Aký darček pre štvormesačné bábo?

emanovotna
18. nov 2014

Ahojte, ja sama este babtko nemam, ale brat uz ano, chlapca a v decembri bude mat 4 mesiace. Budem rada ak mi date tip na vianocny darcek, co urcite potesi. Dakujem 😉

trnocka1
18. nov 2014

noo ja by som urcite kupila nejaku hraciu deku ..tam si moze leskat a hrat sa s hrkalkami

ppippi
18. nov 2014

aj nejake hryzatka by boli fajn, napr zirafa sophie, nasa mala ju ma cca od 3 mesiacov a stale si ju kúše 🙂

katrinka8
18. nov 2014

Ahoj, u nás najviac v tom veku synčeka zabavil lev Ríša od Lamaze: http://www.learningtoys.cz/zbozi/lamaze/lamaze-... Mali sme aj iné hračky Lamaze, ale tie ho až tak nebavili. Asi preto, že tento má v hlave takú guličku a keď sme ním kývali, vydávalo to taký zvláštny zvuk, ktorý ho doslova fascinoval 😀 Dokázal sa na to dívať celé minúty, trepal od radosti ručičkami a smial sa a výskal (zato nám odpadávali ruky 😀 od večného krútenia levom). Neskôr ho zabavilo aj toto: http://www.learningtoys.cz/zbozi/lamaze/lamaze-... - keď sa naučil tým búchať, vydávalo to taký srandovný zvuk.
Keď bol úplne maličký, učil sa držať predmety v rúčke a mal rád také hryzátko, čo som kúpila v Tescu za cca 2€ - je to Canpol babies, tenučké (nie také to plnené vodou do chladničky, ale také obyčajné gumené, ľahulinké pre drobnú rúčku), videla som macka, kačičku, sloníka a farby modrú, červenú (či ružová?), oranžovú a zelenú - možno majú aj iné.
Ďalej ho zabavila táto loptička: http://www.kidsii.com/oball/oball-rattle - existuje aj verzia bez tých farebných guličiek a lopta samotná dúhových farieb. Dá sa bežne kúpiť v DM drogérií. Je to značka Oball. Super vec od toho istého výrobcu, ktorá u nás fičala je tiež toto: http://www.kidsii.com/oball/oball-12-linky-loops- tiež kúpené v DM - dá sa to vzájomne spájať. Mali sme to v aute, super sa tým zabavil po ceste, potom sme to dali do šporťáka, doteraz sa s tým hráva. Neskôr sme v dobrej viere kúpili sme aj toto: http://www.kidsii.com/oball/oball-rattle-roll - ale to ho moc nezaujalo.
Hráva sa s tým doteraz, vlastne aj s tou loptou a minule po dlhšej dobe našiel aj leva, no to bolo radosti 😀 A to má už rok!
Ešte je dobrá hračka aj toto: http://www.perinbaba.sk/hryzacka-c-kruzky-24-ks... Dá sa to rôzne zapájať, poslúži to nielen ako hračka ale aj ako pomôcka na zavesenie iných hračiek na kočík, do autosedačky, na hrazdičku nad hracou dekou.... Výhodou je, že jednotlivé krúžky sú ľahúčke do rúčky.
No a toto bola u nás tiež dobrá kúpa: http://www.babyono.com/przytulanka-welurowa-hip... Sú rôzne farby, značka Baby Ono (sú aj iné značky, ja som natrafila na túto, nebolo to také drahé ako napr. obdobné zvieratko v DM). Je to taký "mojkáčik" na zaspávanie pre detičky, náš nemá cumeľ a stále si pchal do pusy deku 😀 Existuje aj taká verzia, že len zaspávacia handrička, či ako to nazvať, proste bez tej hlavy zvieratka.
No a ešte je celkom fajn taká tá obyčajná gumená knižka, na žutie a kúpanie do vane 😀 Niečo takéto: http://www.nasebabatko.sk/nasebabatko/eshop/6-1...
A rodičov určite potešia plienky alebo niečo podobné 😀 Pridaj nejaké zaujímavé body s dlhým rukávom alebo overal na spanie (v Tescu majú dobré sady za rozumnú cenu, osobne tiež rada nakupujem pekné veci v CaA), a tým určite nič nepokazíš, nikdy toho nie je dosť. Skús veľkosť 74. Prajem príjemné vyberanie a nech sa malému majiteľovi páči 🙂

darina1952
19. nov 2014

@emanovotna ahoj, určite si bola u nich na návšteve a vieš čo už pre malého doma majú... radšej sa ich priamo opýtaj čo by ich pre syna potešilo - možno už majú niečo vyhliadnuté a potešilo by ich to keby to dostali od teba. A ja osobne nie som zástancom kupovania hračiek "dopredu" teda hračiek ktoré sú vhodné pre vyšší vek dieťaťa. Ja by som kúpila len nejaké hryzátko a prípadne niečo pekné na oblečenia vo veľkosti ktorú bude mať cez sviatky - nejaký kompletík body + polodupačky alebo niečo podobné 😉