Som tehotná a cítim sa chorá a unavená

kauai
27. okt 2013

Ahojte dievcata, poslednu menstruaciu som mala 14 septembra, k dokymu som objednana na 6 novembra. Takze by som mala byt teraz 6plus2.

Je to moje prve tehu a citim sa totalne vycerpana a bez energie. Minuly tyzden mi zacalo byvat rano zle, napinama a v praci som bola uplne neproduktivna a vysilena, takze som si zobrala v piatok dovolenku. Teraz uz treti den v podstate lezim v posteli, spravim len to co je nutne. V noci ma zacalo pichat akoby v lavom vajocniku, este som sa zacala obavat i mimomaternicoveho. Psychicky som na tom zle. Vobec som necakala ze ma tehotenstvo takto zlozi, obavam sa ist zajtra do prace. Ma niekto podobnu skusenost? Preziva to niekto takto?

zahradka76
27. okt 2013

Ak sa necitis dobre, tak pocuvaj svoje telo a nechaj sa vypisat alebo vezmi si dovolenku. Skus sa nejako doma pozbierat, urobit nieco pekne pre seba, napr. pozri si nejaky pekny film alebo precitaj si knizku, skratka najdi si nieco pozitivne. 🙂 A co partner? Ten ta nepodrzi?

hviezdicka111
27. okt 2013

@kauai ja som mala to iste na zaciatku...nevolnosti celodenne, celonocne....uz som skoro aj zabudla aky je to pocit, ked cloveku nie je na zle od zaludka 😀 aj to pichanie, bolesti....boleli ma klby ako pri chripke...takze viem o com pises....
ale to prejde, neboj sa 🙂

siska53
27. okt 2013

@kauai ono to tak byva, clovek sa citi vyflusnuty a tie nevolnosti nepridaju, ja som sa tak citila pri druhom, nechodila som sice do prace, ale oddychovat pri 18 mesacnom zivom striebre... Navyse uz mal dni, kedy poobede nespal.. Ja by som sla k dr., ze sa zle citis, ci ta moze nechat doma..

lencika
28. okt 2013

Ahoj ja som to mala cele tri mesiace unava, pocit totalnej vycerpanosti a ranne nevolnosti, dokonca som aj schudla a potom v druhom som sa citila asi najlepsie fakt vsetko preslo a uzivala som si to, neboj to prejde

luciahromadkova
28. okt 2013

prve 3 mesiace som bola aj ja dost unavena, chcelo sa mi spat a bolo mi strasne zle..ale ja som sa moc tesila na drobca...a aj manzel.., skus si vziat volno ak mozes a oddychuj... 😉

denise01
28. okt 2013

Ahoj, aj ja to poznam. Hoci moj maly ma uz 15m+, pamatam sa na to dobre, prelezala som 3 tyzdne doma v posteli, nastastie to vyslo na Vianoce, takze cez dovolenku. Len som spala a robila len nevyhnutne. Bolo mi zle, cele dni, schudla som...Ani neviem, ako to preslo a uz som si len uzivala rastuce brusko 😉 Drzim palce, nech to rychlo prejde.

lienka2407
28. okt 2013

Ahoj ja som to mala tiez na zaciatku najma tu unavu a v praci uplne bez energie :( Teraz je to uz lepsie nevonosti uz prestali je mi ovela lepsie prve 3 mesiace su take urcite ti bude lepsie 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre