Koľko stojí interrupcia v Bratislave?

judy81
6. jan 2014

😢 nepoznate situaciu nesudte,rada by som vedela aktualnu cenu :( dakujem a 😕

selema
6. jan 2014

ten článok, čo sem dala snopkulka je starý tri roky 🙄 takže by som sa naň moc nespoliehala ... najlepšie urobíš, ak pôjdeš k svojmu dr, on ti určite bude vedieť povedať kde sa interupcie robia a a koľko stoja, ale na súkromných klinikách sa cena pohybuje od 290 - 450 € 🙄

misaelka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
silvinka1978
7. jan 2014
Používateľ silvinka1978 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od silvinka1978.

z hocijakého dôvodu - nerob to

paola.01
7. jan 2014

misaelka, az mi zle prislo pri tvojom prispevku... normalne nereagujem, ale toto mi nedalo. fuj!

adulik76
7. jan 2014

@misaelka, no nehnevaj sa na mňa, ak si sa nemala zapojiť konkrétne ku téme, koľko stojí potrat, tak si sem nemala vôbec nič písať. Nevieš, čo @judy81 prežíva a z akého dôvodu sa rozhoduje nad potratom, ale želať jej, aby ostala neplodná, to je fakt hnusné.

minnie55
7. jan 2014

No jasné - čo iné sa tu na MK dá čakať, ako kritizovanie a odsudzovanie, že ? Judy žiadala o radu, nie o takéto trápne poznámky od poniektorých. Práve kvôli takýmto osobám som prestala prispievať do verejných fór a nezakladám ani žiadne otázky. Namiesto žiadanej odpovede tu poväčšinou človek dostane "pucung". Želať niekomu neplodnosť...to je fuj, nie jej otázka!

slunce3
7. jan 2014

je to jej rozhodnutie ak sa neciťi na to čo vás do toho....
kamoška bola pred rokom v ružinovskej nemocnici 50€ nechala u svojej gyndy za lístok + 300€ v nemocke alebo súkromná klinika kde ťa to víjde od 300-500€

bosoriak
7. jan 2014

350 Eur stoji aj v medissimo.sk a 360 v medicentrumhsc.sk.

svetlanatina
7. jan 2014

vies velmi vela zien maju po potrate psychicke problemy a do konca zivota sa nevedia vyrovnat s tym, ze boli na potrat. Tak ja by som ti skor odporucila zvazovat to, ci to stoji zato mat do konca zivota problemy s psychikou.

sedmokravka
7. jan 2014

@misaelka ako sa opovazujes takto preklinat niekoho 😕

kofoluska
7. jan 2014

Koch tiez okolo 350,- plus 120,- ecok pytaju za den na lozku. Vyberaj starostlivo, radsej zaplat viac, aby ta nejaky suplikant nedokalicil a aby si jedneho dna, ked na to budes pripravena, predsa len mohla mat dietatko.

ivetkab.
7. jan 2014

@judy81 čo tak si to dať do googlu? Nie je Ti trápne takéto veci sem vešať? Akože úplne totálna strata vlastnej dôstojnost. Je mi fakt zle ... 😝

hameeda
7. jan 2014

to som nevedela že to toľko stojí, to nie je teda lacná záležtosť, to si neviem predstaviť ako to riešia žienky ktoré práve kôli financiám nechcú babätko, a to sa za to platí aj keď je to zo zdravotných dôvodov?

lalinko2010
7. jan 2014

@misaelka - ja ta nesudim,akurat dufam ze raz budes chciet dieta mat a vtedy nebudes moct - nepraj nikomu nič zlé, pretože sa to otočí proti tebe, čo ty praješ druhým, sa stane tebe! a ak si si nevšimla, dieťa má a asi má dôvod ak koná tak ako koná!
Nevieš prečo rieši túto otázku a prečo!
@judy81 - keď riešiš túto otázku tak vieš prečo to robíš a máš to odôvodnené! je to tvoje rozhodnutie, tvoje rozhodnutie sa týka len teba, nikoho iného.
cena zákroku je okolo 360eur, ale sú stránky kde o tom píšu konktétne, myslím konkrétne kliniky!

ivuska6
7. jan 2014

ja som bola pred 9 rokmi zo ZD ale mala som ju zadarmo uz vtedy stala 8000 sk takze teraz je zase draksia .

maria1989
7. jan 2014

to mi je ľúto, drž sa 😢

82erika
7. jan 2014

misaelka - Nechapem aké zlo je v niekom keď druhemu praje toto možno nemôžeš mať deti alebo neviem ale na súdenie je tu nikto kto je vyššie Boh a každý sa tam zotpovie každý má svoj život a takto reagovať niekomu kto sa určite trápi a nevie koli tomu spavať a neviem čo všetko, je kruté a neludské .

jankaviel
18. jan 2014

Nerob to. V BA urcite existuje aj "Hniezdo zachrany" Oni sa potom o dietatko postaraju a daju ho zene, ktora dietatko mat nemoze. Ak je tu problem s tvojim zdravim, tak ver, ze nad nami je niekto mocnejsi ako sme my. A lekarska veda sa stale len rozvija, a ani oni nevedia vsetko 100percentne.

nicebaculka
27. okt 2017

Prosim vas na antolskej kolko stoji prerusenie tehotenstva? A tiez prosim nesudte... mam to doporucene od lekara nakolko mam po dvoch SC a mam 164kg a moje telo by to nezvladlo. Dakujem

liaka
27. okt 2017

@lalinko2010 jej sa to uz vratilo. Karma je zdarma 😢
@misaelka

lalinko2010
27. okt 2017

@liaka keby to tak bolo, lebo nie pre každého platí - karma je zdarma..

zenaajmama
17. apr 2018

Od 350 eur.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre