Autosedačka Peg Perego Prima Viaggo Trifix

baritus
20. nov 2013

Ahojte! Chcela by som sa spýtať že či ste túto auto sedačku používali od prvej chvíle? Mne sa zdá že v tej to dieťatko viac sedí ako leží, keď porovnám s inou autosedačkou. Prosím vás o vaše názory a skúsenosti! Ďakujem 🙂

zara13
21. nov 2013

@baritus Ahoj, ano pouzivali sme ju od narodenia. To ze je viac v sede, som si uvedomila len nedavno, (asi ked mala zacala sedavat 🙂) ale nejako som to neriesila. ma taky makky vankusik pod zadok, a dobre opierky na boku, takze my sme zatial spokojni. v podstate mi to aj vyhovuje, lebo ked ma mala teraz 6 mesiacov, musela by som jej asi zhanat novu sedacku (lebo lezat by sa jej uz urcite nechcelo) a tato nam urcite este par mesiacov vydrzi.

baritus
autor
21. nov 2013

@zara13 ďíky za odpoveď . tak asi iná možnosť ani u nás neostane , nakoľko neviem či nevettu (s kit autom) napracem ešte vedľa veľkej autosedačky, v čom sedí väčšia dcérka.

ivanka.7
23. nov 2013

@baritus aaano, je taka viac sediaca ako ine vajicka, ale zas je tam novorodenecka vlozka, ktora to trochu kompenzuje a s malym babom sa aj tak nechodi na az tak dlhe cesty. Na druhej strane, nam Elianka v tomto vajci vydrzala do 15 mesiacov 😀 teda aspon my sme ju pouzivali na kratsie presuny, ak sme sli dlhsie ako hodinu, tak sme robili pauzy, resp. sme mali v zalohe autokit a vanicku, keby bolo treba 🙂 (ale nikdy sme ju nepouzili).