Máte kontakt na pôrodnú asistentku na pôrod doma v Bratislave?

xaime
15. okt 2013

Nechcem zostať bez odborného dohľadu, ale za ten svet sa neviem dopátrať kontaktu na nejakú pôrodnú asistentku, ktorá má s domácimi pôrodmi skúsenosti... Bývame v Bratislave, takže v krajnom prípade aj PA z Rakúska by prichádzala do úvahy. Prosím, mohli by ste mi niektorá posunúť kontakt? Asi radšej cez internú poštu. Ďakujem veľmi, veľmi!

h2
15. okt 2013

Ahoj, prepáč, viem, že si chcela kontakt na pôrodnú asistentku a nie si zvedavá na názory, ale ja Ti pôrod doma rozhodne neodporúčam a už vôbec nie vtedy, ak si ešte nerodila!!! Nikdy nevieš, čo sa môže stať a sú situácie, kedy už môže byť neskoro ísť do nemocnice dodatočne. Aby si si potom celý život nevyčítala, že si si chcela silou-mocou presadiť pôrod doma.

anatalia77
15. okt 2013

nie som porodná asistentka,ani nemám kontakt,ale keby som nou aj bola asi by so nešla do tohto rizika-domáci porod.Ak sa niečo stane,tak by ma hrýzlo svedomie,a pravdepodobne by som prišla aj o robotu.
Na toto sa podujmú len fakt skúsené,alebo úplne...pip

ivkadracova
16. apr 2014

Poznam osobne porodnu babu ktora robila na Vychode SR v madarskej casti tuto sluzbu kym tam neboli porodnice v takej miere.. cize asi do konca 80 rokov!! to nie je tak davno. Dnes ma teta asi 80 rokov a je to super zena.
Porodne baby, ktore maju skusenosti su super, a aj doktor sa moze schovat.
Predsa len .. "co keby to, co keby hento.." poznam ludi, ktori to beru ako prirodzenu selekciu prirody, nech uz sa Vam to zda akokolvek tvrde.
Cest vsetkym Mamickam, obdivujem ich trpezlivost a psychicku silu pred a po porode.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre