Je to šok?

samanta356
6. aug 2015

Ahojky, dnes som sprchovala moje deti 6r. a 2r. Starsiemu tiekla z nosa vela krvi, tu som zastavila a prislo to horsie. Mladsi sa rozplakal nechce jest, nesmeje sa moze to byt sok? A najviac sa bojim ak to neprejde, co ked rano bude zasa plakat?

anetuska7
6. aug 2015

Ahoj určite to prejde zažili sme už s deťmi veľa takých situácií že sa niečoho báli. Ak už vie rozprávať skús sa ho spýtať čo ti povie ja by som mu napr. povedala že máme kúpený červený šampón a ten zafarbil vodičku možno to pomôže.

samanta356
autor
6. aug 2015

@anetuska7 Na to, ze ma 2 roky malo povie. On bol pri tom ked starsiemu ta krv tiekla aj vana bola sama krv a v tom zacal plakat nereagoval na nic len plakal a nejedol. potom zaspal a teraz sa zobudil a nic nerobi len lezi a pozera. Pokusala som sa najst nieco na nete ale nic som nenasla. Bojim sa ze to bude pokracovat aj zajtra.

anetuska7
6. aug 2015

To je teda zvláštne asi sa naozaj zľakol len mi moc nejde do hlavy že by už v takom veku vedel že to bola krv. Ale dnešné deti sú veľmi múdre takže všetko je možné. Uvidíš zajtra možno pomôže keď sa rozptýli nejakými veselými zážitkami. Zajtra napíš ako to dopadlo.

zeytin
6. aug 2015

Spracúva novú informáciu... "čo keď bude ráno plakať?" často sa úplne zbytočne trápime nad vecami... čo keď, čo ak... teraz nestresuj, uvidíš ako bude v noci a ráno... treba to vysvetliť, komunikovať a hlavne ukázať, že starší braček je už vporiadku... 🙂

samanta356
autor
6. aug 2015

@zeytin Moje deti su moje vsetko. Nikdy som taketo nieco nezazila ani pri tom starsom. S mladsim som mala od narodenia stale problemy. Ked mal 2 mesiace nasla som mu gulicku pri penisu mal pruh 3 mesiace sme cakali na operaciu. Preto sa o maleho bojim. Uz bolo dost trapenia. Niektore mamicky su uz raz take a ja som medzi nima. Bojim sa stale o mojich chalanov.

tova
7. aug 2015

@samanta356 ako si ty reagovala ked starsiemu isla krv?panikarila si, bola vystrasena, kricala? to si mohol 2r. uvedomovat, ale ked bola kludna situacia tak sok z toho by nedostal,

samanta356
autor
7. aug 2015

@tova ahoj starsi panikaril. Rano sa zobudil a je vsetko o.k.

samanta356
autor
7. aug 2015

@anetuska7 Rano sa zobudil a vsetko o.k.

anetuska7
7. aug 2015

To som veľmi rada tak som si to aj myslela že keď sa vyspinká bude dobre.
@samanta356