Predĺžené víkendy v blízkom zahraničí

janinah
31. okt 2014

Ahoj,hľadám tipy na 2 a viacdňové pobyty v Česku,Maďarsku,Poľsku,Rakúsku,viem,že net ponúka bohatý výber,ale osobná skúsenosť od niekoho je na nezaplatenie.Momentálne hľadám 3-4dňový pobyt s wellness spojený s vianočnými trhami v Krakowe alebo Budapešti.Vďaka za všetky príspevky aj za linky na akcie v zľavách,ktoré sa oplatí využiť.

modrajedobra
8. nov 2014

Ahoj,

ak môžem poradiť, tak na Krakov je veľmi dobrý poznávací zájazd od 12.12. autobusom spojený s prehliadkou kráľovského hradu, Rynka Glovnego, aj židovskej štvrte Kazimierz. Všetko so sprievodcom. Večer nasleduje individuálny program s možnosťou návštevy vianočných trhov, opäť na Rynku Glovnom. Na 2. deň nasleduje prehliadka soľnej bane Wieliczka, úžasnej pamiatky, počas Vianoc je nádherne vyzdobená, je to naozajstný zážitok...Zájazd som absolvoval minulý rok a bol som veľmi spokojný. 3 dni s dopravou, ubytovaním a s raňajkami a s cestovným poistením: 130€ / os.

LINK: http://www.andromedatour.sk/detail-zajazdu/krak...

Čo sa týka wellnes v Maďarsku, môžem odporučiť 3 dňové pobyty vlastnou dopravou do wellness hotelov priamo v Budapešti:

1. http://www.andromedatour.sk/detail-zajazdu/vele...

2. http://www.andromedatour.sk/detail-zajazdu/rama...

Snáď pomôže...

jazminn
25. dec 2014

Nebo niekto na Vianoce v Zakopanom alebo v kúpeľnom meste Krynica, počula som, že tam robia nádherné Vianoce v hotely Mercur...s welnes pobytom, sú tam lyžiarské vleky...nádherné prostredie...a ceny prístupné.

jazminn
25. dec 2014

chcem vedieť, či niekto nebol...