Extrasystoly v tehotenstve

jessinocka
13. mar 2014

Ahojte dievcata, stretli ste sa niektora s tym, ze by ste zacali pocitovat extrasystoly v tehotenstve? Ak ano, ake mate pri tom pocity? Beriete aj nejake lieky? Preslo to po porode? Mne sa 1.x objavili v 17tt, pocitila som slabost na hrudniku, zatmelo sa mi pred ocami a za par sekund to preslo. V sucasnosti sa mi to stava tak 1-2x za den, citim ze prichadza ako keby vnut. nervozita, "stiahnuty" hrudnik, obcas ma pri tom zaleje horucava, musim to predychat al. zmenit polohu. Vacsinou sa mi to stava v klude, ked lezim v posteli a zaspavam. Cez den nie su az take vyrazne. Bola som s tym na kardiologii, EKG, ECHO, tlak, Holter OK. Pred tehotenstvom som ziadne take problemy nemala. Beriem magnerot 2x1 tabetku. Dakujem za skusenosti.

satanka1
13. mar 2014

@jessinocka ja mam tieto priznaky ako pises,ale tehu teraz nie som.u mna je to tetania a s tym aj sinusova tachykardia.vzdy sa to stane v klude,su pritom aj horsie pocity,nebudem ta plasit,pretoze to suvisi aj so psychikou a nie je dobre sa na to moc sustredit,lebo si to privolas.ked citim,ze to ide tak si dam hned magnezium a cely den pijem mineralku magneziu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre