Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk

Ako na to, keď chceme dievčatko?

(sk & cz)
22. máj 2013  • 
 Pridaj príspevok 1 ... 136 137 138 139 140
fotoportrét
fotoportrét
sorciera24 (30 r.)
Registrovala sa 3. januára 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 3759 príspevkov, 1 album a 43 inzerátov.
  • Moj chlapcek3 roky
 @monika92 ano, moze......ale podla tej metody by ho splodit nemala.....sama si jej to takisto vyratala, tak co?.....ja sa vyjadrujem len k metode....
10. apr o 19:09  •  1 dieťa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
monika92
Registrovala sa 4. augusta 2012 na modrykonik.sk. Pridala 578 príspevkov.
 @sorciera24 podla tej metody??? :D ved to je jedno...jej to vyst moze kludne a moze ho mat teraz ziadna metoda neni 100% tak ako Jonas tiez vela krat zle poradil ...
10. apr o 19:11  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sorciera24 (30 r.)
Registrovala sa 3. januára 2008 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 3759 príspevkov, 1 album a 43 inzerátov.
  • Moj chlapcek3 roky
 @monika92 ved ano, ja suhlasim....ale ved ty si jej tiez napisala az r. 2014...ci co ti vadi?.....a je jasne, ze nic nie je 100percent, len to, ze zomries.....ako pisem...... pisem, len to, co ty;)
10. apr o 19:14  •  1 dieťa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
hankamisa
Registrovala sa 7. apríla 2012 na modrykonik.cz. Pridala 142 príspevkov a 302 inzerátov. Okres Jablonec nad Nisou.
 tak podle té krve nám vyšly oba synové manž. bylo čerstvých 21 a 28 a dokonce to sedí i v blízké rodině.takže já se řídím podle toho u dalšího mimi,chceme holčičku.takže letos já čerstvých 35 ,tak dám echo jestli to v létě vyjde. emoticon
3. máj o 05:56  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
orchidis
Registrovala sa 10. apríla 2012 na modrykonik.cz. Pridala 100 príspevkov.
 Holky, to jsou všechno takový kraviny emoticon. Jak na to? Prostě jen doufat emoticon. Jinak nefunguje nic.
3. máj o 07:07  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
luciky
Registrovala sa 15. decembra 2009 na modrykonik.cz. Pridala 24 príspevkov.
 tak zrovna podle tý krve by druhý měl být holka emoticon všechny tyhle výpočty mi vychází 50:50, my třetí plánujeme zkoušet po prázdninách, ohlídám si ovulaci (oba kluci jsou přesně na ovulku) , cukr v krvi, zvýšit příjem vapník - hořčík, snížit co nejvíce PH, při ovulaci držet hladovku - holky se plodí, když je krize...tak pak dám taky vědět jestli to vyšlo emoticon
3. máj o 12:14  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
penelope999
Registrovala sa 28. júna 2011 na modrykonik.sk. Pridala 28 príspevkov. Okres Čadca.
 Mňa akurát dnes trklo, že či tá teória o tzv. "ženských" a "mužských" spermiách nie je nejaká blbosť. Však kedysi sme sa na škole učili, že mužská pohlavná bunka - spermia je nositeľom chromozómov XY a ženská pohlavná bunka - vajíčko - je nositeľom chromozómov XX. Keď dôjde ich spojeniu, všetko sa delí na pól- vajíčko poskytne chromozóm X a spermia buď chromozóm X alebo Y. Takže podľa starej klasiky by teória počatia dievčatka a chlapca počas pár dní pred plodnými dňami a počas plodných dní nemala žiaden zmysel. Teraz sa akosi rozširuje teória, že mužských spermií sú dve druhy a to spermia X a spermia Y, kde jedna je menšia a rýchlejšia /Y/ a druhá je väčšia a pomalšia /X/ :D Túto teóriu dokonca učil môjho brata nejaký týpek počas predsvadobnej náuky, že ako majú počať dievčatko a ako chlapca :D Kto vie, či je to skutočne pravda a túto novinku sa učia aj študenti na medicíne a či sa zmenilo všeobecné učivo o zdravovede pre stredné školy a stará klasika už neplatí a nahradila ju táto nová teória, to by ma skutočne zaujímalo dievčatá emoticon
14. máj o 22:27  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
lucijeta
Registrovala sa 30. septembra 2009 na beremese.cz. Na modrykonik.cz pridala 3376 príspevkov. Okres Zlín.
 pro zajímavost na co jsem narazila.. emoticon
Povrchní penetrace, když muž leží na ženě během pohlavního styku dává větší šanci početí děvčete. Abyste zvýšila šanci na početí děvčete mějte pohlavní styk asi 4-5 dní před ovulací. Pošlete partnera těsně před stykem do sauny, nebo horké lázně. Ejakulát s nižším počtem spermií zvyšuje šanci na početí děvčete. Nechte partnera ejakulovat před vlastním pohlavním stykem, tj. před vniknutím penisu do pochvy, například při předehře. Při příští ejakulaci bude méně spermatu, které je zásadité a snižuje kyselost pochvy. To dává větší šanci na početí děvčete.
Dnes o 08:22  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
1 ... 136 137 138 139 140