Merional injekcie - vajíčka nereagujú

991979
23. aug 2013

chcela by som sa opýtat či ma niekto skusenosti s iniekciami merional a či sa už niekomu stalo že po vybrati týchto inekcii vaječníky nereagovali pritom som ich brala v rovnakom čase a 3 davky denne, prvý krat ideme na IVF v ISCARE. Za akukolvek odpoved budem vdacna.

lucia175
23. aug 2013

@991979 ahoj, to ma mrzi ☹ ja len svoj laicky nazor poviem, ze si nemyslim, ze to bude merionalom, aj ked clovek ozaj nevie a nabuduce by som urcite zmenila merional napriklad za menopur na tvojom mieste. a to si vobec nezareagovala? co ti povedal lekar na to? a oni ta pocas stimulky nesledovali, ze by ti zvysili davku? kolko jednotiek si vybrala? mala si dlhy, ci kratky protokol? a mas urobene testy na amh? ja som brala merional predtym a reagovala som normalne. Teraz som zacala opat v dalsom cykle ivf, tak hadam budem reagovat ako predtym .... drz sa, hlavu hore, lekari musia najst ine riesenie

tinkatinulka
24. aug 2013

@991979 ahoj napíšem vlastnú skúsenosť mala som 3 IVF s 225j menopur a bolo 1 vajko..a prečo?nebolo to menopurom proste sa to prepísklo a moje telo nedokázalo vyprodukovať viav.na 4IVF som mala 150j merionalu a 6 vajok.mam PCO a som po drillingu, úprave stravy, kila dole a cvičím.tak neviem čo presne zabralo na množstvo.

991979
autor
29. aug 2013

ahoj a to ti stale davali tie iste iniekcie???? pocas tych 3 IVF nic ine nenavrhli ? a teraz sa ti ako darí? aj mne to stopli a zvazuju inu liecbu len mi nepovedali aku idem tam septembri pred menzesom a po tych inekciach som dostala 2 krat menzes v mesiaci ye to je normálne.

991979
autor
29. aug 2013

@lucia175 ahoj ten merional som brala 3 iniekcie denne a 10 dni a tie druhe 1 inekciu denne. chodila som tam počas stimulky tak to v podelok mi pichli v Blave potom som tam bola v piatok všetko vizeralo dobre a v utorok mi povedali že sa od piatka nepohlo že nenarastli. Tak mi to stopli, pocas bratia inekcii som nemala ziadne vedlajsie príznaky . t
Tak čakam čo mi vymyslia idem tam za 2-3 tyzdne .

anjelka2
2. sep 2013

Ahoj. Ak ti mozem poradit a odporucit z vlastnej skusenosti tak v Iscare cim skor skonc. My sme tam absolvovali jedno IVF a boli sme tam naposledy. Dalsie cykly sme absolvovali v Brne v Heliose a mozeme len odporucit. Maju pracovisko aj v Martine,doktor Krajkovic super lekar,super pristup. Pocas vsetkych cyklov som brala GONAL.

trulinka
6. sep 2013

@anjelka2
ahoj, prosim ta aku si mala skusenost v Iscare?

anjelka2
6. sep 2013

@trulinka Ahoj trulinka. Ako prve co sa nam v Iscare nepacilo bolo strasne dlhe cakanie,hoci sme boli objednani. Nemaju taku zmrazovaciu technologiu ako v Brne,tam zmrazuju takz. vertifikaciou. V Iscare vkladaju trojdnove embria co je pre zenu dost riziko,ja som skoncila mimomaternicovim tehotenstvom /tyzden v nemocnici /. V Brne alebo Martine ti take ani nevlozia lebo nam lekar povedal ze ani nevie co mi vlozi. Velmi sa mi nepacilo ako som lietala medzi lekarmi.Zacala som pri doktorke Petrovej,potom bola mesiac prec, poslali ma k Lattakovej.Mala som pocit ze ked som sa na nieco opytala tak aby tych otazok nebolo az prilis vela. Naopak v Brne mi doktor Texl zodpovedal kazdu moju otazku. A tam sa nam to napokon aj podarilo a mozem to centrum odporucit. Ak mas Brno daleko,maju pobocku aj na SK v Martine kde je odbornikom doktor Krajkovic.

trulinka
7. sep 2013

@anjelka2
Aha a ty myslis Iscare v Blave, ci v Martine? Lebo my chodime do Iscare v Martine, caka nas tam teraz 1 IVF. Tak ti blahozelam ze sa vam to podarilo 😉 .

anjelka2
7. sep 2013

Myslim Iscare v Blave,dufam ze Martin je o niecom inom.Drzim palce nech sa to podari 😉 .

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre