Darček pre 8 ročné dievča

tamia
15. sep 2014

Aj keď je ešte dosť skoro, tak trochu som už myslela na vianoce. Aký darček pre 8 ročné dievčatko? Nosiť šperky ju nebaví, rovnako nejaké voňavky a kozmetika nie.Skôr je taká hravejšia. Lega má vyše hlavy. Privítam rôzne nápady... :o)

bonaqa2013
15. sep 2014

Moja má tiež 8 rokov. v januári bude mať 9. Najviac ju momentálne zaujíma denník. Pozerala som majú rozne. Aj cenové relácie sú rozne. potom potrebuje kolieskové korčule - súčasné sú už malé. Ak niekto povie že v januári korčule tak máme 4 deti a nemožeme si dovoliť len tak kupovať darčeky mimo sviatkov. Meniny má až v auguste. má záujem aj o rozne náramky - majú sety na ich výrobu, možno bude aj nejaká menšia bábika, alebo koník s krídlami, a samozrejme oblečenie. Kúpim aj drahšie, kvalitnejšie oblečko - za ňou sú ešte ďalšie 2. Ešte može byť aj rupsak na krúžky, popr. detská encyklopédia, dievčenský román ?

cairka
15. sep 2014

U mojej pred rokom zabodovali aquarelové pastelky v darčekovom balení a veru ten denník na kľúčik. Toho roku chce wave-board, či jak sa to píše... Respektíve niečo iné športové by nezaujalo?

zutera
15. sep 2014

My jsme letos vymysleli korcule na led a samozřejmě oblečeni a knížky o koních 🙂

mirka414
31. okt 2014

Tiež hladam nieco pre dcerku 🙂 miluje zvieratká,hlavne koníky,psikov.

prasiatko30
31. okt 2014

U nas bola hitom minulorocnych vianoc kolobezka - pouziva ju prakticky kazdy den - kedze kazdy den maju kruzky tak chodim ja peso - lepsie povedane poklusom - za babami na kolobezkach naozaj super lebo nam uplne idpadlo to typicke - ja uz nevladzem a nemozem. Potom napr ja rozmyslam ze tohto roku kupim dcere tu maketu ludskeho tela z ktorej vyberaju organy - mne to pride velmi zaujimave. Potom nejaku knizku a mozno nejaku spolcensku hru rodinneho typu - trivial pursuit pre deti.