Opuchnuté členky v 19 týždni

martinka150
23. nov 2012

ahojte, pred par dnami som si vsimla, ze mam dost opuchnute nohy clenky, lavu mam teda fakt velmi opuchnutu a prava je menej. dufala som, ze rano to uz odpuchne ale lava bola stale mierne napuchnuta. mala to niektora z vas tiez tak skoro?

suuzi
23. nov 2012
Používateľ suuzi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od suuzi.

ja som mavala obcas opuchnute clenky aj pred tehu - v lete. dohodobo nosim preventivne kompresne podkolienky - prva kompresna trieda.
Ja by som ti odporucila zajst na cievne. a urcite ti odporucia/predpoisu tehotenske kompresne pancuchy.
predpisali ich aj mne, zajtail si vsak vystacim s kompresnymi podkolienkami - som v 29 tyzdni, zatial opuchy nemam, ale podla mna iba vdaka tym podkolienkam

euka210
23. nov 2012

ja soma mala ale na konci tehu a bolo leto. Poslala ma aj do nemocnice. Skus lezat cez vikend a ked to neprejde, tak v pondelok k lekarke. Nemusi to byt nic, ale moze to byt preaklempsia alebo tak nejako...uz presne neviem. Najdi na nete.. Ak mas tlakomer, tak si odmeraj tlak.

opica89
23. nov 2012

a bielkoviny v moci si mala ok? hadam to nic nebude len si asi vela stala alebo chodila oddychuj a nozky maj vylozene... preklempsia sa prejavuje vo vysom stadiu tehotenstva v poslednom trimestri... mala som ju aj ja a doktorka ma dala zavriet do nemocnice.

bique
23. nov 2012

@martinka150 ahoj, nechcem strasit, ale mne zacali puchnut s dvojickami v 23tt a to dost brutalne...tlak som mala ok...ale v 26tt sme skoncili predcasnym porodom 😢 takze ak neodpuchaju, urcite to riesit u lekara...radsej zbytocne, ako neskoro...u mna to bola predzvest predcasneho porodu....teraz na to davam sakra pozor, nastastie, zatial neopucham...

martinka150
autor
24. nov 2012

no vikedn mam oddychovi, a nemam vobec napuchnute clenky, takze to bude robotou. mam sedavu robotu a neda sa mi nikde vylozit nohy v nej ani len na chvilu. takze zaver je taky, ze cez tyden mam napuchnute clenky a ani do rana mi neodpuchnu a cez vikend ich mam uplne v pohode. nikdy som nemala problemy ani s cievamiu ani s krcovimi zilami ani s nicim podobnym. som stastny clovek co sa tyka zdravia.
teraz vo stvrtok mam poradnu, tak to poviem gynekologovi. vysledky s mocu este neviem, teraz sa ich dozviem na poradni a zase prinesiem dalsi moc (na kaydu poradnu mam nosit). toto bude moja len druha poradna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre