečka...mám brucho skoro ako v 4 .mes 😒

xima
7. okt 2007

Ahojte babule 😉
Tak mna čaká KET zajtra alebo v utorok, ešte si budeme volat. Dior pre tvoju informaciu, navštevujem Gin-fiv v BA a mám 6 zmrzliniek.
Dalmacia ja som si dnes upiekla koláč, čo som už nevedela ,čo so sebou.Sladké môžem stále. Ale po transfere chcem s jedením stopnúť.Musím!!!!!!!! , lebo to bude kritikuš.....
Tak sa zatiaľ majte krásne....pa

beke
autor
8. okt 2007

Ahoj xima,
držím ti palce a ja sa chystám na KET až na jar, mám 7 zmrzliniek.
Potom daj vedieť...maj sa krásne.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre