Nidora systém na chudnutie

lilysk
29. mar 2014

Skusisli ste to niekto ?Je to pravda co o tom pisu ? A ak ste to kupovali odkial ste objadnavali a za kolko ?
Dakujem

martinko22
8. apr 2014
Používateľ martinko22 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od martinko22.

Neskúšal som Nidoru ale našiel som túto recenziu: http://www.podpora-hubnuti.cz/nidora/ , kde to moc dobre nehodnotia. Vyskúšal by som asi iné doplnky stravy, napr. známy Acai alebo Chilliburner (skúšal som a celkom fajn). Martin

froschka
8. apr 2014

@lilysk chudnutie zacina v hlave! Pokial budes premyslat na pilulkami nikdy neschudnes trvale

martanka0902
14. apr 2014

no ja tiež hladám nejaké pozitívne recenzie...ale velasom nenasla, tak dufam, ze to aspon z casti splni to co pisu! mam to totiz objednane... a teraz neviem ci som spravila dobre alebo nie!

zanyka
14. apr 2014

@martanka0902 ak Ti to prosím dorazí napíš mi prosím adresu odkiaľ Ti to prišlo je to na obálke...v prípade keby sa mi s tým nepodarilo schudnúť aby som to mala kam vrátiť ja som totiž obáločku zahodila ☹ ☹ ☹ ďakujeeeeem

martanka0902
14. apr 2014

@zanyka a koľko to už užívaš? vidíš nejaké výsledky? mne to má zajtra doraziť...

zanyka
14. apr 2014

@martanka0902 dnes som začala....budem Ťa informovať...a dúfam, že to bude ok...už sa neviem dočkať ako sa mi stratí pár kíl🙂 🙂

jajka82
14. apr 2014

Veľmi som zvedavá ako Vám to dopadne, držím palce

paty03
15. apr 2014

A jak vám to dopadlo?

martanka0902
15. apr 2014

@zanyka poslala som ti súkromnú správu! 🙂

mikibe
15. apr 2014

Užíva niekto forever lean?na chudnutie...koľko ste dali dole?

zanyka
16. apr 2014

...nooo dievčence...zatiaľ možno trošíčku menej žerem 🙂 ....ale vrátiť sa to v prípade, že by to nezabralo asi možné nebude...majú spolu 3 adresy a neodpisujú na mail ☹

milagrosss20
16. apr 2014

Panecku baby vsak staci stravu zmenit a menej a casto ☹

jakani
19. apr 2014

@martanka0902
@zanyka baby, tak ako? obmedzila sa vam chut do jedla, idu kila dole? 😉

lenulkav
22. apr 2014

Aahoj som tu nova dnes mi prisla nidora vyskusam a napisem ucinky kto ma Diky

rerina
24. apr 2014

taaaaaaaak ako baby..funguje to alebo naopak??? informujte ma ok?? :D diky :D 😀

majame
6. máj 2014
majame
6. máj 2014

najlepsie su recenzie...kde to jeden chlapik dal na sud a dokonca dostal aj vyjadrenie od Angeliny julie....

authorka
8. máj 2014

@zanyka
@martanka0902 tak ako baby? ake mate vysledky?

zanyka
8. máj 2014

ahojte dievčence veľa z Vás mi píše no akosi som sa k odpísaniu nedostala, mám zdrv. problém, tak som sa rozhodla že Nidoru začnem až keď doberiem antib....takže ja zatiaľ nič.....ale musím podotknúť, že ak by ste chceli výrobor vrátiť NIE JE KAM!!!

trasko
9. máj 2014

@zanyka takze to ja zasadalsi odrbna trhu xiii

zanyka
9. máj 2014

noooo čo sa týka chudnutia fakt zatiaľ neviem, beriem lieky a tie zavodňujú takže nechcem to všetko naraz skúšať...ale späť poslať nemožnééééééé!

niqa36
9. máj 2014

Bral niekto nidoru? Ak ano kolko vydrzi jedno balenie? Vidite nejake vysledky?

nikolette75
12. máj 2014

zajtra by mala prist, dam vediet ci funguje. Citala som aj pre aj proti no rozhodla som sa tiez vyskusat, lebo na mna nic nezabera. Ani zdrave stravovanie ani pohyb a uz sa chcem zbavit definitivne nadbytocnych kg. Potrebujem dat dole 10kg co nie je az tak vela, no nejde mi to nijako.

bvladka
16. máj 2014

@majame ... 😀 dajte si kočky pozor, táto reklama ,, http://www.podpora-hubnuti.cz/ " je tiež podvrh, tvári sa to, že robia všeobecný výskum, ale je to reklama na Acai Berry 900 😀 ... podľa mňa sú všetky tabletky blbosť, treba len makať, pohyb, cvičiť a neprežierať sa, jesť všetko ale menšie porcie = jednoduchá matematika - vyšší výdaj a nižší príjem 🙂

lolipopinstitucii
24. máj 2014

Podľa mňa to neni až take zdravé . Funguje to tak že necítiťe hlad aj ked ste hladné. 😉

barborusinka
25. máj 2014

Dievčatá len sa nad tým zamyslite keby niekto vymyslel liek na chudnutie určite by to bolo vo všetkých novinách ,rádiách proste všade a ten človek by dostal nobelovu cenu...

laulaura
4. jún 2014

Ahoj, veľký pozor, prečítajte si odkial pokradli obrázky a aký svinský podvodníci to naozaj sú:
táto stránka ich síce moc neuráža, ale zasluzili by si poriadne hranolom po hlave.
http://zaujimavosti.net/problemove/podozriva-st...

a odporúčam si prečítať časť o pôvode fotografií a falsovanéí dátumov, ktoré sú nechutným podvodom. Stránky podpora-hubnuti.cz pochádzajú tiež od nich, nejde o objektívne hodnotenie, ale falošné hodnotenia, ktoré sa snažia nalákať na čo najväčší predaj. Toto fakt nikto nezastaví? Nenájdesa konečne niekto, čo tie bannery odfotí a pošle na radu pre reklamu? Ja ked mam fotak po ruke, tak tie bannery nikde nevidim. Treba to poslat na SOi aj Radu pre reklamu nech s tym konecne nieco robia. Ved nas to pripravuje o peniaze.

gromkaver
4. jún 2014

@nikolette75 ja by som do tabletiek neisla. tiez som bola smutna, ked som zmenila stavu, ze to nekde dole, ale po mesiaci sa dostavili prve bysledky. chodim kazdy druhy den behat, jest treba vela zeleniny, sacharidy iba doobeda, ak sladke, tak susene ovocie aj ked v horkej cokolade, poobede a vecer bielkoviny (napr. tvaroh so skoricou a hrozienlami) a pohyb a urcite to pomaly pojde, a rano nalacno 2-3dcl vlaznej citronovej vody... drzim palce

nikolette75
4. jún 2014

Hm tak toto vsetko robim stale. Citronovu vodu pijem dennodenne. Toto nie su tabletky len prasok, nemozem povedat, ze vidim nejake zazracne vysledky, lebo sa mi to troska skomplikovalo - dcerku som mala choru, tazke som pomaly ani nevarila a dobla co prislo pod ruku. Zeleninu a ovocie zboznujem - manzel sa mi hockedy smeje ze som jak kralik 🙂 ze len salaty zujem ale ktomu si dam masko. susene ovocie neznasam, tvaroh neznasam, hrozienka tiez nie 🙂 ved to prave, ze stravu si myslim, ze mam dobru - mozno mam rada viacej mliecne vyrobky a mlieko celkovo. Krupicu, ryzu s mlekom ale ked to jem tak vzdy na ranajky. A kedze mam rocnu dcerku snazim sa varit tak, aby to mohla aj ona jest, kedze tatina mame na sluzobke. Jj, ze raz za cas palacinky, halusky teda klasicke slovenske jedla. Kazdy povie, ze pri dietatu ma zena pohybu dost, no to ano, kedze sa mala nezastavi, ale asi kazdy ma aj iny organizmus a nie kazdemu to tak pali. Mne to jednoznacne nestaci. Snazim sa behavat kazdy den, akurat teraz 6 dni pauza lebo som behala kolo malej jak bola chora a nemal kto s nou byt po veceroch ked chcem chodit behat. Chodime na dlhe na prechadzky, kosenie travnika a vysledok minimalny.

krmlicka
18. jún 2014

@lilysk
Ved toto sme tu mali uz pred 25 rokmi! Tiez zazracny pripravok z USA - na chudnutie ,(min.7kg/mes), celkovu regeneraciu, vitalitu, podporu imunity.... ale nesypal sa na jedlo ale miesal sa do napojov ktorych bolo treba vypit dost!!! Bol drahy a po 1,2,4.x... kure bolo potrebne kupovat 😠 "udrzovaciu" davku.
Volal sa HERBALIFE!
Totalny o... Omnoho lepsi vysledok bol s (ne)mletymi susenymi supkami z jablk ktore stali par korun a nie 7 000,- Kcs - mam vyskusane obe. Skratka je to osvedcene a ucinne cistidlo kariet-kreditnych. 🙂.
A nepocitajte s tym, ze vam tie peniaze vratia! Velmi dobre vedia, ze to vzdate 😖
😎 PS: Ja meriam cca177, vazim 100, mam 60 rokov a som spokojny!
😔 P.P.S: Mne sa najviac osvedcila tato"dieta":
😀 RANAJKY:
- 1dL panenskeho (extra extra Virgine!) olivovho oleja, 2-3 struciky cesnaku, par vnatiek cerstvej bazalky (hrst?) roztlacit v maziari a k tomu kus dobreho chleba (na Sicilii bol vzdy dobry),
- 1/2 - 1 L cerst/veho (z cerstvych plodov!) pomarancoveho, alebo mandarinkoveho dzusu,
- pohar BALANTAINESS 40% (0,5-1 dL)
😀 OBED:
- ak som bol do 30-50 km od bytu, tak to co zena pripravila - cestoviny, antipasta,.mam rad mangold, ovci syr (pekorino) mangold a parmezan.prosuto a potom SIESTA,.ak som bol dalej od bytu (robil som servis pre celu Siciliu) tak taverna, panificio, mercato..Stella Artossa (pivo).
- pohar BALANTAINESS 40% (0,5-1 dL)

😀 VECERA:
- Bud sme mali navstevu (Sicilcana mali velmi radi trenciansky parok s fazulou????!!!!) Alebo sme isli my na navstevu alebo giro, pizzeria a pod.
- pohar BALANTANESS 40% (0,5-1 dL)
- Stella Artossa (pivo).XXXL 🙂

😀 MIMO TOHO CELY DEN:
- spusta cerstveho ovocia rovno zo stromu- olivy, citrony.pomarance, mandarinky,figy, granatove jablka, figidindie, v zime pecenu cibulu, panino,- pohar BALANTAINESS 40% (0,5-1 dL)

😝 VYSLEDOK: - 12 (15 mozno aj 20) kg a ani som si to nestihol vsimnut 😵
Ale z toho si neberte priklad, ak by som chcel,musel schudnut tak to nedokazem. Mal som aj 122 kg ale ked mate spokojny (nie lenivy) zivot, vztahy, zaujimavu pracu tak to ide bez tabletiek, diet a praskov. Ja som nemal fyzicky namahavu pracu, ziadne fitcentrum (v mladosti som sice zapastl...)