Aká je pediatrička MUDr. Beáta Nemčoková v Košiciach?

amelie123
3. jún 2013

Pomaly začínam hľadať detskú lekárku v Košiciach a o tejto som čítala v jednej téme tu na koníku jeden príspevok. Zaujalo ma, že zbytočne nepredpisuje lieky a že je otvorená aj prírodnej liečbe. Chodíte k nej niekto? Prípadne ma zaujíma, či niekto nepozná podobne zameranú pediatričku na Terase, keďže tu by sme to mali bližšie.. Ďakujem za info🙂

amelie123
autor
4. jún 2013

Nikto k nej nechodí, nepozná ju?

idem
4. jan 2014

Je to jednička...

jjankaa4
15. máj 2014

ahoj Amelie, pozram ze si pred rokom zhanala pediatra. Rada by som sa opytala ci nakoniec chodis k Dr. nemcokovej a aak ano ako si s nou spokojna. Dakujem pekne

virag2014
23. jan 2015

no, ja mam s nou velmi zle skusenosti :(

kosicanka1
21. mar 2016

@virag2014 prosim ta, tiez mame zlu skusenost. Co sa stalo u vas? Mozes aj ip. Dakujem

snezienka14
9. máj 2016

my k nej tiez chodime a spokojna nie som vobec, povysenecky a nadradeny pristup k matkam a o vysetrenie dietata musim sama pytat doktorku, co by malo byt samozrejmostou a nie na poziadanie matky... ale sestricka je velmi mila osobka, ochotna poradit aj po telefone kedykolvek, bezplatne, na rozdiel od p. doktorky...

nuska
21. máj 2018

Nemate niekto na nu cislo? Ale priamo na doktorku nie do ambulancie

snezienka14
22. máj 2018

@nuska
Na seba telefon si nechava zaplatit..

My sme k nej tiez chodili, ale po 2 rokoch sme odisli.. aj napriek pozitivnym ohlasom (z webu) osobne pozitivne skusenosti s nou nemam.. syna videla iba zbezne, vsetky odbery, ockovania, rady (aj po telefone) a recepty nam podavala sestricka (jedine kvoli nej sme odkladali odchod).. a s tou “alternativnou” liecbou to bolo ciste o propagacii homeopatik, ktore jedine stali vela penazi..
nehovoriac o tom, ze namiesto hladania priciny zvysenych Ig nam “zakazala” vynechat vsetko mliecne, pricom alergologicka neskor potvrdila alergiu na vajecny bielok, mlieko je v pohode..
a ja ako matka som po konverzacii s nou odchadzala cela spotena z ambulancie.. mudrost sveta vystudovala pani doktorka..
A este poznamocka, co sa tyka dostupnosti, kocikom sa na prve poschodie nedostanete, takze ho je najlepsie zamknut dole o zabradlie a tahat vsetky veci+ dieta hore..

kosicanka1
22. máj 2018

Uplne suhlasim s predoslym prispevkom a pani dr vobec neodporucam. Namyslena arogantna nadradena povysenecka. Velmi neprijemny pocit z nej som mala.