Odporúčame: Modrykonik.cz Mojasvadba.sk Modrastrecha.sk
Reklama
Infinity
Infinity
Kam s deťmi • 650 Najnovšia odpoveď
Dnes o 15:11   cka: Ahojte, ja by som tiez uz nesla na Kretu, uz ked my sme odchadzali 1.9, bolo citelne chladno a aj more. A fukalo nam z 12 dni asi 8. KEd som sa pyta..
Kam s deťmi • 146 Najnovšia odpoveď
Dnes o 13:20   edusik: @kamilecka no konieckoncov ešte tam len začíname, tak uvidíme...
Kam s deťmi • 1020 Najnovšia odpoveď
Dnes o 12:09   fifik: Vidíte... takúto podstatnú vec riešime teraz po dovolenkách... to sa malo tiešiť v júni :-) , nie v septembri. A boli by sme všetci múdrejší... Mohl..
Kam s deťmi • 62 Najnovšia odpoveď
Dnes o 00:07   kelila: @cka,@edusik aj mňa zaujímajú Vaše zistenia, dajte potom prosím aj mne do IP, ak by ste to nechceli zavesiť verejne. My sme zatiaľ rozhodnutí asi pr..
Kam s deťmi • 255 Najnovšia odpoveď
Včera o 11:48   katjuulka: Pre rodinny oddych v krasnom kute Slovenska urcite odporucam : www.chata-obrucna.meu.zoznam.sk :-) :-) :-) :-) :-)
Kam s deťmi • 208 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   petrinka: @helen podla toho, co pises by to mohlo byt super @maca79 ty sa chystas s malou plavat uz v oktobri?
Kam s deťmi • 212 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   miska73: @beruska2x neznám, nikdy jsem tyhle stránky neprohlížela..
Kam s deťmi • 20 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   janka_pn: Tak ja budem urcite take nieco hladat cca o rok pre moju neposednu mimi :-) tak ak nieco take v okoli existuje, dajte mi pls. vediet ;-)
Kam s deťmi • 103 Najnovšia odpoveď
4. sep 2010   zuzi.kost: Oficialna stranka je tuto: http://www.oup.com/elt/catalogue/isbn/1220?cc=global su to rozkosne kurzy, vela pesniciek, samolepiek, obrazkov, manusiek..
Kam s deťmi • 5 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   lubikaf: @pralinkaaa my sa chystame na Kretu 22. septembra. pevne dufam, ze tam nebude zima, tym myslim, ze tam bude aspon 25-28 stupnov ;-) nas maly ma 13 m..
Kam s deťmi • 138 Najnovšia odpoveď
3. sep 2010   dai: Zazzka, to tesco odporucam len ked je velmi zle... je tam nenormalna spina - boli sme tam raz a stacilo mi ]-( to uz potom skor ist do trampolina -..
Kam s deťmi • 13 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   natashkaa: Ahojte :-) opat to tu obnovim. Mam 15mes drobca a planujem do Hojdany ist s skusit "Svetielka" cvicenie spojene s pesnickami a riekankami. Najde sa..
Kam s deťmi • 89 Najnovšia odpoveď
2. sep 2010   lubikaf: Ahojte baby, my by sme chceli ist s mm a rocnym synom na Kretu, ale az po 18. septembri, dovtedy sa nam neda. Myslite, ze tam uz bude v tom termine..
Kam s deťmi • 36 Najnovšia odpoveď
1. sep 2010   annika: @trixi Ďakujem za link, zajtra to pozrem, dnes som už nejako pafffff....
Kam s deťmi • 0 0 Najnovšia odpoveď
1. sep 2010   zuzzka1: Ahojte mamičky, chcem sa spýtať, či nemáte skúsenosť kde v Bratislave alebo v blízkom okolí možno nájsť fitnescentrum s detským kútikom, kde deti po..
Kam s deťmi • 353 Najnovšia odpoveď
31. aug 2010   janka_pn: @misulda rovnako, len zaciatkom leta... :-(
Kam s deťmi • 17 Najnovšia odpoveď
31. aug 2010   rennca: Ahoj. já se tam chystám 8.9 na Kájínka. koukala jsem na fotky v Praze na Floře. Vypadá to zajímavě. Dětičky tam lezou po dekách jak mravenečkové :-)..
Kam s deťmi • 105 Najnovšia odpoveď
31. aug 2010   madalah: @kijki2 Ahojky, tak zase po čase...už som si aj pozerala to fitko a aj som sa už tešila ako začnem...no manželovi zmenili prac. domu a tak budeme od..
Kam s deťmi • 2077 Najnovšia odpoveď
31. aug 2010   kata2882: My sme boli v Bibione 2 roky po sebe, svokra chodia uz dlhe roky kazdy rok, da sa ist aj naslepo, je tam cestovka Satur a jedna talianska, ale deleg..
Kam s deťmi • 63 Najnovšia odpoveď
30. aug 2010   reni111: @romana29 dúfam, že teda ak sa tam teraz dostaneme, toto nás nepostihne :-) ale už sa teším, naozaj o zoo čítam a počúvam samé chvály. Radi by sme p..
Kam s deťmi • 1 Najnovšia odpoveď
29. aug 2010   janka_a: Http://www.modrykonik.sk/forum/tema/mc-hojdana/
Kam s deťmi • 3 Najnovšia odpoveď
28. aug 2010   evina313: No my sme isli dost dlho, asi 7 hodin. :-( / z BA / pozri si www.legoland.de
Kam s deťmi • 7 3 Najnovšia odpoveď
28. aug 2010   czechzuzanaba: Moje Julka ma 10 mesicu, a taky uz chodime na piskoviste. Ale vic se mi libi ji brat na takova ta kaminkova hriste, , jestli vis co myslim, my je ma..
Kam s deťmi • 43 Najnovšia odpoveď
28. aug 2010   czechzuzanaba: Ahojte, v Auparku je mistnost na kojeni, je tam aj prebalovaci pultik a aj mikrovlnka. Nekdy to neni otevrene, ale staci zazvonit hned na prvni zvon..
Kam s deťmi • 47 Najnovšia odpoveď
28. aug 2010   kathynka: Neviete, ci je mc rybka otvorena buduci tyzden alebo maju este prazdniny?
Kam s deťmi • 27 13 Najnovšia odpoveď
27. aug 2010   katren: Dieta treba mat zapisane v pase alebo mat vlastny pas. My sme boli robit minuly tyzden. Treba original rodneho listu dietata a 3€ kolok na zapisanie..
Kam s deťmi • 162 Najnovšia odpoveď
26. aug 2010   catalin: Baby caute, chystame sa na tenerife v polke septembra, mate nejake dobre tipy na hotely?
Kam s deťmi • 2 Najnovšia odpoveď
25. aug 2010   happy8051: U nas v BS je kopec krasnych niest, zalezi na tom, co chces vdiet:) krasne su stare mestske ulicky na prechadzky.... alebo vrch Sitno na Pocuvadle....
Kam s deťmi • 2 0 Najnovšia odpoveď
25. aug 2010   nikush: Take ihriska su uz na kazdom sidlisku, eda na 3ke su 3, na sekcove pokial viem tak 2, a potom v meste ako pisala medyna. trosku si mala specifikovat..
Kam s deťmi • 9 1 Najnovšia odpoveď
25. aug 2010   ani3012: Aj ja by som radšej išla do Turecka x-) x-) x-) zoberte ma zo sebou !!! :-N
Kam s deťmi • 144 Najnovšia odpoveď
25. aug 2010   bebel: @janac1974 Makarska je príšerná masovka, bordel, hluk a špinavá voda....len tie bary a nočný život stojí za návštevu.
Kam s deťmi • 9 Najnovšia odpoveď
21. aug 2010   bambi2: @lias suhlasim s tebou :-) dnes sa robia statistiky tak, ze napr. tu drvivu väcsinu nakazenych deti zapocitaju potom do tej mensiny ktora zaockovana..
Kam s deťmi • 44 Najnovšia odpoveď
21. aug 2010   z_vesela: Ahojte môžeme mi niekto poslať kontakt na katku husenicovu? Ďakujem .
Kam s deťmi • 1 0 Najnovšia odpoveď
20. aug 2010   zuzkaaaa: @bendacka my sme bolo v crikvenici je tam krásne čisto a ideálne pláže, ubytovanie je tam na každom rohu takže niečo určite nájdete, prajem príjemnú..
Kam s deťmi • 61 Najnovšia odpoveď
20. aug 2010   ivetah: Boli sme na ranci www.babica-bojna.sk je to tam velmi pekne, maju vselijake zvieratka, leva, andulky, tavy, lamy, kozy.... a su okolo takeho celkom..
Kam s deťmi • 7 Najnovšia odpoveď
20. aug 2010   misapeca: Ahojte mamicky, takze chcela by som dat na znamost ze sa otvorili nove plavecke jaslicky Husatka v kupeloch Brusno. Priestory su nadherne, ciste, vo..
Kam s deťmi • 28 Najnovšia odpoveď
20. aug 2010   zuzi.kost: Ahojte dievcata zo stupavy, ak by ste nevedeli kam s detickami do 3 rokov od septembra, vo Fifidle sa rozbiehaju yase anglicke kurzy. opatrovatelku..
Kam s deťmi • 185 Najnovšia odpoveď
19. aug 2010   andika10: Prosim vas Z blavy sa tam dá dostať autobusom alebo vlakom?
Kam s deťmi • 18 Najnovšia odpoveď
18. aug 2010   helen: Nám sa celkom páčilo, ale nepáči sa mi vstupné. Rodičia predsa cgodia včšinou iba dozorovať, nemali by platiť obaja, ale iba jedno vstpné :-S
Kam s deťmi • 36 Najnovšia odpoveď
18. aug 2010   reni111: Odporúčam http://www.gyemantfurdo.hu/ :-)
Infinity
Infinity
<< Novšie
>> Staršie
  Pridaj diskusiu alebo otázku