Má niekto autosedačku Baby design jumbo?

mikavo
10. júl 2012

Chcela by som vas poprosit o radu, kedze nasu dceru beru moji rodicia casto prec a chceli by sme sa vyhnut neustalemu prekladaniu nasej autosedacky (pretoze mm berie auto do prace) z jedneho auta do druheho, zvazujeme kupu dalsej sedacky. Nechceli by sme nic drahe, nakolko ta nasa stala cez 200 €, ale zaroven aj nieco bezpecnejsie. Myslela som baby design jumbo, neviete ci je dost priestranna? mate niekto skusenosti s touto sedackou? prip. date nejaky tip na inu do cca 80 €?

simsalabim
10. júl 2012

Ja som riesila podobny problem a stavila som na renomovaneho vyrobcu, od ktoreho som kupila sedacku nizsej rady, konkretne tuto http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/3710...
V rodinnom aute mame tiez cybex, ale tej najvyssej rady a samozrejme, o dost drahsiu. Neviem, aku, kategoriu sedacky konkretne hladas...len tak tipujem, ze by to mohla byt ta od 15-36kg.

martinka17
10. júl 2012

Ak chceš bezpečnú autosedačku, nepýtaj sa tu ale pozri si crash testy. A potom sa rozhodni. BTW niektoré "značkové sedačky" typu Chicco a spol tam mávajú katastrofálne výsledky.

montinka
10. júl 2012

my sme ju mali a boli sme spokojny.

pastelka74
12. júl 2012

my ju máme a je super,sme sňou spokojný,je to podľa mňa dobrá autosedačka....