Predčasný pôrod - potrat

zuom146
2. jún 2012

ahooj kočky neviem ani ako začať ,,po tak strašnej a zlej skusenosti sa mi ťažko píše.mala som mať termin v oktobri ,radosť prekvapenie a očakavanie vystriedal smutok ,,,žial strach!bola som v 20 tyždni ked sa to všetko zomlelo takou neuveritelnou rychlostou že sa človek nestači spamatať a už je po všetkom.asi od desiateho tyždna som ležala v nemocnici ktoru nechcem a nebudem menovať pretože chcem zabudnuť,s krvacanim s hemotomu ktory sice nebol velky ale robil problemy ,,po ultrazvuku vždy prišla radosť všetko je fajn všetko je tak ako ma byť.krmenie sa liekmi a injekciami ,,infuziami ktore určite nepridavali mojmu babetku na zdravíí,,sa moj stav nijako nemenil! nakolko tvrdenie doktorov a sestier že ved pre mna spravili všetko čo mohli som sa spoliehala na zdravotnictvo že sa nemam čoho bať .aj napriek nizko uloženej placente a pochybam ma ubezpečovali že bude všetko oki,,až prišiel smutny datum 18.5 2012 kedy som o svoje babetko prišla ,po dlhej noci snaženia sa normalne porodiť ,nasledoval cisarsky rez ktory som si sama musela vyprosikať nakolko nemenovana pani doktorka prišla s otazkou či ona bude za "jeden potrat" robiť cisarsky !ako keby toho bolo malo nadobu s čiernym sačkom vam položia k noham aj laik vie načo poslužila ! na moje naliehanie na doktorov a sestier som sa dozvedela pričinu mojho predčasenho porodu nakolko mi bolo povedane že som mala zelenu plodovu vodu ,,oddelovala sa placenta,,a dieťatko malo šnuru okolo krku ,,toto všetko sa strašne počuvalo ked vam doktor desať hodin dozadu tvrdí opak a ubezpečuje vas že je všetko oki.rozpory v tvrdeniach boli velké nakolko placenta bola podla sona celkom v poriadku ,,a niesom odbornik ale myslim si že zelena plodova voda na sone musela byť zretelne tmavšia!možno niekoho moja skusenosť nebude zaujmať ,chcela som len poukazať na to že akekolkvek pochybnosti s vašej strany voči doktorom riešte zmenou ,a možnoo aj ja keby ,, nebola mopja dovera taka velka som sa mohla tešiť a byť stale v OCAKAVANI !!!!

bodka13
3. jún 2012

@zuom146 ☹ 😢
...skús napísať do tejto témy https://www.modrykonik.sk/forum/tema/zemrelo-mi... ...dievčatá sa tam vedia vzájomne podržať,vypočuť jedna druhú napriek tomu,že každá má svojho anjelika 😢

zuom146
autor
4. jún 2012

bodka13 dakujem pekne za typ ,zaregistrovala som sa len nedavno neviem ako to tu chodí

hajajanka
4. jún 2012

Ahoj, je mi luto tvojej velkej straty a neviem si ani predstavit, co prezivas. Ale ak mas taketo zle skusenosti, tak, prosim, napis, o aku nemocnicu a o akych lekarov sa jednalo. Pretoze ak chce niekto pochvalit lekara alebo nemocnicu, urobi to, ale ak nie, tak radsej napise "nemenovany".

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre