Boli ste s malými detmi v Štúrove - kúpalisko Vadaš?

delonko
3. jan 2013

Ako sa Vám páčilo, aké boli možnosti ubytovania, stravovania a ostatných voľnočasových aktivít? Ďakujem.

alena0305
4. jan 2013

@delonko My sme boli ubytovaní v chatkách el paso - to je síce na okraji areálu ale bolo tam super. Malý mal síce 5 rokov ale známi mali 2 ročného a bolo tam veľa ľudí aj s bábätkami. Voda teplučká, 50 stánkov s jedlom a keď sme prešli až na koniec - tak sme objavili stánok kde fungoval systém ako v klasickej vyvarovni - 2 druhy jedál aj s polievkou + zákusok (ak sme sa nahlásili deň vopred) a za 7 eur sme sa najedli 2 dospelí + detská porcia + sa tam dalo objednať aj všetko ostatné jedlo, pitie. My sme takmer celý deň boli na kúpalisku - cez obed sa šlo spať a medzi chatkami sú šmýkačky, hojdačky, gril na opekanie a veľa priestoru na loptové hry + kolotoče, trampolíny. Myslím si,že je to najlepšie na Slovensku.

delonko
autor
4. jan 2013

@alena0305 Ďakujem za názor. A kde je ten stánok ?

alena0305
4. jan 2013

Po obidvoch stranách kúpaliska sú stánky ale tento treba prejsť celý rad po ľavej strane (keď pôjdete smerom od kúpalisk akoby ku hlavnemu vchodu) zabočíte doľava - tam je ešte pár stánkov, boli tam aj kolotoče, motokáry a herňa s automatmi. Od vstupného vchodu pre ľudí čo idú pešo - tak napravo.

delonko
autor
4. jan 2013

@alena0305 dakujem pekne

ivkamt
2. jún 2016

Ahojte. My chceme tento rok odparkovať náš karavan v Štúrove emoticon . Chceme ho tam nechať celú sezóne s tým, že sa prestriedame - rodina, ale nejaké týždne máme ešte volné, tak ak by ste mali záujem, píšte emoticon Boli sme tam už dva roky po sebe a pre deti je to tam úplná paráda - bazény, atrakcie, tobogány a ceny tiež super. Na žiadnom inom kúpalisku také niesú /aspoň čo ja viem/ Všetko je poruke a udržiavané. Toalety a sprchy čisté - celý deň tam je pani čo upratuje.. Ak by ste mali nejaké otázky, rada odpoviem..

ivkamt
28. júl 2016

Ahoj Baby. Uvoľnil sa nám termín ubytovania v Štúrove - priamo na kúpalisku / cca 70 m. od bazénov/ . Keďže je to na poslednú chvíĺku ponúkame len za cenu vstupného na kúpalisko + 2 Eurá / s tým, že budu min. 4 platiace osoby/ Máme voľno od 4.8. do 14. 8. ale počet nocí si môžete vybrať / nieje podmienka obsadiť celý termín/