Hematóm s veľkosťou 4 mm

ejkaaa
15. jan 2013

Baby, minule som citila taku pichlavu bolest v lavej strane bruska, gynekolog mi spravil sono s podozrenim na hematom ze si to mam dat ete preverit v hlavnej nemocnici, kde mi sono spravili a dalsi lekar povedal ze hematom ma len 4mm ze aby som to neriesila, pokial nekrvacam alebo nemam nejake problemy, ze ta bolest to mohlo byt z roztahovania maternice....som v 20 tyzdni, inak som nemala problemy...myslite ze nemam mat obavy?

xlucia
15. jan 2013

@ejkaaa takych malych hematomov tam mozes mat viac a nic neznamenaju. pichlave bolesti su normalne, roztahuje sa ti maternica, babo ta mohlo do tych miest riadne stuchnut.
nenervuj sa, babatku to neprospieva a sebe tym tiez nepomozes

ejkaaa
autor
15. jan 2013

@xlucia dakujem krasne to som xcela precitat.haha,ha praveze nestresujem len som xcela pocut ah iny nazor.pozitivne myslenie je dolezite,toho sa drzim.dakujem za odpoved.

veronicka12
16. jan 2013

@ejkaaa Ahoj vobec sa nestresuj ja mam tehotensku cystu v priemere 12/6cm na zaciatku tehu rastla narastla az do 15cm a teraz sa mi zacala pomaly zmensovat ale ked ma do nej malinka kopne riadne ma tam zaboli. Zatial v pohode sa to da vydrzat. Drzim palce.

romanula
16. jan 2013

ahojte ja jsem se ted vratila z kontroly a mam myom na maternici 4 cm velkou... ze budeme cekat co to udela, mam se bat? Nevite jaky je rozdil mezi myomem cistou a hematomem? Pro me je to proste vsechno stejne, neco co tam byt nema....

zuzulica
16. jan 2013

@ejkaaa Ahoj, ja som mala hematóm skoro na začiatku, dostala som askorutin a hematóm sa časom vstrebal, keď máš taký malý to sa vstrebe aj samé, to tam asi praskla cievka, ako sa maternica rozťahuje, papaj viac vitamínu C, to je dobré na cievy.

ejkaaa
autor
16. jan 2013

@zuzulica
@veronicka12 dakujem dievcata dakujeeeem

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre