Odporúčame: Modrykonik.cz Modrastrecha.sk Mojasvadba.sk

Prvosnažilky ozvite sa

20. máj 2013  • 
 Pridaj príspevok 1 ... 2747 2748 2749 2750 2751
fotoportrét
fotoportrét
veeeron (27 r.)
Registrovala sa 8. októbra 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 137 príspevkov. Kúty, okres Senica.
  • Snažíme sa otehotnieť
 @zuzuzu30 bomba dostala som sa na prvu stranu a dalej už nevladzem... emoticon emoticon emoticon
Dnes o 17:32  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zuzuzu30 (31 r.)
Registrovala sa 2. septembra 2012 na modrykonik.sk. Pridala 303 príspevkov. Okres Bratislava.
  • Snažíme sa otehotnieť
 @lillynecka ahoj,vitaj emoticon tak ako si daleko v snazilkovani? kedy mas ovulku a aky dlhy cyklus?
bola si uz aj na nejakych vysetreniach?no neni to lahke to snazilkovanie ze ano,ale tak verime,ze ideme leto a postupne sa tu rozsiri tehu virusik emoticonniektore baby uz zacali..
Dnes o 17:37  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
11miuska11
Registrovala sa 18. januára 2013 na modrykonik.sk. Pridala 2327 príspevkov.
 @veeeron fuuu...tak to si sa fakt dost skoro testovala emoticon skus vydrzat do datumu MS a potom az otestuj...vsetky tu na teba myslime a drzime palce emoticon
Dnes o 17:40  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
veeeron (27 r.)
Registrovala sa 8. októbra 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 137 príspevkov. Kúty, okres Senica.
  • Snažíme sa otehotnieť
 @11miuska11 noo o to sa tu momentaalne snažiiim vydržať do stredyemoticon tak sem v napati
Dnes o 17:44  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mistisa
Registrovala sa 6. februára 2012 na modrykonik.sk. Pridala 5346 príspevkov a 1 inzerát. Trenčín, okres Trenčín.
 @veeeron ajooooj mojko no ako? co nove? emoticon emoticon
Dnes o 18:06  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
veeeron (27 r.)
  • Snažíme sa otehotnieť
 @mistisa ahojky nooo zatial nič...čakám do stredy dúfam, že mrcha nedorazí....bo ma porazí emoticon
Dnes o 18:11  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mistisa
Registrovala sa 6. februára 2012 na modrykonik.sk. Pridala 5346 príspevkov a 1 inzerát. Trenčín, okres Trenčín.
 @veeeron a testik si dnes nerobila? drzkam palceky silno silno emoticon emoticon
Dnes o 18:19  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
veeeron (27 r.)
  • Snažíme sa otehotnieť
 @mistisa nie nerobila aj tak som nemala už ...tak musim vydržať do stredy...ma prisť mrcha ..keby som mala test tak určite to nevydržím a testla by som saemoticon a dakujem
Dnes o 18:22  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
mistisa
 @veeeron no ja som taka ista emoticon mne ked urobia KET nebudem sa divit ked budem testovat na druhy den emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon
Dnes o 18:26  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
acerka11 (30 r.)
Registrovala sa 6. apríla 2010 na mojasvadba.sk. Na modrykonik.sk pridala 310 príspevkov. Zvolen, okres Zvolen.
  • Snažíme sa otehotnieť
 @seraa kazda z nas je ina to je jasne a kazda je ochotna podstupit iny postup liecby.......ja verim ze tvoj dr. postupuje spravne.......aj ja verim svojmu dr......to je podla mna velmi dolezite aby sme verili doktorom.....ved oni su tu nato aby nam pomohli........neboj moja coskoro budeme tehu a prestaneme riesit......hormony, laparky a ine zalezitosti emoticon
Dnes o 19:07  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
zuzuzu30 (31 r.)
Registrovala sa 2. septembra 2012 na modrykonik.sk. Pridala 303 príspevkov. Okres Bratislava.
  • Snažíme sa otehotnieť
 @11miuska11 ahoj mamicka nasa!ako sa mate?ako sa citis?
mam taku dilemku,neviem kedy bola ovulka tento cyklus :( mala byt 16DC,hlienu na rozdavanie,ale teplota nestupla.
potom 22DC ked uz nebol ziadny hlien,teplota stupla.je mozne,ze sa mi posunula ovulka,to sa stava,ale co ten hlien??
fertily friend mi najprv vypocital ovulku na 16DC,potom ju "zmenil"na 22DC ale prerusovanou ciarou.chcel viac info ohladom hlienu.ked som zadala,zase to zmenil spat emoticon
co tebe podla tohto vychadza?
Dnes o 20:25  •  snaží sa  • Odpovedz  • Páči sa mi to
Choď na stranu:   Zruš
1 ... 2747 2748 2749 2750 2751