Poraďte dobrého detského psychiatra

jennyh
13. jún 2013

Dobrý deň. Potrebujem poradiť detského psychiatra, s ktorým má niekto dobré skúsenosti. Máme problémy s 13-násťrocnym synom, ktorý má depresiu, velmi nám schudol a nebaví ho žiť. Ďakujem.

terezka1947
13. jún 2013

@jennyh prepac za otazku...ale tak ma napadlo...nezalubil sa?vies,je vo veku sklamanych lasok-a to nie je teda sranda 😒
ale lekara poradit neviem ☹

kazunomiya
13. jún 2013

Ahoj, určite s ním čím skôr niekam choďte! Ja pracujem v škole ako psychologička a raz som jednu depresiu odhalila, po dvoch týždňoch na liekoch to bolo celkom iné dieťa a bolo nám ľúto, že sme na to neprišli skôr. Vtedy išli na detskú psychiatriu na Úprkovu (bolo to v Bratislave, ale neviem, odkiaľ si). Žiaľ osobne nepoznám žiadneho detského psychiatra tak dobre (iba jednu v Prahe, to ti asi nepomôže). V Bratislave môžeš ešte skúsiť CMZ Matka, tam mám osvedčeného lekára pre dospelých a je tam aj jeden detský. Inak sa dá opýtať v psychologickej poradni (CPPPaP) alebo u detského lekára, oni majú prehľad.

jennyh
autor
13. jún 2013

@terezka1947 nezaľúbil.

terezka1947
13. jún 2013

@jennyh tak drzim palce,aby ste to rychlo poriesili...

tomika
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
djeva
23. feb 2019

@kazunomiya dobrý deň. Vedeli by ste mi napísať aký vplyv máju na detskú depresiu lieky? Nie sú pre dieťa nebezpečne alebo nebodaj návykové? Veľmi pekne dakujem za odpoved

lussinka7492
23. feb 2019

@djeva Kazde lieky od psychiatra su nebezpecne a vysoko navykove aj ked tvrdia lekari opak. Velmi tazko sa ich da zbavit.