Prečo mám stále kŕče v bruchu?

lehotka
10. júl 2011

Caute kocky, neviete mi poradit, som v 31 tt, a permanentne ma chytia take bolesti a krce akokeby som mala hadam rovno porodit, dam si 2 tabletky magnezia a guajacuran(odporucala mi ho lekarka) a prejde ma to asi za hodinku, ale tie bolesti su take nastojcive, bolestive, bolesti v krizoch, neviete cim to moze byt? snazim sa uz fakt setrit 😖

lucia.kl
10. júl 2011

na tvojom mieste idem na pohotovosť - môže to byť rozbiehajúci sa pôrod....

jana
10. júl 2011

no ja dufam, ze si uz na pohotovosti a necakas kto ti co odpise

zuzka1008
10. júl 2011

môžu to byť poslíčky, mňa to chytalo par dni pred pôrodom

valeri1
10. júl 2011

Mne sa to stalo len raz večer doma a to som mala asi mesiac pred pôrodom,potom som do konca tehotenstva ležala celé dni a noci spala s vyvýšenými nohami lebo som mala nízko plod tak aby som predčasne neporodila,no ja som mala rizykové tehotenstvo.Ale určite by som nečakala na babské reči a bežala za lekárom príčiny sú rôzne a každá z nás je indyviduálny prípad.Tak len pekne ráno bež za lekárom aby si počula verdykt od neho.Netreba to podceňovať.Každej z nás predsa záleží aby bábetko bolo v poriadku.Tak šup šup aj pohotovosti fungujú a to aj v noci nie?

kamilka22
10. júl 2011

Chod na pohotovost. Ja som mala rizikove tehotenstvo. Bolesti od piateho mesiaca tehotenstva. Brala som tiez magne B6 a guajacuran. V noci som mala katastroficke bolesti, pomohli vyvysene nozicky a aj vankus pod zadkom /malicka bola prilis nizko/, celkovo somobcas mala pocit, ze ma zo spodu pichaju nozikom.... A dcerka sa narodila v termine /do troch dni od vysadenia guajacuranu/. Drzim palce, nech ste obaja v poriadku.

traktor
10. júl 2011

niekedy nestaci setrit sa...citis bolest..vidis, ze to nie je ok..tak necakaj a ries to s lekarom nie tu..ten ti najlepsie poradi, tak sup a drz sa 😉

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre